- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Benim istifra 6.haftada başlayıp 10.haftanin ortasında bitti.Aslinda istifra ettikçe mutlu olup varlığını hissediyorum,su birkaç gündür bulantısız devam ediyorumKızlar durduk yere bir bulantı geldi, midem ağzımda çalışamıyorum iki de bir lavaboya taşınıyorum.. Zor mu geçecek acaba?
kız ben aklımı kaybederim heralde kedilerle bi odadaAaa kızz küçücük kediden korkulur mu? Sen gel bana seans yapalım, 3 gün bende kal kedilerle bi odada korku morku kalmaz
Günaydın kuzummm.. Yarım saat önce bir bulantı geldi istifra etmedim ama her an edecek gibiyim sürekli lavaboya koşturuyorum..Benim istifra 6.haftada başlayıp 10.haftanin ortasında bitti.Aslinda istifra ettikçe mutlu olup varlığını hissediyorum,su birkaç gündür bulantısız devam ediyorum
İnşallah çok zorlamaz seni tatlisKolay gecsin,güzel geçsiin
hayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı naip etsin inşallah darısı başımıza aminnnSizinle de paylaşalım dedim testi hamileyim ben
maşallah
Hep dualarımdasınız kuzum, dün tek tek dua ettim hepimize rabbim tez zamanda yaşatsın bu duyguyu herkese amiiinmaşallahçok iyi gidiyor Allah'ın izniyle dua et bize de darısı başımıza olsun inşallah aminnn
aminnn inşallah kuzum bakalımHep dualarımdasınız kuzum, dün tek tek dua ettim hepimize rabbim tez zamanda yaşatsın bu duyguyu herkese amiiin
Kız çok erken başlamısKızlar durduk yere bir bulantı geldi, midem ağzımda çalışamıyorum iki de bir lavaboya taşınıyorum.. Zor mu geçecek acaba?
Ay inşallah telefondaki program 5+0 diyor, midem ağzımda iş güç hak getire sürekli lavabodayım naneli şekerin zararı var mıdır acaba denesem belki keser bulantıyıKız çok erken başlamıs
Ben bu evrelerde afedersin öküz gibi yiyodum. 5+4 te geldi ilk bulantı benım ..
için yanlış alarmdır
mrb başladımı bulantılarAy inşallah telefondaki program 5+0 diyor, midem ağzımda iş güç hak getire sürekli lavabodayım naneli şekerin zararı var mıdır acaba denesem belki keser bulantıyı
Aah kuzucukk kendini hissettiriyooKızlar durduk yere bir bulantı geldi, midem ağzımda çalışamıyorum iki de bir lavaboya taşınıyorum.. Zor mu geçecek acaba?
Evet canım henüz istifra etmedim ama her an edecek gibiyimgünaydın
mrb başladımı bulantılar
İnşallah kuzum, işteyim bir de küçük bir yerde çalışıyorum problem çıkarırlar bayaAah kuzucukk kendini hissettiriyooins zorlanmadan atlatirsin bulanti yasanan aylari
Zorluk cikarirlarsa soylersin hicbiseycik yapmaazlar hamile calisanin haklari cok fazla ve birsey yapamiyorlarİnşallah kuzum, işteyim bir de küçük bir yerde çalışıyorum problem çıkarırlar baya
canım bence iyi bulantılar en azından kendini belli ediyo bebişEvet canım henüz istifra etmedim ama her an edecek gibiyim
ne konuda problem çıkarırlarİnşallah kuzum, işteyim bir de küçük bir yerde çalışıyorum problem çıkarırlar baya
Sözleşmem yok ki kuzum, 1 yılı geçti burdayım uzun bir iş arama sürecinden sonra bulunca pat diye girmiştim. Ha sağ olsunlar sigortam yatar, maaşım günü gününe yatar ama sözleşmesiz olsa da yine de hakkım var mıZorluk cikarirlarsa soylersin hicbiseycik yapmaazlar hamile calisanin haklari cok fazla ve birsey yapamiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?