- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
İnşallah yarında aynen çıkar canımTahmin ettim freelyde olmadı çünkü yarın denicem benimki umut dünyası ama kesinleştirmek lazım yarın yine denicem inşallah iyi olur
İnşallah yarında aynen çıkar canım
Ağrıları olup çok hamile olan var canım hatta iki gün önce benim yanıma bi arkadaşım geldi oda ilk ayında hamile kalmış ve o kadar şiddetli ağrılar çektimki hep adet olcam sanıyordm diyodu canım bende şaşırdımAy kekse ne mutlu olurum ama ağrılarım fazla olunca umudum kesiliyor
Artık umutlanmamayı öğrendimAllahın işi bu belli mi olurçok umutlanma ama inşallah çıkar ya
Hic beklenmedik anda hamile kalinabiliyor hic belli olmaz canim ins allah yuzunu guldururArtık umutlanmamayı öğrendimhayırlısı Allah nasip ettikten sonra her türlü olur doğru diyorsun olmadı haziran ve aşılama ❤
Ağrıları olup çok hamile olan var canım hatta iki gün önce benim yanıma bi arkadaşım geldi oda ilk ayında hamile kalmış ve o kadar şiddetli ağrılar çektimki hep adet olcam sanıyordm diyodu canım bende şaşırdım
Artık umutlanmamayı öğrendimhayırlısı Allah nasip ettikten sonra her türlü olur doğru diyorsun olmadı haziran ve aşılama
Hadi inşallah canım dört gözle güzel haberlerini bekliyoruzAy ne bilim sağ dan soldan kasıktan ağrılar giriyor valla sonu güzelse amenna çekerim valla sıkıntı yok
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsinHic beklenmedik anda hamile kalinabiliyor hic belli olmaz canim ins allah yuzunu guldurur
Freely den ümitli gibiyim@gamzeli_bebis1609ece kızlar yarın yapacam bunları akşam belli olur akşam atacam size yarın anlarız artık marka farkı varmı
Bilmiyorum ki kimi testten diyor sabah kesin belli olacak inşallah
Ne bereketli ay maşallahİyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu ay benim için kapandı sanmıştım ama bugün bir mucizeyle geldim ovu testlerim yasak zamanında pik göstermişti ama bugün test yaptım sonuççççbilin bakalım kanda ne çıktı
Kaset dene ama ben senden bu ay gerçekten çok umutluydum bayadır pik görmüyordun yainşallah çıkar
Teşekkürler Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu defa sağlıkla devam ederNe bereketli ay maşallahhayırlı olsun
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu ay benim için kapandı sanmıştım ama bugün bir mucizeyle geldim ovu testlerim yasak zamanında pik göstermişti ama bugün test yaptım sonuççççbilin bakalım kanda ne çıktı
Ayy canim gozunaydinnnİyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu ay benim için kapandı sanmıştım ama bugün bir mucizeyle geldim ovu testlerim yasak zamanında pik göstermişti ama bugün test yaptım sonuççççbilin bakalım kanda ne çıktı
Allah razı olsun canım değerim daha düşük 31 çıktı ama daha adetime bir hafta 10 gün varOyy maşAllahh çift çizgisini sevdiğimmmm :) Kan değerin kaç canm :) Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla ilerleyip kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
Allah razı olsun canım değerim daha düşük 31 çıktı ama daha adetime bir hafta 10 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?