- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 28
Masallah , Allah sana bağıslasın canımGünaydın kızlar, git gide daha belirgin oluyor yavrum
Günaydın kızlar, git gide daha belirgin oluyor yavrum
[/QUO
maşallahh
ayy gerçekten mucize bebekÇok masallah,daha nolsuun mucize bebek
Allah razı olsun kuzum, darısı isteyen herkesin başınaMasallah , Allah sana bağıslasın canım
amin ne güzel yazmışsınHayırlı geceler ne kadar güzel haberler aldık mart ayından nisan daha bereketli geçer insalah o kadar mutlu oluyorum ki her gebelik haberi aldığımda RABBIM isteyen hiç kimsenin kucağını boş koymasın hayırlı salih-saliha evlatlar nasip etsin. Herkes bu mükemmel duyguyu istediği sayıda tadsin inşallah. Biliyorum her hamilelik haberini aldığınızda şuan gebe olmayan arkadaşlarımız da çok sevinip içleri bi buruklasiyor duam sizinle RABBIM hayalize kavuşmayı nasip etsin güzellikler sizleri de tez vakitte yakalasın. Kendinizi asla strese sokup ben neden kalamıyorum diye etkilemeyin nasibimizin zamanı daha vardır demek ki velhasıl demem o ki RABBİM tez vakitte sizlsrinde gobuslerinizi doldursun hamiş olanlarda sağlıklı bir şekilde tek avazda kulaklarına sağlıcakla alsın ❤❣
ben laboda gördüm. freely dikkat edince gördüm bebetime bakmadım cok. bence var gibi ya insallah öyledirmorcivertkedi @15yusra11 kuzular etiketlersiniz dediniz ama ben bebetıme hariç diğerlerinde bise görmedim
ayy gördüm gördümm
Kız hadi inşallahhhh
İlk zamanlar iki katından çok daha fazla artışlarla cuma da yüzümuzu çok guldurucek bence mucize bebekayy gerçekten mucize bebekcuma da kan vereyim diyorum bebeğim
Bugün yapyın mııı maşallah canım yaa koyulaş koyulaşa devam etsin çok mutlu oldumm
Yaaa bu testler hatalı değil se var gibi inşallahh ama artık valla korkuyprum ben bu testlerden yorum yapmak istemiyorum. Ben zaten asla bir daha 2 3 gün kalaya kadar test meat yapmicam şu silik olay kafa karıştırıyor kiminde işte ..
Resmen var valla hadi inşallahh ❣ her sabah teste devam
bakalımmm artıkkk hemşerim kısmettte ne varsa o olcakkk bende hayalet çizgi görüyorum amaa kimyasal gebelk tarzı bişeymi yoksa koyulaşcakmı bekleyip görcez:)Ben gölge bı çizgi gördüm sanki yaözellikle ikinci resimde daha belli
ben laboda gördüm. freely dikkat edince gördüm bebetime bakmadım cok. bence var gibi ya insallah öyledir
ayy gördüm gördümm
ayy inşallah canım arkadaşım inşallahhhİlk zamanlar iki katından çok daha fazla artışlarla cuma da yüzümuzu çok guldurucek bence mucize bebekdeğere göre de inşallah kontrol zamanını ayarlarsın
inşallah canımmmKız hadi inşallahhhh
Sende benim gibisin canımMaria26 canım çekinceni anlıyorummm kimseyi umutlandırmak üzülmesini görmek istemiyosun :) ciddende bu testler yanıltıcı olabiliyor ama doğruda çıkabiliyor kısmet artık bakalım bnde nasıl olcak
ama emin ol bn böyle hayalet çizgiler görüp herkese söyleyen veya adet olunca ağlayan modda bri değilim
siz hariç kimse bilmiyo test yaptıgımı eşim kardeşim bile :)
olursa cok seviniriz hepberaber. olmazsada kısmet deriz :)
aynen canım en güzeliSende benim gibisin canımen güzeli bu modda olmak .. oldu gibi inşallah senin ama bu ay benimde içime doğuyo
Günaydın kuzucuklar
bakalım yarın sabahki nası çıkcakGünaydın kuzucuklar.. 2 resimde görüyorum sanki bişey ama t ye uzakta
U Ufukta_bebek canm hayırlı olsun ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?