Bnmde cnm Rabbim banada nasip ederse tabiİnşallah canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsindünyada tatmayı dilediğim tek duygu
Insallah olmazsin bebisin habercisi olur agrilarinBenim ağrılar çoğaldı karnımın içinde savaş var sanki sabaha kadar adet olmazsam iyi
İnş olmazsınn güzel haber alırızBenim ağrılar çoğaldı karnımın içinde savaş var sanki sabaha kadar adet olmazsam iyi
İnşallah olur canım aslında ben dün kasıklarımda kasılma olunca meraktan yaptımrahim filmi çekilmiştim erken yumurtlama oldu onun müjdesi sanırım
Supriz yapar belkim belli mi olur
Öyle canım nasipten öteye köy yok derler bende kolay hamile kalıyorum ama ilerlemiyorduGüzel bi merak olmuş cok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla ilerletsin hamileliğiniRahim filmi gebeliği de kolaylaştırıyo diyolar zaten ama mübarek 3 defa çektirmeme rağmen hâla tık yok. Hayırlısı Allah'tan. :)
Ovulasyon takibimi yaptın sende canımÖyle canım nasipten öteye köy yok derler bende kolay hamile kalıyorum ama ilerlemiyordu
Öyle canım nasipten öteye köy yok derler bende kolay hamile kalıyorum ama ilerlemiyordu
Evet canımOvulasyon takibimi yaptın sende canım
İnşallah canım gönlümüzden geçen olsunInşallah bu defa sağlıkla ilerleyip kucağınıza almak nasip olur canm
Bende bu ay ilk defa yapıyorum ne olacak acaba merakla bekliyorum 11 günüm bugünEvet canım
Faydasını gören arkadaşlar oldu inşallah seninde güzel haberini alırızBende bu ay ilk defa yapıyorum ne olacak acaba merakla bekliyorum 11 günüm bugün
Ayyy inş allahhhhFaydasını gören arkadaşlar oldu inşallah seninde güzel haberini alırızkaç gündür yapıyorsun
Bende adetin 11 inci günü yapmaya başladım yarına 14 üncü gün olcak görmedim hala ama bu hafta içinde benim mutlaka olur ikinci ovu takibi yapıyorum tecrübe oldu biraz bendeAyyy inş allahhhh7günden beri yapıyorum adetim biter bitmez başladım ilk defa yapıyorum die
Dur bakayım benim ki ne zaman olacak inş bu ay görürüz hcg de çift çizgileriBende adetin 11 inci günü yapmaya başladım yarına 14 üncü gün olcak görmedim hala ama bu hafta içinde benim mutlaka olur ikinci ovu takibi yapıyorum tecrübe oldu biraz bende ☺☺
Aminn inşallah canım yaDur bakayım benim ki ne zaman olacak inş bu ay görürüz hcg de çift çizgileri
Iyi yapmışsın canım bende geç yapardım normalde bu defa döngüm şaşmıştır diye erken yaptım pik gördümAyyy inş allahhhh7günden beri yapıyorum adetim biter bitmez başladım ilk defa yapıyorum die
Ayyy ne güzelll bunları duyunca mutlu oluyorumIyi yapmışsın canım bende geç yapardım normalde bu defa döngüm şaşmıştır diye erken yaptım pik gördüm
Aminnnn aminnn inşallahhh canmHayırlı geceler ne kadar güzel haberler aldık mart ayından nisan daha bereketli geçer insalah o kadar mutlu oluyorum ki her gebelik haberi aldığımda RABBIM isteyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın hayırlı salih-saliha evlatlar nasip etsin. Herkes bu mükemmel duyguyu istediği sayıda tadsin inşallah. Biliyorum her hamilelik haberini aldığınızda şuan gebe olmayan arkadaşlarımız da çok sevinip içleri bi buruklasiyor duam sizinle RABBIM hayalize kavuşmayı nasip etsin güzellikler sizleri de tez vakitte yakalasın. Kendinizi asla strese sokup ben neden kalamıyorum diye etkilemeyin nasibimizin zamanı daha vardır demek ki velhasıl demem o ki RABBİM tez vakitte sizlsrinde gobuslerinizi doldursun hamiş olanlarda sağlıklı bir şekilde tek avazda kulaklarına sağlıcakla alsın ❤❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?