- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
İşten çıkarabilirlerne konuda problem çıkarırlar
Tamam canım inşallahBen ovü yaparken Allah razı olsun hepsinden kızlar çok yardımcı oldu, sende yaptıkça at kuzum buraya
daha neler öyle şey mi olurİşten çıkarabilirler
Ye bakalım kuzum ama çok kullanma şeker sonucta zararlıAy inşallah telefondaki program 5+0 diyor, midem ağzımda iş güç hak getire sürekli lavabodayım naneli şekerin zararı var mıdır acaba denesem belki keser bulantıyı
Şu an azcık daha iyiyim kuzum 10 dk iyi oluyor peşine yarım saat kötüYe bakalım kuzum ama çok kullanma şeker sonucta zararlı ♥
Çubuk kraker bazı insanlara iyi geliyo bi dene bakalım ..
leblebi ..
Ayva ..
Çilek..
Benim kurtarıcım çilek
Tuzlayıp tuzlayıp yiyorum
Kuzum sen bugunden sonra yemek yapmayı bırak .Şu an azcık daha iyiyim kuzum 10 dk iyi oluyor peşine yarım saat kötü
Görüyor musun sıpanın daha gelmeden anasına ettiğiniİşten çıkana kadar sabredicem mecbur çilekle ayva için..
Ama öğle molasında çubuk krakerle ayran deneyeyim diyorum inşallah hafifletir
Ah canım ne güzel uzun uzun yazmışsın.. Mutfak faslını kapatıyorum o zaman bugünden itibaren.Kuzum sen bugunden sonra yemek yapmayı bırak .
Çünkü tiksinmelerin başlıcak .
Bu evrede neyden tiksinirsen yiyemezsin bir daha .
Ben diğer gebeliğimde köfteden tiksindim hala ağzıma süremem ..
yenı yenı yemek yapmaya başladım ..
bu süreçte eşinden destek al annen yakındı ondan destek al .
Annene rahatsızım falan de gebeliği bilmşyorlar diye biliyorum ..
Hafif şeyler ye ve asla kendini aç bırakma aç bırakırsan hep için bulanır .
Yanında hep yicek bişey olsun ..
Ve bol su kuzum :/
Ben mesela 1 lt anca içiyorum keşke içebilsem şöyle 2-3 litre :/
Doktorum artırman lazım diyo ama işte şuan bulantılardan içebildiğim bu ..
Hadi inşallah geçer bebeğim yaaa
Şuan yaşadığın durumdayım kuzum :)Ah canım ne güzel uzun uzun yazmışsın.. Mutfak faslını kapatıyorum o zaman bugünden itibaren.
Annemler bilmiyor, annem çalışıyor ama anneannemle beraber oturuyorlar zaten anneanneme hastayım derim üşüttüm derim uydururum bir şeyler, kayınvalidem de uzak değil ona da gideriz ara ara mecbur..
Bir şey yiyebilir miyim bilmiyorum ki elçinim sanki birisi midemi sökmüş ağzıma koymuş öyle bir his.. Tuzlu hafif şeyler deneyeceğim internette gördüm hafif naneli şekerler de azaltıyormuş bulantıyı..
Ben normalde de günde 2-3 litre su içerim, düzeni bozmayı düşünmüyorum ama suyu görünce de içim kalkıyor nasıl yapıcam bilmiyorum..
İnşallah böyle kalır o zaman Elçin'im, beterini düşünmek bile istemiyorumŞuan yaşadığın durumdayım kuzum :)
Ama inan daha ağırlaşırsa buna şükğr etceksin .
Ben şuan sanki bişeyim yookmus gibi takılıyotum beterlerini gördüğüm için
Kahve içiyorsan hafta 1-2 tane düşür canım .
Çayıda günde 1 bardak şeklinde yap açık olsun ..
Balık falan yiyebilirmisin bilmşyorum ama hafta 2 kere istiyo doktolar. Kırmızı ette hafta 1 gun ..
beyaz et önermedi doktorum anca köyden falan alırsan ye dedi ..
Ceviz , fındık , badem her zamna yanında olsun. Hergün krışık muhakkak bir avuc ye kuzum .
Basşşşkkaas ne vardıııı
Sigarayı zaten bıraktın diye düşünüyorum .
3-5 kilodan fazla bişey taşıma bu süreçte ben bi dumanı kaldırıyorum 7 kiloama napimm kuzum ağlıyo kucağıma almayınca :)
Sabah kahavltısı önemli birdee kuzum .
