- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Hadi inşallah canım dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz
Freely den ümitli gibiyimben yanıma almadım iş yerimde kaldı testler nede olsa gün içi de olsa yapıyorum birde yarın bat günüm
Ayyy maşallahhh maşallahhh ne güzel Rabbim kucagına almanıda nasip etsin darısıda bizlere inşallah bol bol dua et canmİyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu ay benim için kapandı sanmıştım ama bugün bir mucizeyle geldim ovu testlerim yasak zamanında pik göstermişti ama bugün test yaptım sonuççççbilin bakalım kanda ne çıktı
İnşallah olur canım aslında ben dün kasıklarımda kasılma olunca meraktan yaptımOhooo çook normal maşAllah ya 1 hafta 10 gün öncesinde böyle bi çizgiyi görebildimya ne mutlukendimde 1 kere bile göremedim yahuuu :)
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu ay benim için kapandı sanmıştım ama bugün bir mucizeyle geldim ovu testlerim yasak zamanında pik göstermişti ama bugün test yaptım sonuççççbilin bakalım kanda ne çıktı
Çok teşekkür ederim canım etmez miyim çarşamba günü de sağlıklı ilerlediğini duyarım inşallahAyyy maşallahhh maşallahhh ne güzel Rabbim kucagına almanıda nasip etsin darısıda bizlere inşallah bol bol dua et canm
Hadi bakalım hayırlısı inşAllah vardır da hemen çıkar sabaha :) Etiketlersin benide :*
Cnm hayırlı olsun cok sevindimmmmAllah razı olsun canım değerim daha düşük 31 çıktı ama daha adetime bir hafta 10 gün var
Amin canım benimEnammm hadi gözün aydın canim darısı başımıza
Allah razı olsun canım benimCnm hayırlı olsun cok sevindimmmm
Bende kendimden bi an ümitlenmiştim ama foss artık yapmam :) Insallah diyin yinede tabiki hayırlısı, dua istiyorummm
İnşallah canım inşallahÇok teşekkür ederim canım etmez miyim çarşamba günü de sağlıklı ilerlediğini duyarım inşallah
Allah razı olsun canım değerim daha düşük 31 çıktı ama daha adetime bir hafta 10 gün var
Bizede dua et kuzum sag salim devam etsin seninkide insallah darisida bizlereAllah razı olsun canım benim
Aminnnnİnşallah canım inşallahAllahım kimsemin kucagını boş koymasın bizleri de içinde
İnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsinBizede dua et kuzum sag salim devam etsin seninkide insallah darisida bizlere
Evet canım normalde adetime tam 10 gün var hatta ovu testlerinde pik gördükten 2 gün sonra ilişki oldu umudum yoktu hsg çekilmiştim olmaz dedim tutmuşErken yumurtlama ozaman dimi
Hayırlısı canım içine karalar doldurma belirtiler aynı oluyor zatenBenim ağrılar çoğaldı karnımın içinde savaş var sanki sabaha kadar adet olmazsam iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?