Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız bn burda takılmadan önce battan önce test yapıldıgını yumurtlama gününü bat,sat hiç birini bilmiyodum
masumiyetimi geri ver kk
Bende şuan o masumiyetteyim hiç birşey bilmiyorum attığınız testlerden hiç birşey anlamıyorum

kız bn burda takılmadan önce battan önce test yapıldıgını yumurtlama gününü bat,sat hiç birini bilmiyodum
masumiyetimi geri ver kk
merak etme o konuda yalnız degilsin bende aynı şekildeydim sat ne bat ne pik ne ne diyor bunlar diyordum google da araştıra araştıra ögrendim o terimleri

Aaa tanıdık birini görmek ne güzel Hatta tanıdık demeyelim de aşina ben de Yasmin kullandıktan sonra 4.ayimda güzel haberi aldım.İlk iki ay çok üzerine düşüp deneme olmamıştı ama
Ve gönlünce olsun

Kızlar merhaba vallahi yorumlarınızı okuyup kıskandım böyle pozitif olabilmenize benim bat a 4 gün falan var bunalımlardayım iğnenin 13. Günü evde test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım acaba gerçekten negatif mi belirsizlik beni öldürecek bu ay çok umutluydum yoruldum ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden

Yeni kan Yeni beden bilmeyen anne adayı en sevdiğimiz dimi Red Phoenix G gamzeli_bebis elçin atacak şimdik bizi konudan
Estafurullah topik hepinizin
Kimseye zorla test yaptırmıyruz ama batınyakın olanlar yapınca insanjn yapası geliyo
Düşün 11 haftalık gebeyim elimde test olsa utanmadan bende yapcam

12. Günden sonra yap diyorlar.. kendini sıkma brnde iğne geçen ay 14. Gün gitti bu ay 8.gün bugün hayalet çiZgi var.. yok gibi..

Merhaba canım amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…