- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Ayy bi cesaret yapayım barii çok heyecanlıyımKorkma kız senın ilk heyecanın yap gitsinde elalem takvim görsün
Ben ilk gebeliğimde battan 3 gün önce mi be yaptıyfım
Ozaman öyle yapın canım .Yok çok şükür
Bence de takvimini yapta ugur getirsin bizedeAyy bi cesaret yapayım barii çok heyecanlıyım
Ay ağlıcamAyy bi cesaret yapayım barii çok heyecanlıyım
Kızz test mi yaptırdınn?kızlar ben galiba hamileyim
Test mi yaptın :)kızlar ben galiba hamileyim
Benim de gözlerim dolduAy ağlıcam
Duygulandım
Tamamdır benimde aklımdan geçiyordu ozaman akşam yapmayalım sabah yapalım hem beklemiş oluyor bir gün daha, daha iyi olur herhalde hayırlısıyla olsun bu ay inşallahOzaman öyle yapın canım .
Testin belki daha koyu olur normalde t çizgisinin daha koyu olması lazım ama bakalım daha koyulşama olucak mı yoksa böylemi kalcak ..
Sabah illa yapın deme sebebım sabahları sprrmler daha sağlıklı olurmus .
Birde akşamdan kahve , fındık yedir eşine .
Kabak çekirdiği falan yiyin ♥
Ayyyy ne güzel bir haber testin varmıkızlar ben galiba hamileyim
Annamm at testikızlar ben galiba hamileyim
Test mi yaptın :)
Kızz test mi yaptırdınn?
test yapmadığım bir gün var mı ki benimTest mi yaptın :)
Kız çatlatma bizi idarar idrardrtest yapmadığım bir gün var mı ki benimşimdi şöyle birşey anlatayım sonra resmini paylaşıcam testlerim iş yerimde olduğu için bugün evde bir kaba yaptım evden işe getirdim idrarımı testimi yaptım ve 2 dakika olmadan çizgiyi görmeye başladım hemen resmini çektim sorum şu ortalama 1 saat şişede beklemiş bir idrar yanıltabilir mi ?
idrar bekleyebılır . Sıkıntı olmaztest yapmadığım bir gün var mı ki benimşimdi şöyle birşey anlatayım sonra resmini paylaşıcam testlerim iş yerimde olduğu için bugün evde bir kaba yaptım evden işe getirdim idrarımı testimi yaptım ve 2 dakika olmadan çizgiyi görmeye başladım hemen resmini çektim sorum şu ortalama 1 saat şişede beklemiş bir idrar yanıltabilir mi ?
yolda içine bhcg düşmüş olabilirtest yapmadığım bir gün var mı ki benimşimdi şöyle birşey anlatayım sonra resmini paylaşıcam testlerim iş yerimde olduğu için bugün evde bir kaba yaptım evden işe getirdim idrarımı testimi yaptım ve 2 dakika olmadan çizgiyi görmeye başladım hemen resmini çektim sorum şu ortalama 1 saat şişede beklemiş bir idrar yanıltabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?