Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olur canım aslında ben dün kasıklarımda kasılma olunca meraktan yaptım rahim filmi çekilmiştim erken yumurtlama oldu onun müjdesi sanırım

Güzel bi merak olmuş cok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla ilerletsin hamileliğini Rahim filmi gebeliği de kolaylaştırıyo diyolar zaten ama mübarek 3 defa çektirmeme rağmen hâla tık yok. Hayırlısı Allah'tan. :)

Öyle canım nasipten öteye köy yok derler bende kolay hamile kalıyorum ama ilerlemiyordu

Ayyy inş allahhhh 7günden beri yapıyorum adetim biter bitmez başladım ilk defa yapıyorum die
Bende adetin 11 inci günü yapmaya başladım yarına 14 üncü gün olcak görmedim hala ama bu hafta içinde benim mutlaka olur ikinci ovu takibi yapıyorum tecrübe oldu biraz bende

Hayırlı geceler ne kadar güzel haberler aldık mart ayından nisan daha bereketli geçer insalah o kadar mutlu oluyorum ki her gebelik haberi aldığımda RABBIM isteyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın hayırlı salih-saliha evlatlar nasip etsin. Herkes bu mükemmel duyguyu istediği sayıda tadsin inşallah. Biliyorum her hamilelik haberini aldığınızda şuan gebe olmayan arkadaşlarımız da çok sevinip içleri bi buruklasiyor duam sizinle RABBIM hayalize kavuşmayı nasip etsin güzellikler sizleri de tez vakitte yakalasın. Kendinizi asla strese sokup ben neden kalamıyorum diye etkilemeyin nasibimizin zamanı daha vardır demek ki velhasıl demem o ki RABBİM tez vakitte sizlsrinde gobuslerinizi doldursun hamiş olanlarda sağlıklı bir şekilde tek avazda kulaklarına sağlıcakla alsın ❤

Aminnnn aminnn inşallahhh canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…