Tesekkür ederim inşallah :)Ayyy hadi inşaAllah o zamannnn
Banada sende varda kendim için emin olamıyorum gibi geliyo
Bende olsa dha belirgin olurdu benimkiler akşam belli oluyorneyse ben ise başlıcam öğlen arası bakarım
Kolay gelsin canım görüşürüz :)Bende olsa dha belirgin olurdu benimkiler akşam belli oluyorneyse ben ise başlıcam öğlen arası bakarım
Aaa bak benimde akşamkiler daha belirgin oluyor. Bizim hcglerr sabahı sevmiyor galiba
Kolay gelsin canım görüşürüz :)
Bugün yapyın mııı maşallah canım yaa koyulaş koyulaşa devam etsin çok mutlu oldummBata 5 var canım :)
Yaaa bu testler hatalı değil se var gibi inşallahh ama artık valla korkuyprum ben bu testlerden yorum yapmak istemiyorum. Ben zaten asla bir daha 2 3 gün kalaya kadar test meat yapmicam şu silik olay kafa karıştırıyor kiminde işte ..Kızlar günayınnnn
Zeybltaslan ben senin bebetime ve laboquick testlerinde çizgi görebiliyorum :)
@Ufukta_bebek hayırlısı olsun canım cok sevindimm kat kat artsın inşallahhhhhh :)
Bende test yaptımm ama bilemedm
İlk 5 dk lık halini ekliyorum
Bata 5 kala
Maşallahhh canım hayırlı olsunAllah razı olsun canım değerim daha düşük 31 çıktı ama daha adetime bir hafta 10 gün var
Canım daha var devam et teste aynı saatlerde yapmaya çalış .. öğlen 12_4 arası daha iyi sonuç alırsın .. daha en az 2 3 günün var devam et testeBende bu ay ilk defa yapıyorum ne olacak acaba merakla bekliyorum 11 günüm bugün
Resmen var valla hadi inşallahh ❣ her sabah teste devamBuda 30 dk beklemiş hali kızlar
Zeybltaslan nedemistimkibenn H E
@morcivertkedi @Minik_ceyloMaria26
Bebetime da bende çok hafif gördüm gibi kuzum ama bugün regl günü mü dedin. Geç döllenme olabilir mi sence, inşallah öyledir ❣ yarın sabah bir daha dene bakalım testiBende olsa dha belirgin olurdu benimkiler akşam belli oluyorneyse ben ise başlıcam öğlen arası bakarım
Ben gölge bı çizgi gördüm sanki yaBuda 30 dk beklemiş hali kızlar
Zeybltaslan nedemistimkibenn H E
@morcivertkedi @Minik_ceyloMaria26
Olmaz mı kuzum hatta sıcak su torbası falan yapıp öyle yattım hala ara ara oluyor adet olucam sanırken bebiş geldi
Çok masallah,daha nolsuun mucize bebekGünaydın kızlar, git gide daha belirgin oluyor yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?