Benimki de böyle dünde biraz seninki gibiydi bugün koyu olmuş daha çok canımBugunmu seninkide ayy hadi hayırlı olsun inşallah
ihanet etmedim etmem!eveeettt listeyı temızlıyorum :) 1 haftadır bşşka topiklere yazan buraya yazmayanları siliyorum ..
Sonra vayy efendımmm benı neden silldddiinn vaayyy efendımmm şuydu buydu bılmem
senın ısmıde guncellıyelım .. cyln olan dımı eskı ısmın _??ihanet etmedim etmem!
Ooo çok iyi bende akşam tekrar yapıcam bakalımBenimki de böyle dünde biraz seninki gibiydi bugün koyu olmuş daha çok canım ☺
beni eklemişsin tşklersenın ısmıde guncellıyelım .. cyln olan dımı eskı ısmın _??
evet ama otomatik değişmmişti o gördüydüm ben onusenın ısmıde guncellıyelım .. cyln olan dımı eskı ısmın _??
Bana göre sanki yarın yada akşama benimki koyu olcak gibi yine geçen ay t c den daha koyu olmuştu sonra silikleşmişti canım gün aşırı devam edeyim ben en iyisi ne olur ne olmazOoo çok iyi bende akşam tekrar yapıcam bakalım
yoo canım benım listede hala eskı ısmın duryoevet ama otomatik değişmmişti o gördüydüm ben onu
Dahamı koyu olacak onu mu bekliyorsun, yap bakalım sende akşam 6 7gibi yapalım hatta aynı saatte yapalım bakalımBana göre sanki yarın yada akşama benimki koyu olcak gibi yine geçen ay t c den daha koyu olmuştu sonra silikleşmişti canım gün aşırı devam edeyim ben en iyisi ne olur ne olmaz ☺
ne demek kuzum
Uğur getırsın
koyulaşmış ama tam pik değil akşam tekrar yap canım testini ve bu 3-4 günü değerlendir mutlaka sabah yapma imkanın varsa sabah yao yoksa akşam yaparsan sabah duş al hemen duş alma yaniH E @morcivertkedi @Brrk @gamzeli_bebis @15yusra11 dvtb Minik_ceylo Hayalperest07 kızlar 13günümün ovulasyon testi yorumlarınızı merak ediyorum
Geçen aya göre pek koyu gelmedi gözüme dünkü testimi atmış mıydım sana oda aynı buna benzerdi ama belli de olmaz tabi baktın birden silik oldu değerlendirmek gerek yine de riske atmamalıyızDahamı koyu olacak onu mu bekliyorsun, yap bakalım sende akşam 6 7gibi yapalım hatta aynı saatte yapalım bakalım
Sabahları yapalım diycem eşime bakalım ne diycek akşam geç yatıyor sabah zorla kalkıyor adamcağız dur bakalımkoyulaşmış ama tam pik değil akşam tekrar yap canım testini ve bu 3-4 günü değerlendir mutlaka sabah yapma imkanın varsa sabah yao yoksa akşam yaparsan sabah duş al hemen duş alma yani
yok hatırlamıyorum dünki testini aynen fırsatı kaçırmamk lazım değerlendirelim aklmda yapalım da bakalımGeçen aya göre pek koyu gelmedi gözüme dünkü testimi atmış mıydım sana oda aynı buna benzerdi ama belli de olmaz tabi baktın birden silik oldu değerlendirmek gerek yine de riske atmamalıyız ☺☺ ben o saatlerde soğan suyu içiyorum canım ya 8 gibi anca yaparım
akşama tekrarla canım pik çok yakın hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahBenimki de böyle dünde biraz seninki gibiydi bugün koyu olmuş daha çok canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?