Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bence senın yumurtlamanda sıkıntı var .
Pko gibi birşey ..

Bence bir yumurtlama takibi yaotır hastanede ..
Tatlım zaten doktor takibindeyim ben yumurtlama da bir sorun görmedi kist falan da yok tertemiz hicbir sorun yok dedi hormonlar da aynı şekilde doktor u mu değiştirsem acaba

Tatlım zaten doktor takibindeyim ben yumurtlama da bir sorun görmedi kist falan da yok tertemiz hicbir sorun yok dedi hormonlar da aynı şekilde doktor u mu değiştirsem acaba
Ama testlerin normal değil .
Doktor takıbındeyım dedin ama doktor yumurtalarını ölçtü mğ ?
Yumurtlardan kaç tanesi tam büyüdü ?
Ertesi gün öatladı mı ?
Bunun takibinden bahsediyorum ?

Ama testlerin normal değil .
Doktor takıbındeyım dedin ama doktor yumurtalarını ölçtü mğ ?
Yumurtlardan kaç tanesi tam büyüdü ?
Ertesi gün öatladı mı ?
Bunun takibinden bahsediyorum ?
Evet canım ölçü yaptı 1 tanesi tam büyüdü 19 unda yumurtlama oldu 20 si kontrol e gittiğimde çatlamıştı

Alla alla cok ilginc gerçekten insallah hamilesindir bütün bunlar ondandir diyelim o zaman ama adet olursan cok iyibi doktora gitmeni tavsiye ederim sana tuhaf birseyler var çünkü
Yani doktor a gore yarın olmam lazım çarşambaya kadar bekleyeceğim eğer regl olmazsam ve hamile de olmazsam doktoru değiştirmeyi düşünüyorum

Ozaman testler bozuk bişey diyemiyorum .
Şu regl bir geçsin de bir daha bakalım
hepsimi bozuk valla bende şaştım kaldım aynen 3 nisan ı beklemeye karar verdim ve birde çok kötü hastayım şuan ila. bile kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye daha fol yok yumurta yok ama güvenemiyorum artık birşeye

Kuzum etiketlemen yarım kalmış galiba anlayamadım
Ya kuzum şey dicektim erken gitme doktorlar düşünmeden konusuyor bide senın geç falan döllenmiş gibi duruyor ya saçma sapan konusup canını sıkar diye korkuyoum

Dayanamayıp erken gidersen bile sakın hiçbirleye kafanı takmıyosun

Doğru söylüyorsun aslında bebeğim, öyle düşününce çok doğru. Perşembe kan vericem, buraya değerlerimi hep atarım zaten vajinal ya da karın fark etmez eğer hangisinde bebiş görünecekse o zaman giderim bende

Ama olur da dayanamazsam cuma günkü kan gibi, illa ki üzülürüm ama siz varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…