benim kargo da siparişler yarın gelir herhaldeKızlar varya bide yarın testte silik çizgi falan görsemmm martın sonu tam bahar olacak benim için
İnşallah canımKızlar varya bide yarın testte silik çizgi falan görsemmm martın sonu tam bahar olacak benim için
benimde dağıtıma çıkmış bugun gelirbenim kargo da siparişler yarın gelir herhaldeben hep çift çizgi gördüügm için acaba test yapmayı bıraksam mı
Yenge olduummAllahım sağa sola yenge oldum diye bagirasim var,cook kez teyze oldum ablalarimin çocukları,ama küçüktüm o yaşlarda.Suan hissederek bilerek ilk kez bir yakinimin doğumu oldu.Bekle bizi Perşembe, sana geliceezz
Allahım tüm hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahne güzel bir şey ya..bir canlı dünyaya gözlerini açıyor..o canlı senin en sevdiklerinden olucak bundan sonraki hayatında..cook şükür
Amin insallah canim. Sende iyi ki varsin gercekten burasi hepimize cok cok iyi geliyor Allah herkesten razi olsunAmin canım benim amin, iyi ki varsınız olmasanız ben düşüne düşüne deli olurdum herhalde tek başıma, inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza
Kuzum benim 5 gündür sağ bacağım iptal ara ara giren bir ağrı var kasığıma belime vuruyor, hatta ben bunu adet habercisi sanıp ped takmıştım testten önceBaşka da bir belirtim yok küçük ya ondan herhalde, aşırı yiyorum sigarayı bıraktım ondan herhalde
kzlarrrrrr testlerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadiii yapmaya başla testleriikzlarrrrrr testlerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
5 saattir gitmedim wc ye en son evde 7.30 gibi girdim dur yapim bitane nası olsa bolhadiii yapmaya başla testlerii
aynen bol bol saat başı bile yapsan olur5 saattir gitmedim wc ye en son evde 7.30 gibi girdim dur yapim bitane nası olsa bol
Deli5 saattir gitmedim wc ye en son evde 7.30 gibi girdim dur yapim bitane nası olsa bol
yok artık doğurup geliyom hattaDeliçizgili geliyomuş bide
Kızlar bn artk kör olmuş olablrm testlere bakmaktan forumda
Siz yorumlayın çektim ikitane
benimkilerde geldiikzlarrrrrr testlerim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yap gitsinbenimkilerde geldiiultra erken olan testi yapsammı acaba
ama ben şimdi kahve 1 bardak su içtim kahve içerken geldi hatta kargoyap gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?