gölgelerin gücü adınaaevt hcg de gölge varrr
hem 6 gün vr hemde ilk idrar değildiii bakalım yarın 5 kala nasıl çıkcak hemşerimmmBende bir kedi gördüm sanki gibi olduuminşallah vardır yaa daha günün çok olduğu için böyle cikmasida normal
hahaah çatlak kızgölgelerin gücü adınaapsikopata bağladık iyice bence
bence sen benim gibi olacaksınhem 6 gün vr hemde ilk idrar değildiii bakalım yarın 5 kala nasıl çıkcak hemşerimmm
Ooohh yarın daha güzel olcak her şekilde inşallahhem 6 gün vr hemde ilk idrar değildiii bakalım yarın 5 kala nasıl çıkcak hemşerimmm
inşalalh söylediğin gibi olurrrOoohh yarın daha güzel olcak her şekilde inşallah
Heyecanla bekliyoruz hemşeriimsabah burda olcam
evet ediyor beklemiş olması lazım bu yüzden genelde sabah ilk idrar ile test yapılınca sonuç daha net oluyor
yok şey anlamında dedim henüz bat geçmediya bat geçmeden sabahları yapılması daha iyiya o anlamda.
sabah yapılan daha net oluyoryaaa yiyip içinde ilk idrar gibi olmuyo sonuçta
Kuzum zaten cok erken kan vermissin. Insallah guzel guzel artar sonuclarin az kaldi batta mucdeli haberi bekliyoruz sendenyani bat 2 3 nisan ama bilemiyoruz artıkk doktor kontrolüne göre 19 martta yumurtlama oldu çatladı ama 29 un da kan verdim 1,5 çıkmıştı
Ben öğlen yaptm 12.30 gibi şuanki hali böyle ama gölge olan yerde İlk 5 dk da da gölge cıkmıştıLaboquick gebelik testi kullanan kızçeler test kuruyunca çizgi t kısmı çok belki oluyormu kuruma izi ben sabah yaptım şimdi baktım çok belirgin ama beyaz çizgi ilk defa yapıyorum hepsi böylemi oluyor ?
aynenn böyle acaba başka marka mı kullansak yahuBen öğlen yaptm 12.30 gibi şuanki hali böyle ama gölge olan yerde İlk 5 dk da da gölge cıkmıştı
Sizinde böylemi
Kızlar testleri göre göre kalkıp test yapasım geldişaka tabiki benim koca görevde hafta sonu bir gün geldi geri döndü olmaz bir keretle zaten daha 14 gün var adetime
Ben öğlen yaptm 12.30 gibi şuanki hali böyle ama gölge olan yerde İlk 5 dk da da gölge cıkmıştı
Sizinde böylemi
Ben öğlen yaptm 12.30 gibi şuanki hali böyle ama gölge olan yerde İlk 5 dk da da gölge cıkmıştı
Sizinde böylemi
bunu yarın anlıycaz ben 3 çeşit test sipariş vermiştim muhtemelen diger marka yarın gelecek sizide bilgilendiririm kızlar marka ile alakalı sorun olabilir diuye düşünmeye başladım açıkçasıResimde net değil ama ben çok net görüyorum seninkidemi aynı marka cnm diğer testlerse böyle olmuyor acaba bunun özelliğinde mi var onu anlamadım
bunu yarın anlıycaz ben 3 çeşit test sipariş vermiştim muhtemelen diger marka yarın gelecek sizide bilgilendiririm kızlar marka ile alakalı sorun olabilir diuye düşünmeye başladım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?