- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
HoşgeldinHerkese merhabalar27 yaşındayım 21 aylık evliyim kızlar . 22 aydır yasmin kullanarak korunuyorduk bu ay ilk defa ilacı bıraktım bebek istemeye başladık . Aslında ben Haziran’da tatil dönüşü bırakmak istiyordum ama eşim çok ısrar etti bıraktım bende . Bu arada biraz burayı okudum bende gelmek istedim. İlk denemeleri yapıyoruz bakalım kısmet . Kafamı takmadan sakince beklemek istiyorum. Bat galiba 18 Nisan şimdi ilacı bıraktığım için ne olur bilmiyorum . Yasmini kullanırken de hep aynı gün hasta olurdum döngü 28 di . Evlenmeden önce de 30 gündü . Folik asite başladım biraz aranızda olayım diyorum kabul ederseniz
ilk ay hepimize öyle geliyor sanırım banada ilk korunmasız ilişkide hamile kalcam gibi geliyoduİçimden bir ses ha diyince olacak bende şoka gireceğim diyor yahayırlısı hoş bulduk bu arada tamamen beyinde bitiyor bence . Kafayı takınca olmuyor . Benim her işim zaten öyle kafamı neye taksam olmaz . Buda öyle olmasın diye normal duruyorum
Hoşbulduk hayırlısı ya allah bilir bakalımHoşgeldininşallah zorlanmadan isteğine kavuşursun ☺
Kaçırdığında tutuşmuştukilk ay hepimize öyle geliyor sanırım banada ilk korunmasız ilişkide hamile kalcam gibi geliyodu
Ece bi sakin ol kuzum 7482826482 test yaptın mı bişi değişmicekkızlar birşey sorucam sabah ki şişe de duran idrarımı şimdi bir daha test yapsam mı ? ultra erken gebelik testi geldi şimdi kargo ile dene de olsa başka testlerim de var şişede ki bozulmamıştır dimi 5 saat falan anca olmuştur
Kendimi çok garip yanlış bir iş yapıyor gibi hissediyorumilk ay hepimize öyle geliyor sanırım banada ilk korunmasız ilişkide hamile kalcam gibi geliyodu
aynen aynen istemediğimiz dönemde eşim bi damla kaçırsa kıyamet koparıodumKaçırdığında tutuşmuştukşimdiii oooohhhooo uğraş dur
yaaa ben hem sabırsız bir insanım hem de çok sıkıloyorum buaralar hiç hasta falan da gelmiyor boş vakitlerimi test yaparak degerlendiriyorumEce bi sakin ol kuzum 7482826482 test yaptın mı bişi değişmicek
Şimdilerde dışarı kaçmadı dimi bak diye beyin yemeceler[
aynen aynen istemediğimiz dönemde eşim bi damla kaçırsa kıyamet koparıodum
sen benim isteklerimi önemsemiyosun bakalım ben hazırmıyım diye
boş vakitlerinizi nasıl dğerlendirirsiniz ?yaaa ben hem sabırsız bir insanım hem de çok sıkıloyorum buaralar hiç hasta falan da gelmiyor boş vakitlerimi test yaparak degerlendiriyorum
Kızıma gebe kalmadan önce ben de yasmin kullanmıştım. bıraktıktan iki ay sonra gebelik olmuştu. doğum kontrol haplarını bırakımı sonrası gebelik daha rahat oluyormuş. ki yaşadım bunu. dilerim seni de bekletmez bebeğin.Herkese merhabalar27 yaşındayım 21 aylık evliyim kızlar . 22 aydır yasmin kullanarak korunuyorduk bu ay ilk defa ilacı bıraktım bebek istemeye başladık . Aslında ben Haziran’da tatil dönüşü bırakmak istiyordum ama eşim çok ısrar etti bıraktım bende . Bu arada biraz burayı okudum bende gelmek istedim. İlk denemeleri yapıyoruz bakalım kısmet . Kafamı takmadan sakince beklemek istiyorum. Bat galiba 18 Nisan şimdi ilacı bıraktığım için ne olur bilmiyorum . Yasmini kullanırken de hep aynı gün hasta olurdum döngü 28 di . Evlenmeden önce de 30 gündü . Folik asite başladım biraz aranızda olayım diyorum kabul ederseniz
Benim ilkte de yasmin sonrası olmuştuKızıma gebe kalmadan önce ben de yasmin kullanmıştım. bıraktıktan iki ay sonra gebelik olmuştu. doğum kontrol haplarını bırakımı sonrası gebelik daha rahat oluyormuş. ki yaşadım bunu. dilerim seni de bekletmez bebeğin.
dönülmez bi tünele girdinnn tünelin devamı silik çizgiler , hayalet çizgiler , gölgelerKendimi çok garip yanlış bir iş yapıyor gibi hissediyorum
ben bu testten 3 gün sonra kan verdim 1,5 çıkmıştı
İnşallah gelmez kırmızılar canım az da kalmış
Rüyaları unuttun rüyalardaki çift çizgilerdönülmez bi tünele girdinnn tünelin devamı silik çizgiler , hayalet çizgiler , gölgeler
kargalar kargalar
ay pardon rüyaları nası unuturumRüyaları unuttun rüyalardaki çift çizgilerKızı korkutucas ilk ayından vazgeçicek
Kan verip kurtul bu sıkıntıdan canım dicem ama kan verince de bitmiyor ki insanın yine aklında kalıyor şüpheInsallah canm evet az kaldı bu zamana kadar hiç böyle testler görmemiştim o yüzden de şaşırıyorum bi yanım umut dolu bi yanım buruk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?