- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aminn inşallah canım akşam sekizde tekrar yapcam bakalım koyulupu yakalayabilcek miyimakşama tekrarla canım pik çok yakın hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Akşama yapıp yine atalım o zaman buraya canımyok hatırlamıyorum dünki testini aynen fırsatı kaçırmamk lazım değerlendirelim aklmda yapalım da bakalım
Test yaptin mi?
Hahaha baklım bizimki ne diycekkAkşama yapıp yine atalım o zaman buraya canım ☺ ayy ben eşime dedim sabah namazından sonra bugün çok uykum var gözlerim açılmıyor dedi uyudu gıcık yaa
İşten dönünce çok özlüyor da ondan dedim öyle kuzum
kızlar hepiniz kedilerle foto atmışınızz benim japon balığım bile yok evde
sadece kocamı besliyom D:
tamam gördüm şimdi evet c ye yakın çıkmış benim de çapraz şekilde çıkmış bir sonucum vardı geçmişte bulursam gösteririm ama ne olumsuz oldugunu düşünmüyorum kayma falan olmuş olabilir tekrarla bence testini
Aminn inşallah canım benim çok aşırı akıntım da olmaya başladı zaten sağ tarafıma ağrı girdi mi ben bilcem ki çatladı bu yumurtaHahaha baklım bizimki ne diycekkTamam canım aklam atalım beraber buraya hayırlıa olsun inşallahh ugur getirsin yeni hamilelikler bize de
tamam gördüm şimdi evet c ye yakın çıkmış benim de çapraz şekilde çıkmış bir sonucum vardı geçmişte bulursam gösteririm ama ne olumsuz oldugunu düşünmüyorum kayma falan olmuş olabilir tekrarla bence testini
Normal değil bence canım testte sıkıntı olabilir yada kaldığı içinde böyle olmuş olabilir
Bende dün başladı akıntı bugun devam ediyorAminn inşallah canım benim çok aşırı akıntım da olmaya başladı zaten sağ tarafıma ağrı girdi mi ben bilcem ki çatladı bu yumurta
Çok stres yapma canım inşallah vardır ama böyle testler de insanın aklında şüphe bırakıyor işteBi sevineyim diyorum hemen kacıyo hevesim
bak bu benim 26 martta ki çapraz sonucumBat yarın en gec perşembe cuma günü tekrarlarım inşAllah bu beni 1 2 gün idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?