Muhakkak bir yumurta ye iyi pişmiş olucak .
Ben 8. Haftaya kadar yiyemedim buda bir gerçek inşallah sen yiyebilirsin .
Ben bulantılarımın ağır oldugu dönemlerde fırında ekmek kızarttım üstüne kaşar erittim kıtır kıtır onları yedım
Veeeee en öenmli püf nokta ne yersen ye çok çiğne :/
Hemde suyla ye eger çıkartman gerekirse kolay çıksın
Ben mesela aslaa patates yememen zor çıkan şey
Ahh ahh o sinir benı mahvetti eşin inşallah anlayışlıdır kuzum ben çünkü evde terör estiriyorumİnşallah böyle kalır o zaman Elçin'im, beterini düşünmek bile istemiyorum
Kahveyi çayı tamamen kestim kuzum ki ikisini de çok tüketirdim, arada bir canım isterse kırk yılda bir bir bardak içerim diyorum ama daha hiç içmedim. Her gün iki bardak laktozsuz süt içiyorum 2 avuç fındık yiyorum..
Sabah kahvaltıda zeytin peynir meyve suyu anca, işe gidene kadar anca yetişiyor..
Sigarayı öğrenir öğrenmez bıraktım, ki ben ciddi bir içiciydim hiç içmedim içmiyorum ama aşırı bir stres yaptı bende öyle böyle değil, çok agresifim ağlayarak bağırıyorum, hep aklımda o pislik şey var
Haşlanmış yumurtayı da hiç sevmemAma yiyebiliyorsam haftada 2 kere anca yerim denerim bebiş için, balık çok severim inşallah tiksinmem
ben çift çizgiyi gördüm kısmına da razıyımbiz bu bölüme ne zaman gelcez acaba
Allah razı olsun kuzum valla hakkını helal et..Ahh ahh o sinir benı mahvetti eşin inşallah anlayışlıdır kuzum ben çünkü evde terör estiriyorum
Eşim karşılık verse kesin boşanaırız ..
ki ilk başta oda bi afalladı ben giidyordum İzmire
Sonra aklını başına aldı şuan ne yapsam gülüyo
Birde şua kedilerin kumunu kuzum artık sen değiştirme .
Değiştirmek zorundaysanda eldiven giy işlemden sonra güzelce yıka kuzumm ellerini ♥
Yumurtayıda çırparak falan yemeye çalış hergün öenmli kuzum birde peynir kaşar peynir ilerki dönemlerde direk bebeğe besin olarak geçiyor :)
Aklıma geldikçe yazarım kuzum ♥
Kuzum doktorlar genellikle kalp atışından sonra o testleri istiyolar.Allah razı olsun kuzum valla hakkını helal et..
Kız benim sinir bir de yoksunluk sendromundan ellerim titriyor, sigaradan.. Üstüne de gebelik, benim adamda mecbur susuyor napsın baktı baş edemiyor
Kedilerin kumu hep eşimdeydi, ben hiç dokunmuyordum, yine dokunmam da toksoplazma yı ne zaman yaptırsam bebeğim ya?
En kötü yumurtalı ekmek yaparım kendime, yumurta yiyorum aslında ama haşlanmışını hiç sevmem niyeyse çocukluğumda annem zorla yedirirdi ordan kaldı herhalde
Kalp atışı için nasıl heyecanlıyım nasıl zaman geçmiyorKuzum doktorlar genellikle kalp atışından sonra o testleri istiyolar.
Belki ilk gittiğin kontrolde sana liste yapar veririr ..
Benden öyle istedi ilk kontrolde istedi 2. Kontrolde gösterdim ..
Tskler canım Allah razı olsun darısı tüm isteyenlerin başınaAllah sag salim kucagına almayıda nasip etsin inşallah canm
pik olmuş bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin. yarın silikleşirse çatladı demektir :)H E morcivertkedi Red Phoenix G gamzeli_bebis 15yusra11 dvtb Minik_ceylo Hayalperest07 kızlar 13günümün ovulasyon testi yorumlarınızı merak ediyorum
Gözün aydınKalp atışı için nasıl heyecanlıyım nasıl zaman geçmiyor
Bir yandan diyorum ki gidip keseye baktırayım var mı yok mu boş mu dolu mu? Sonra da diyorum sadece kalp atışına gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?