aminnnnnn hepimize inşallah :)Ya kuzummm ❤ Sana da nasip olsunn
evet var ama neden hala silik bu kadarböyle daha belli sanki bakın bakalım kızlar şimdi çektim
ben 1.35 lik değerle gölgeli test yapmış ve gölgeyi görmüş biriyimbana takılma gölgelerede takılmayalım bişi ifade etmiyor dün benden bi kez daha anlamış olduk :)
nisandada burdayız sıkıntı yokk :)
olmaz cünkü bi kere daha bata 5 kala 1.6 falan çıkmıştı adet olmuştum önemsiz bi değerArtış olur belku belli olmaz bende kan testi hep 0.100 çıkar mesela :)
biz alışkınız testlere bızı böyle şeylerle korkutamazsıntamam canım alayım bu ayyy artık delirtirim sizi hergün testle
hahahahahaevet var ama neden hala silik bu kadarsenın testler çok blınmeyenlı denklem gıbı oldu
Hadi inşallah gelmeızdır artık .. Yarnda yapalım bakalım koyulaşmayı görcekmıyız şuan çizgi varhahahahahaokul hayatımı matematik geometri 1.si olarak bitirmiştim sanırım ondan oluyor bu karmaşalık ya ama ilk defa bu kadar hızlı sonuç verdi o yüzden acaba şaşalla yollarda getirdim falan diye mi öyle oldu diyorum
Kız benim testte bu sabah hayalet vardıbata 4 kaldı ama dün kan 1.35 çıktı negatifti umutlar nisana
bat zaten en son bugün dü ya dün ya bugün olmam lazımdı ateşimde düşme de olmadı bakalım hayırlısııHadi inşallah gelmeızdır artık .. Yarnda yapalım bakalım koyulaşmayı görcekmıyız şuan çizgi var
Sigortan varsa cikaramazlar diye biliyorumSözleşmem yok ki kuzum, 1 yılı geçti burdayım uzun bir iş arama sürecinden sonra bulunca pat diye girmiştim. Ha sağ olsunlar sigortam yatar, maaşım günü gününe yatar ama sözleşmesiz olsa da yine de hakkım var mı
ateş olayını hıc bılmıyorum . Düşmeyınce noluyomus ?bat zaten en son bugün dü ya dün ya bugün olmam lazımdı ateşimde düşme de olmadı bakalım hayırlısıı
İnşallah canım benimde koyudur bugün biliyor musun aynı anda başlicaz galibaAkşamda yapıcam mutlaka inşallah tutar bu ayyy
olmaz cünkü bi kere daha bata 5 kala 1.6 falan çıkmıştı adet olmuştum önemsiz bi değer
Bugunmu seninkide ayy hadi hayırlı olsun inşallahİnşallah canım benimde koyudur bugün biliyor musun aynı anda başlicaz galiba
bat a kadar ateşini ölçüyorsun yumurtlamadan sonra bat gününe kadar atıyorum 36.2 36.3 36.3 diye gün gün yükseliyor ben şuan yani bugün 36.7 yim dün 36.6 idi eğer bugün adet olacak olsaydım 35.9 36.0 a falan geri düşecekti 37 yi henüz görmek nasip olmadı ama 37 de hamilelik hayatına başlıyorsun ve gebelik hayatın boyunca 37 nin altına düşmüyormuşateş olayını hıc bılmıyorum . Düşmeyınce noluyomus ?
yumurtlama zamanında yarım ile bir derece yükseliyor ateş.. ben denemiştim onu.. onu hamişliği bilmiyorumateş olayını hıc bılmıyorum . Düşmeyınce noluyomus ?
Hadi inaşallahh yaaa senıde eklıyelım şu listeye arttııkk :)bat a kadar ateşini ölçüyorsun yumurtlamadan sonra bat gününe kadar atıyorum 36.2 36.3 36.3 diye gün gün yükseliyor ben şuan yani bugün 36.7 yim dün 36.6 idi eğer bugün adet olacak olsaydım 35.9 36.0 a falan geri düşecekti 37 yi henüz görmek nasip olmadı ama 37 de hamilelik hayatına başlıyorsun ve gebelik hayatın boyunca 37 nin altına düşmüyormuş
inşallah canım yaaa beyaz akıntıKız benim testte bu sabah hayalet vardıçok erken gitti bu sefer ki anlam veremiyom kasıkta batma ve afedersiniz acayip beyaz bi akıntı var umudum artıyor brnimde
inşallah bakalımm allah nasip kısmet ederse listede olmak isterimHadi inaşallahh yaaa senıde eklıyelım şu listeye arttııkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?