yarın sabah yap o zamansa boşa gitmseinama ben şimdi kahve 1 bardak su içtim kahve içerken geldi hatta kargo
aman ya ben nede olsa çeşit çeşit sipariş verdimyarın sabah yap o zamansa boşa gitmsein
negatif çıkarsa da suçu kahve içtim ondan çıkmadı diye ona atarımyarın sabah yap o zamansa boşa gitmsein
Gölge mi var onda? Azcık görüyomKızlar ben gölge görüyorum yaaaa
sanada öylemi geldi ?Gölge mi var onda?
hadi bekliyoruznegatif çıkarsa da suçu kahve içtim ondan çıkmadı diye ona atarım
Yok kız bende sanki minnak bi gölge görür gibiyimsanada öylemi geldi ?
yoksaa gölgemi var orda delimisin anlamındamı diyon
ay ne bilim kuzum öyle sert sert yazınca sen delimisin ne gölgesi diyn sandımYok kız bende sanki minnak bi gölge görür gibiyim
Ben bu ara bütün testleri çift çizgili görüyor da olabilirim sen bana bakma, bir iki kişi daha şey etsin bende az daha teste bakayımay ne bilim kuzum öyle sert sert yazınca sen delimisin ne gölgesi diyn sandım
ben uyduruyo olabilirim diğer arkadaslarda bi baksında bakalım nası yorumlıcaklar
valla bişey göremedim ama sen sıvı alımına dikkat etmeden yaptın kuzummm yarın sabahkine bakalım bnceeee :)Bu da negatif
Valla ben muhtemelen 1 2 günlük gebeyimvalla bişey göremedim ama sen sıvı alımına dikkat etmeden yaptın kuzummm yarın sabahkine bakalım bnceeee :)
inşallah canım kısmet bakalım şaşı olduk hepimiz testlere bakmaktanG gamzeli_bebis cnm sanki bnde gölge görüyorum ya insallah vardır
aynen öyleeee bakalım nolacak sonumuzValla ben muhtemelen 1 2 günlük gebeyimve hep öyle kalacak bu kadar yumurtlamaya hamile kalsam 6iz falan doğurmam lazım evet kahve içtim ondan negatif cıktı sende de birşey göremedim ben ama daha çok erken senin benim bat a 1 var bu haldeyim düşün
ben sanki bişeyler görüyorum yaKızlar ben gölge görüyorum yaaaa
Canım bence senın yumurtlamanda sıkıntı var .Bu da negatif
Valla ya her seyi cift görcez yakindainşallah canım kısmet bakalım şaşı olduk hepimiz testlere bakmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?