Yaaaa evettt Geçen hafta Pazartesi günü içmem lazımdı yeni paketten içmedim. Perşembe günü faranjit oldum doktora gittim . Doktor dedi ki hamile olabilirsin uzun süre kullanıp bırakıldığı zaman çok hızlı gebelik oluşuyor dedi .Kızıma gebe kalmadan önce ben de yasmin kullanmıştım. bıraktıktan iki ay sonra gebelik olmuştu. doğum kontrol haplarını bırakımı sonrası gebelik daha rahat oluyormuş. ki yaşadım bunu. dilerim seni de bekletmez bebeğin.
Ve bir gebeliği başlamadan sonlandırdık..
bence kaçtı kız burası tımarhane deyipte D:Ve bir gebeliği başlamadan sonlandırdık..tövbe tövbe
aynennn öyleboş vakitlerinizi nasıl dğerlendirirsiniz ?
hımmm ... ovulasyon testi , gebelik testi ve bilumum testleri yaparak
İyiyim kuzumm sen nasılsın? Yarım saat midem bulanıyor 10 dk iyiyim bu döngüdeyim hepSelamlar kızlar nasılsınzH E morcivertkedi nedemistimkibenn uYKuCu KoaLa dombili_xl A AloeeVeraa Ardnlina Red Phoenix kizlar nasıl gidiyor hamilelik nasılsınz
Bat bekleyenler sizler nasil hissediyorsunz var mi belirti
Köyü kedi şerafettin gibi hissettim kız krndimi..bence kaçtı kız burası tımarhane deyipte D:
bncede tamamen unutmak için bi kere kk ya girmemek gerekKöyü kedi şerafettin gibi hissettim kız krndimi..ama şaka bir yana öyle oluyor umursamayan olmadığını sanmıyorum ben.. hele hele bu kadar muhabbetin içindeyken
ya benim bu ultra erkenlerden birşey çıkmıyor yaayaptınmı naptın
Hahaha kısmet dur bakalım hep birlikte izleyeceğizdönülmez bi tünele girdinnn tünelin devamı silik çizgiler , hayalet çizgiler , gölgeler
kargalar kargalar
Kan verip kurtul bu sıkıntıdan canım dicem ama kan verince de bitmiyor ki insanın yine aklında kalıyor şüphe
Selam canım, iyiyim ben de çok şükür, yemek sonrası uyku çöktü bayağıİyiyim kuzumm sen nasılsın? Yarım saat midem bulanıyor 10 dk iyiyim bu döngüdeyim hep
Kızım ben üye olmadan önce regli 1gün öncesi yapıyordum testi.. şimdi iğnenin etkisini bildiğim halde 8 gün önce yapıyorum piskopatlığa grlbncede tamamen unutmak için bi kere kk ya girmemek gerek
kuzum bişe çıkmıyo bide hamileyim diye diye gelcek adetide getirmedin bravo kız sanaya benim bu ultra erkenlerden birşey çıkmıyor yaayaptım tabiki de boş boş otururmuyum birazdan yine bi test gelecek onu da yaparım ben bu kafayla oda ultra erken
Asla kabul etmez valla adam deli gibi istiyorum diyor bende öyle bir his yok normalim
benim evladım pahalı şeylere itibar etmiyor ondan bencekuzum bişe çıkmıyo bide hamileyim diye diye gelcek adetide getirmedin bravo kız sana
e kasetlerde niye çıkıyo siliklikkkk
bide gününde geçiyoooo
O zaman bekle canım artık yapcak bişey yok inşallah Rabbim nasip eder bi an önceYokk canm testte tam anlamıypa görmeden kan vermek de istemiyorum açıkçası damarlarım ince genelde patlatıyolar
kız bn burda takılmadan önce battan önce test yapıldıgını yumurtlama gününü bat,sat hiç birini bilmiyodumKızım ben üye olmadan önce regli 1gün öncesi yapıyordum testi.. şimdi iğnenin etkisini bildiğim halde 8 gün önce yapıyorum piskopatlığa grl
Bakın söylüyorum size de adetim geçmeden test filan yapmam inşallah yani yapmayı düşünmüyorumbence kaçtı kız burası tımarhane deyipte D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?