oo daha varmış. eğer kuruma çizgisi değilse sabah bi tık daha belirgin olması lazım ama ne zaman cıktığı da önemli tabi. insallah vardır ya :)Ayın 5 inde bat ama daha belli olması lazım degilmiydi gecende kendimle beraber kızlarıda heycanlandirdim fos çıktımay inşallah kuruma izi değildir ya ne mutlu olurum
oo daha varmış. eğer kuruma çizgisi değilse sabah bi tık daha belirgin olması lazım ama ne zaman cıktığı da önemli tabi. insallah vardır ya :)
beni de etiketlersinInşallah sabah bekliycem bi 10 15 dakka sonra yatarım valla geri kalkınca bakarımyarın belli olacak duan kabul olur inşallah canim
Oooo bence kesin var canım hadi hayırlı olsunnn
Işte ama testin ozelligimi onu bilmiyorum kuruyunca belki öyle oluyor yarın üç tane farklı yapacam ama bugün çok ağrılarım oldu sürekli dua ettim orucumu acayim öyle olcaksa olsun diye
Kızzz maşallahhh çifter çifter geliyor gebelik haberleri maşallahhhKızlar bn artk kör olmuş olablrm testlere bakmaktan forumda
Siz yorumlayın çektim ikitane
Senin testini gördüm ben ama yazacaktım unuttum testinin üzerinde ne var bozuk olmasın o test ayrıca bence kaset test yap anladigim kadarıyla erkekler pek güvenilir değil
Ay inşallah öyledr kuzum yaaa bakalımmm yarn sabah yine yapcammmmm :)Kızzz maşallahhh çifter çifter geliyor gebelik haberleri maşallahhhbende gördüm resmen var ❣
Test çok var benim amacim o kuruyunca hepsinde aynı mı oluyor sadce o testtemi oyle çıkıyor onu anlamak en azindan bidaki aylar umitlenmiyimdiğer kızlara da yardımcı olur
Canım üzmek istemem ama bu lapoquickin gebelik testinde malesef kuruyunnca çizgi izi pembeleşme olabiliyormuş bir çok topiktr bu sıkıntıyı yaşayan bayanlar var malesef onun için ilk 5 dakikayı dikkate alın diyolar inşallah sende vardır amaIşte ama testin ozelligimi onu bilmiyorum kuruyunca belki öyle oluyor yarın üç tane farklı yapacam ama bugün çok ağrılarım oldu sürekli dua ettim orucumu acayim öyle olcaksa olsun diye
beni de etiketlersin
Oooo bence kesin var canım hadi hayırlı olsunnn
Bence testten değildir canm vende laboquick denedim bembeyaz çıktı hâla da bembeyaz
Buhar yapmış sanırım ama hiç bi şekilde hafif bi ikinci çizgi bile yok :)
Canım üzmek istemem ama bu lapoquickin gebelik testinde malesef kuruyunnca çizgi izi pembeleşme olabiliyormuş bir çok topiktr bu sıkıntıyı yaşayan bayanlar var malesef onun için ilk 5 dakikayı dikkate alın diyolar inşallah sende vardır ama
Bir gün daha dursa yumurtlamaya gelecekti ama böyle olur mu kiŞans işte tam zamanına denk gelmiş inşallah trk ilişkiyle tutar
Ben bir 50 kere yapmisimdir hic boyle bir iz cikmadi:) var bebis bence
Bir gün daha dursa yumurtlamaya gelecekti ama böyle olur mu ki7-8 gün de tutmayan şimdi tutarsa ben şok
Ben bir 50 kere yapmisimdir hic boyle bir iz cikmadi:) var bebis bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?