Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar durduk yere bir bulantı geldi, midem ağzımda çalışamıyorum iki de bir lavaboya taşınıyorum.. Zor mu geçecek acaba?
Benim istifra 6.haftada başlayıp 10.haftanin ortasında bitti.Aslinda istifra ettikçe mutlu olup varlığını hissediyorum,su birkaç gündür bulantısız devam ediyorum
İnşallah çok zorlamaz seni tatlis Kolay gecsin,güzel geçsiin

Günaydın kuzummm.. Yarım saat önce bir bulantı geldi istifra etmedim ama her an edecek gibiyim sürekli lavaboya koşturuyorum..

Kızlar durduk yere bir bulantı geldi, midem ağzımda çalışamıyorum iki de bir lavaboya taşınıyorum.. Zor mu geçecek acaba?
Kız çok erken başlamıs
Ben bu evrelerde afedersin öküz gibi yiyodum. 5+4 te geldi ilk bulantı benım ..
için yanlış alarmdır

Kız çok erken başlamıs
Ben bu evrelerde afedersin öküz gibi yiyodum. 5+4 te geldi ilk bulantı benım ..
için yanlış alarmdır
Ay inşallah telefondaki program 5+0 diyor, midem ağzımda iş güç hak getire sürekli lavabodayım naneli şekerin zararı var mıdır acaba denesem belki keser bulantıyı

Zorluk cikarirlarsa soylersin hicbiseycik yapmaazlar hamile calisanin haklari cok fazla ve birsey yapamiyorlar
Sözleşmem yok ki kuzum, 1 yılı geçti burdayım uzun bir iş arama sürecinden sonra bulunca pat diye girmiştim. Ha sağ olsunlar sigortam yatar, maaşım günü gününe yatar ama sözleşmesiz olsa da yine de hakkım var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…