Çok stres yapma canım inşallah vardır ama böyle testler de insanın aklında şüphe bırakıyor işte ☺
bak bu benim 26 martta ki çapraz sonucumama çok sonradan çıkmıştı
ateş olayını hıc bılmıyorum . Düşmeyınce noluyomus ?
Çok var mıydı adetine canımErken testi yaptığımda da baya sonradan silik milik biseyler gördümya bunu da sonradan görünce bi şaşırdım. Hayırlısı artık.
ben bu testten 3 gün sonra kan verdim 1,5 çıkmıştıAa evet buda değişik
benim kide adet olacağım gün düşüyor canımBen geçen ay denedim 36.6 o süreçlerde gidiyor adet olcam gün 35.5 oldu düşmezse hamilesin duserse değilama benim öncesi düşmüyor adet olacagım gün düşüyor kiminde önceden düşme görülüyor
Darısı başına canımmm amin
Bende hala var o akıntı
Var kuzum Allah'a şükürSigortan varsa cikaramazlar diye biliyorum
canım maalesef normal değil ya çok bekledıgı için olmustur ya da test bozuktur..Bu normal mi? C çizgisine çok yakın ama ilk zamanlarda böyle de değildiilk yarım saat icinde olanı da şimdikini de ekliyorum bakar mısınız?
H E @morcivertkedi @Eslem91 1609ece @dvtb
Bende hala var o akıntıÇamaşırda iz bırakıyor, biraz azaldı şimdilerde
Ayy deme bu akıntılar bile beni mahvetti, çoğunlukla siyah çamaşır giyerim bende anam bu akıntı da beyaz gitmiyo da attım valla hepsini çöpecanım maalesef normal değil ya çok bekledıgı için olmustur ya da test bozuktur..
Oo sen daha dur ne akıntıların olcak . Günde 3 tane iççamaşır değiştiriyorum . Bide aksi gibi hepsi kırmızılı pembelı
Şöyle bembeyaz alcam akıntı renklerıne bakmak için
Evde hergun iç çamaşır kaynatıyorum
Çok var mıydı adetine canım
Hoşgeldin kuzum, hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Bende yasmini bıraktığım 4.ayda gebe kaldım ilk zamanlar adetlerinde tuhaflık olabilir merak etme normal :)Herkese merhabalar27 yaşındayım 21 aylık evliyim kızlar . 22 aydır yasmin kullanarak korunuyorduk bu ay ilk defa ilacı bıraktım bebek istemeye başladık . Aslında ben Haziran’da tatil dönüşü bırakmak istiyordum ama eşim çok ısrar etti bıraktım bende . Bu arada biraz burayı okudum bende gelmek istedim. İlk denemeleri yapıyoruz bakalım kısmet . Kafamı takmadan sakince beklemek istiyorum. Bat galiba 18 Nisan şimdi ilacı bıraktığım için ne olur bilmiyorum . Yasmini kullanırken de hep aynı gün hasta olurdum döngü 28 di . Evlenmeden önce de 30 gündü . Folik asite başladım biraz aranızda olayım diyorum kabul ederseniz
Hoşbulduk canım ❤ Bakalım ya hayırlısı inşallah bir tuhaflık olmaz diyorum. Ben ilaca başlarkende hiç bir gariplik olmadı herşey olması gerektiği gibi olmuştu . Sen ne kadar kullanmıştın ilacı Tüm dileğim yine öyle olsun sorun yaşamayayım diyorum . Telefona uygulama indirdim yarın yumurtlama görünüyor zaten hissediyorum akıntıdan göğsümde hassasiyet var ağrıyor filanHoşgeldin kuzum, hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Bende yasmini bıraktığım 4.ayda gebe kaldım ilk zamanlar adetlerinde tuhaflık olabilir merak etme normal :)
hoşgeldinizzzz bnde 27 yasındayım 28 olcam temmuzdaHerkese merhabalar27 yaşındayım 21 aylık evliyim kızlar . 22 aydır yasmin kullanarak korunuyorduk bu ay ilk defa ilacı bıraktım bebek istemeye başladık . Aslında ben Haziran’da tatil dönüşü bırakmak istiyordum ama eşim çok ısrar etti bıraktım bende . Bu arada biraz burayı okudum bende gelmek istedim. İlk denemeleri yapıyoruz bakalım kısmet . Kafamı takmadan sakince beklemek istiyorum. Bat galiba 18 Nisan şimdi ilacı bıraktığım için ne olur bilmiyorum . Yasmini kullanırken de hep aynı gün hasta olurdum döngü 28 di . Evlenmeden önce de 30 gündü . Folik asite başladım biraz aranızda olayım diyorum kabul ederseniz
İnşallah gelmez kırmızılar canım az da kalmışBugün yarın bekliyorum canm en gec cuma ama bakalım.
Ben çok uzun zaman kullanmadım canım 5.aya girerken bıraktım, kullanmadığım ilk ay adetim 10 gün geç oldu, bir sonrakinde 3-4 gün erken geldi sonra düzene girdiHoşbulduk canım ❤ Bakalım ya hayırlısı inşallah bir tuhaflık olmaz diyorum. Ben ilaca başlarkende hiç bir gariplik olmadı herşey olması gerektiği gibi olmuştu . Sen ne kadar kullanmıştın ilacı Tüm dileğim yine öyle olsun sorun yaşamayayım diyorum . Telefona uygulama indirdim yarın yumurtlama görünüyor zaten hissediyorum akıntıdan göğsümde hassasiyet var ağrıyor filan
İçimden bir ses ha diyince olacak bende şoka gireceğim diyor yahoşgeldinizzzz bnde 27 yasındayım 28 olcam temmuzda17 aylık evliyimm :)
erken bırakmakla iyi etmişsiniz . çünkü ha deyince olmuyor
sizin ha diyince olursada kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?