Canım buna inanma gebelik varsa sabah öğle akşam fark etmez gebelik varsa her saatte çıkartest yapmadığım bir gün var mı ki benimşimdi şöyle birşey anlatayım sonra resmini paylaşıcam testlerim iş yerimde olduğu için bugün evde bir kaba yaptım evden işe getirdim idrarımı testimi yaptım ve 2 dakika olmadan çizgiyi görmeye başladım hemen resmini çektim sorum şu ortalama 1 saat şişede beklemiş bir idrar yanıltabilir mi ?
Görüyorum canm o güzel saklı çizgiyi Allahımm sağlıkla ilerletsnnn Son hali yokmu kızanında çektigim hali gözle bakınca daha görülür bana göreşaşı olmadan görebildigim tek ve ilk sonuçtu bu
onu da es geçmedim canım ovü yü de yaptım hala tavuğumhayır sen bir tavuksun
Biliyorsun kuzum kuzum benim bat 3 gun gecene kadar cikmadi sabret insallah vardir
Senin bat geçmiş miydi kuzum?anında çektigim hali gözle bakınca daha görülür bana göreşaşı olmadan görebildigim tek ve ilk sonuçtu bu
Canım bugünü değerlendirin yinede ama yarında koyulaşabilir gibi duruyor akşama tekrar yap testiH E morcivertkedi Red Phoenix G gamzeli_bebis 15yusra11 @dvtb @Minik_ceylo Hayalperest07 kızlar 13günümün ovulasyon testi yorumlarınızı merak ediyorum
Kac gun var batta canim?
evet çizgi var yine kuzummm of sana noluyooo ben anlamadımmanında çektigim hali gözle bakınca daha görülür bana göreşaşı olmadan görebildigim tek ve ilk sonuçtu bu
Akşamda yapıcam mutlaka inşallah tutar bu ayyyCanım bugünü değerlendirin yinede ama yarında koyulaşabilir gibi duruyor akşama tekrar yap testi
tamam canım alayım bu ayyy artık delirtirim sizi hergün testleHiç yapamadıysan al canım yumurtlamakı bir kontrol edersin
bata 4 kaldı ama dün kan 1.35 çıktı negatifti umutlar nisanaSağol canim benim darisi senin basina senin durumlar nasil bu ay bat kac
günaydın ballarımmmmm
ben bugun test yapmadım haliyle 1.35 ten sonra
15yusra11 sabahki testindede gölge var bencee amaaa bilemedim
H E morcivertkedi Red Phoenix G gamzeli_bebis 15yusra11 @dvtb @Minik_ceylo Hayalperest07 kızlar 13günümün ovulasyon testi yorumlarınızı merak ediyorum
Ya kuzummm
ben 1.35 lik değerle gölgeli test yapmış ve gölgeyi görmüş biriyimKimse göremedi canmBen zaten görmüyorum gölge felan
Ayyyyyy inşallahhhBugünü degerlendir ama teste de devam et canm. Rastgelsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?