Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok hatırlamıyorum dünki testini aynen fırsatı kaçırmamk lazım değerlendirelim aklmda yapalım da bakalım
Akşama yapıp yine atalım o zaman buraya canım ayy ben eşime dedim sabah namazından sonra bugün çok uykum var gözlerim açılmıyor dedi uyudu gıcık yaa

Akşama yapıp yine atalım o zaman buraya canım ☺ ayy ben eşime dedim sabah namazından sonra bugün çok uykum var gözlerim açılmıyor dedi uyudu gıcık yaa
Hahaha baklım bizimki ne diycekk Tamam canım aklam atalım beraber buraya hayırlıa olsun inşallahh ugur getirsin yeni hamilelikler bize de

Eklentiler

• 20190403_120337.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 20190403_073356.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 42
tamam gördüm şimdi evet c ye yakın çıkmış benim de çapraz şekilde çıkmış bir sonucum vardı geçmişte bulursam gösteririm ama ne olumsuz oldugunu düşünmüyorum kayma falan olmuş olabilir tekrarla bence testini

Hahaha baklım bizimki ne diycekk Tamam canım aklam atalım beraber buraya hayırlıa olsun inşallahh ugur getirsin yeni hamilelikler bize de
Aminn inşallah canım benim çok aşırı akıntım da olmaya başladı zaten sağ tarafıma ağrı girdi mi ben bilcem ki çatladı bu yumurta

Bat yarın en gec perşembe cuma günü tekrarlarım inşAllah bu beni 1 2 gün idare eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…