aynen kuzum senin yanıltıcı olablr.Ben yapmaya çekiniyom hoş zati 8 gün var iğnede var aşılama var
7gün kaldı.. 13. Güne tekabul ediyoraynen kuzum senin yanıltıcı olablr.
doktora kaçında gidceksin kaç gün kaldı
hadi bakalımmmm inşalalh tutmuşturrr bebişşş :)7gün kaldı.. 13. Güne tekabul ediyorgeçen ay iğnenin etkisi 13Günde anca gitti ne yapcek ogün beni anlamasam da tamam dedim
Tahminimce iğne de olsa gebelikte olsa değeri bilecek . Ona göre progeston mu ne kullandırtacak hetaldeaynen kuzum senin yanıltıcı olablr.
doktora kaçında gidceksin kaç gün kaldı
hangi güne gelio tam haftaya pazartesimi ? :)Tahminimce iğne de olsa gebelikte olsa değeri bilecek . Ona göre progeston mu ne kullandırtacak hetalde
bakalım yarın nası çıkcak test bencede gölge varrr
Sabah kalkar kalkmaz yapp ayy inşallah çıkarbakalım yarın nası çıkcak test bencede gölge varrr
inşalalh canımmmmmSabah kalkar kalkmaz yapp ayy inşallah çıkar
Evet oazartesihangi güne gelio tam haftaya pazartesimi ? :)
o değilde bn kalan 19 testi nası saklıycam eşimden
tut kendini sabah beraber yapcazbenim canım sıkıldı bir daha yapıcam test digeri bozuktu
Valla yaptımtut kendini sabah beraber yapcaz
Buyurun hanımlarValla yaptımovu de yaptım hcg de ovu silik cıktı hcg de gölge cıktı şimdi yemekbyiyorum birazdan paylaşıcam iyi ki yapmışım
valla bişey göremedim ama sen sıvı alımına dikkat etmeden yaptın kuzummm yarın sabahkine bakalım bnceeee :)
evet ediyor beklemiş olması lazım bu yüzden genelde sabah ilk idrar ile test yapılınca sonuç daha net oluyorGebelik testinde de sıvı alımı farkediyor mu ki ya?
yok şey anlamında dedim henüz bat geçmediya bat geçmeden sabahları yapılması daha iyiya o anlamda.Gebelik testinde de sıvı alımı farkediyor mu ki ya?
evt hcg de gölge varrrBuyurun hanımlar
Bende bir kedi gördüm sanki gibi olduumKızlar ben gölge görüyorum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?