Ayyyyy hadi inşallah Allahtan dünü degerlendirmemişim o zamanpik olmuş bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin. yarın silikleşirse çatladı demektir :)
Pik gibi duruyor sanki, ödevi yapın bu akşamH E @morcivertkedi Red Phoenix G gamzeli_bebis @15yusra11 @dvtb @Minik_ceylo @eslem0706 kızlar 13günümün ovulasyon testi yorumlarınızı merak ediyorum
Akşam testi yenilerim yine saat8gibi bugununde mutlaka degerlendiririmPik gibi duruyor sanki, ödevi yapın bu akşam
İnsallah rabbim bu mubarek aylarda sizlere de nasip etsin canim benimhayırlı olsun Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı naip etsin inşallah darısı başımıza aminnn
Sağol canim benim darisi senin basina senin durumlar nasil bu ay bat kac
Nasıl rahat hissetceksen kuzum bu senın kararın biz hep yanındayızKalp atışı için nasıl heyecanlıyım nasıl zaman geçmiyor
Bir yandan diyorum ki gidip keseye baktırayım var mı yok mu boş mu dolu mu? Sonra da diyorum sadece kalp atışına gidicem.
Canım süper bugun ve önümüzdeki 3-4 gün değerlendiriyorsunuz .H E @morcivertkedi Red Phoenix G gamzeli_bebis @15yusra11 @dvtb @Minik_ceylo @eslem0706 kızlar 13günümün ovulasyon testi yorumlarınızı merak ediyorum
Bugun akşam yapmayalım sabahmı değerlendirelim. Bugun akşaamda tekrar yapacam bakalım . sabahta mutkaka yaparımCanım süper bugun ve önümüzdeki 3-4 gün değerlendiriyorsunuz .
Yarın mümkünse sabah yapın ..
Yarın testini yapmayı unutma silikleşmeyi kontrol edelim
Hiç yapamadıysan al canım yumurtlamakı bir kontrol edersinbendemi bu ay ovu testi alsam kızlar ne dersinizzzzzz ilk defa almış olcam alırsam.
tavsiye edermisinizzzz
Sorma vallahi hep aklımda onlar dış gebelik mi? boş mu? Kalbi atıyor mu? atıyorsa normal seyrinde mi? Kese düzgün mü saysam böyle uzar gider köye yol olur..Nasıl rahat hissetceksen kuzum bu senın kararın biz hep yanındayız ♥
Korkularında çok haklısın bende gidene kadar dış gebelik mi ? Yine mi kalbı durdu ? Boş mu ? Diye diye düşündüm durdum sınra dedim rabbım ne derse o ..
butunn günlerim böyle geçti .
Şimdide acaba iyi mi ?
Kalbı mı durdu ?
Gelişimi nasıl ?
Sonra Allahım sen ne dersen o ...
bunlar doğursak bile geçmicek :)
Çok kutsal bir yola adım attık :)
Rabbım isteyen herkese nasip etsin
En son en zaman yaptınız?Bugun akşam yapayalım sabahmı değerlendirelim. Bugun akşaamda tekrar yapacam bakalım . sabahta mutkaka yaparım
Amiiinnn kuzum amiinnSorma vallahi hep aklımda onlar dış gebelik mi? boş mu? Kalbi atıyor mu? atıyorsa normal seyrinde mi? Kese düzgün mü saysam böyle uzar gider köye yol olur..
Benim gönlüm kalp atışından yana eğer sabredebilirsem ama eşim çok istiyor gitmek bakalım hangimiz kazanıcaz
Doğurunca da bitmeyecek 20 yaşına gelince de bitmeyecek, çok şükür rabbim herkese nasip etsin.. Bizi de yavrularımıza sağlıkla kavuştursun
Dün akşam yapmadık ondan önceki gün yaptık yani arada bir gün var boşEn son en zaman yaptınız?
Öenmli olan silikleşmeden sonra olan birliktelikler ..
Eğer sabah yapabılırsenız sabahı değerlendirin .
Sonra da akşam olucak şekilde devam edin .
Olmadı şey yapın hem bu akşam hem sabah.Dün akşam yapmadık ondan önceki gün yaptık yani arada bir gün var boş
Yok çok şükürOlmadı şey yapın hem bu akşam hem sabah.
Eşinde sprem konusunda sıkıntı varmı ?
Korkma kız senın ilk heyecanın yap gitsinde elalem takvim görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?