- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Evet canım normalde adetime tam 10 gün var hatta ovu testlerinde pik gördükten 2 gün sonra ilişki oldu umudum yoktu hsg çekilmiştim olmaz dedim tutmuş
Hayırlısı canım içine karalar doldurma belirtiler aynı oluyor zaten
Insallah olmazsin bebisin habercisi olur agrilarin
İnş olmazsınn güzel haber alırız
Canım bende lapoquickte görebiliyorum sadecemorcivertkedi 15yusra11 kuzular etiketlersiniz dediniz ama ben bebetıme hariç diğerlerinde bise görmedim
Yaa çok sevindimmm, maşallah canım benim, Allah sağlıkla devam ettirsinİyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu ay benim için kapandı sanmıştım ama bugün bir mucizeyle geldim ovu testlerim yasak zamanında pik göstermişti ama bugün test yaptım sonuççççbilin bakalım kanda ne çıktı
Hayırlı olsuunnİyi akşamlar hanımlar nasılsınız bu ay benim için kapandı sanmıştım ama bugün bir mucizeyle geldim ovu testlerim yasak zamanında pik göstermişti ama bugün test yaptım sonuççççbilin bakalım kanda ne çıktı
Canım bende lapoquickte görebiliyorum sadece
Kızlar günayınnnn
Zeybltaslan ben senin bebetime ve laboquick testlerinde çizgi görebiliyorum :)
U Ufukta_bebek hayırlısı olsun canım cok sevindimm kat kat artsın inşallahhhhhh :)
Bende test yaptımm ama bilemedm
İlk 5 dk lık halini ekliyorum
Bata 5 kala
Kızlar günayınnnn
Zeybltaslan ben senin bebetime ve laboquick testlerinde çizgi görebiliyorum :)
U Ufukta_bebek hayırlısı olsun canım cok sevindimm kat kat artsın inşallahhhhhh :)
Bende test yaptımm ama bilemedm
İlk 5 dk lık halini ekliyorum
Bata 5 kala
Bata 5 var canım :)Bata kaç gün var canım? Benim 4 kala böyle çıkmıştı. İnşaAllah vardır seninde yaaaa
Bata kaç gün var canım? Benim 4 kala böyle çıkmıştı. İnşaAllah vardır seninde yaaaa
Banada sende varda kendim için emin olamıyorum gibi geliyoSende var kuzu biseyler bence inşallah
Bata kaç gün var canım? Benim 4 kala böyle çıkmıştı. İnşaAllah vardır seninde yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?