Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok stres yapma canım inşallah vardır ama böyle testler de insanın aklında şüphe bırakıyor işte ☺

Erken testi yaptığımda da baya sonradan silik milik biseyler gördümya bunu da sonradan görünce bi şaşırdım. Hayırlısı artık.

benim kide adet olacağım gün düşüyor canım ben teyitte yapıyorum hem dil altı hem koltuk altından

Bu normal mi? C çizgisine çok yakın ama ilk zamanlarda böyle de değildi ilk yarım saat icinde olanı da şimdikini de ekliyorum bakar mısınız?
H E @morcivertkedi @Eslem91 1609ece @dvtb
canım maalesef normal değil ya çok bekledıgı için olmustur ya da test bozuktur..

Bende hala var o akıntı Çamaşırda iz bırakıyor, biraz azaldı şimdilerde

Oo sen daha dur ne akıntıların olcak . Günde 3 tane iççamaşır değiştiriyorum . Bide aksi gibi hepsi kırmızılı pembelı

Şöyle bembeyaz alcam akıntı renklerıne bakmak için

Evde hergun iç çamaşır kaynatıyorum

Ayy deme bu akıntılar bile beni mahvetti, çoğunlukla siyah çamaşır giyerim bende anam bu akıntı da beyaz gitmiyo da attım valla hepsini çöpe

Herkese merhabalar 27 yaşındayım 21 aylık evliyim kızlar . 22 aydır yasmin kullanarak korunuyorduk bu ay ilk defa ilacı bıraktım bebek istemeye başladık . Aslında ben Haziran’da tatil dönüşü bırakmak istiyordum ama eşim çok ısrar etti bıraktım bende . Bu arada biraz burayı okudum bende gelmek istedim. İlk denemeleri yapıyoruz bakalım kısmet . Kafamı takmadan sakince beklemek istiyorum. Bat galiba 18 Nisan şimdi ilacı bıraktığım için ne olur bilmiyorum . Yasmini kullanırken de hep aynı gün hasta olurdum döngü 28 di . Evlenmeden önce de 30 gündü . Folik asite başladım biraz aranızda olayım diyorum kabul ederseniz

Hoşgeldin kuzum, hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Bende yasmini bıraktığım 4.ayda gebe kaldım ilk zamanlar adetlerinde tuhaflık olabilir merak etme normal :)

Hoşgeldin kuzum, hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Bende yasmini bıraktığım 4.ayda gebe kaldım ilk zamanlar adetlerinde tuhaflık olabilir merak etme normal :)
Hoşbulduk canım ❤ Bakalım ya hayırlısı inşallah bir tuhaflık olmaz diyorum. Ben ilaca başlarkende hiç bir gariplik olmadı herşey olması gerektiği gibi olmuştu . Sen ne kadar kullanmıştın ilacı Tüm dileğim yine öyle olsun sorun yaşamayayım diyorum . Telefona uygulama indirdim yarın yumurtlama görünüyor zaten hissediyorum akıntıdan göğsümde hassasiyet var ağrıyor filan

hoşgeldinizzzz bnde 27 yasındayım 28 olcam temmuzda 17 aylık evliyimm :)
erken bırakmakla iyi etmişsiniz . çünkü ha deyince olmuyor
sizin ha diyince olursada kısmet artık

Ben çok uzun zaman kullanmadım canım 5.aya girerken bıraktım, kullanmadığım ilk ay adetim 10 gün geç oldu, bir sonrakinde 3-4 gün erken geldi sonra düzene girdi

hoşgeldinizzzz bnde 27 yasındayım 28 olcam temmuzda 17 aylık evliyimm :)
erken bırakmakla iyi etmişsiniz . çünkü ha deyince olmuyor
sizin ha diyince olursada kısmet artık
İçimden bir ses ha diyince olacak bende şoka gireceğim diyor ya hayırlısı hoş bulduk bu arada tamamen beyinde bitiyor bence . Kafayı takınca olmuyor . Benim her işim zaten öyle kafamı neye taksam olmaz . Buda öyle olmasın diye normal duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…