Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar testleri göre göre kalkıp test yapasım geldi şaka tabiki benim koca görevde hafta sonu bir gün geldi geri döndü olmaz bir keretle zaten daha 14 gün var adetime

Laboquick gebelik testi kullanan kızçeler test kuruyunca çizgi t kısmı çok belki oluyormu kuruma izi ben sabah yaptım şimdi baktım çok belirgin ama beyaz çizgi ilk defa yapıyorum hepsi böylemi oluyor ?

Laboquick gebelik testi kullanan kızçeler test kuruyunca çizgi t kısmı çok belki oluyormu kuruma izi ben sabah yaptım şimdi baktım çok belirgin ama beyaz çizgi ilk defa yapıyorum hepsi böylemi oluyor ?
Ben öğlen yaptm 12.30 gibi şuanki hali böyle ama gölge olan yerde İlk 5 dk da da gölge cıkmıştı
Sizinde böylemi

Eklentiler

• 75B8620F-EA19-4671-9CE4-CAA3C024BD37.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 78
Ben öğlen yaptm 12.30 gibi şuanki hali böyle ama gölge olan yerde İlk 5 dk da da gölge cıkmıştı
Sizinde böylemi

Benimkide böyle cnm sabah yaptım testi yanıma almadım ne zaman böyle oldu bilmiyorum valla ama adet olacak gibi ağrılar çekiyorum gerçi orucluyum bide onunda etkisi var

Eklentiler

• 15541339885041762601190.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 52
Resimde net değil ama ben çok net görüyorum seninkidemi aynı marka cnm diğer testlerse böyle olmuyor acaba bunun özelliğinde mi var onu anlamadım
bunu yarın anlıycaz ben 3 çeşit test sipariş vermiştim muhtemelen diger marka yarın gelecek sizide bilgilendiririm kızlar marka ile alakalı sorun olabilir diuye düşünmeye başladım açıkçası

bunu yarın anlıycaz ben 3 çeşit test sipariş vermiştim muhtemelen diger marka yarın gelecek sizide bilgilendiririm kızlar marka ile alakalı sorun olabilir diuye düşünmeye başladım açıkçası

Bende iki tane var bgn laboquick yaptım yarın hem onu hem freely yapcam çarşambada erken testi yaparım testlerle kafayı yedik bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…