Canım hemen mi çıktı ?
Canım hemen mi çıktı ?
Hemen çıkmadıysa benımde bata 7 varken 6 saat sonra çıktı ama diğer günler hemen çıkmıstı ..
Gamzelinin hemen çıktı onu biliyoruz yarın kini dışarı çıksan bile muhakkak al yanına önemli ne zaman çıktıgıHemen çıktığını sanmıyorum gerçi eşimden sebep dikkatli bakmadım elime aldım baktım bise yoktu çıktım evden akşam gelince gördüm ilk önemsemedim ama gamzeli nin de böyle olunca atayım dedim yarın belli.olur ozaman yarın üç tane farklı test yapcam
bata kaç var? bence değil
Benimkide böyle cnm sabah yaptım testi yanıma almadım ne zaman böyle oldu bilmiyorum vallaama adet olacak gibi ağrılar çekiyorum gerçi orucluyum bide onunda etkisi var
Hemen çıktığını sanmıyorum gerçi eşimden sebep dikkatli bakmadım elime aldım baktım bise yoktu çıktım evden akşam gelince gördüm ilk önemsemedim ama gamzeli nin de böyle olunca atayım dedim yarın belli.olur ozaman yarın üç tane farklı test yapcam
İnşallah canım yaa Allah ım muradına erdirsin inşallahhahaah çatlak kız
valal banada gölge var gibi geldiii inşalalh vardır yaaa
Gamzelinin hemen çıktı onu biliyoruz yarın kini dışarı çıksan bile muhakkak al yanına önemli ne zaman çıktıgı
Zeybltaslan bence sende var bişeyler bat gününe baktımda benden 1 gün sonrası için vermişsin tarihi bende hiç bişey çıkmadı sende gölgelik var :) Hadi inşAllah hayırlı haberlerle gel canm
Zeybltaslan canım senin çizgin benden daha belirgin :) banada kuruma çizgisi gibi gelmedi ama ikimizde sabah yeniden yapalım.
Ben markayla ilgli sorun olcagını sanmıyorum laboquick bilindik bi marka
Senin bat 5 iymiş benim 7 si ben bata 6 kala ve ilk idrarla yapmadım benimkini baz alma ben çıkmaz diyerek yaptım zaten
Benim doğru sonuçta yarın ilk idrarla olcak sanırım:)
Zeybltaslan bence sende var bişeyler bat gününe baktımda benden 1 gün sonrası için vermişsin tarihi bende hiç bişey çıkmadı sende gölgelik var :) Hadi inşAllah hayırlı haberlerle gel canm
Sabah 4 te yaptıgında bekle bi 10 dk hemen yatmada bilelim hemnmi çıktı saatler sonramı :)Aynen öyle yapayim inşallah ağrılar yanıltır beni ya sanki böyle sokuldum sökülcek gibiyim sabah 4.30 kalkcam ozaman yaparım biseyler yer yatrm 7.15 te kalkcam geri ozaman varsa çıkmış olur diye düşünüyorum inşallah ikimizinde çıkar ya
Bence hepsini yarın yapma bata kaç var.? Her gün 1 yap mesela yada bat günü. Kafayı çok takıyoruz gerçekten topluca. :)
Sabah 4 te yaptıgında bekle bi 10 dk hemen yatmada bilelim hemnmi çıktı saatler sonramı :)
Allah kabul etsin bu arada orucunu:)
Tamam heycanla hem senin sonucunu hem benimkini bekleyelim bakalım :)Yedikten sonra bakarım 10 dakka geçmiş olurama.ben öyle net olmadan gormem heralde yine fotolarını çekerim teşekkür ederim bu arada
bata kaç var? bence değil
Tamam heycanla hem senin sonucunu hem benimkini bekleyelim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?