Bende şuan o masumiyetteyim hiç birşey bilmiyorum attığınız testlerden hiç birşey anlamıyorumkız bn burda takılmadan önce battan önce test yapıldıgını yumurtlama gününü bat,sat hiç birini bilmiyodum
masumiyetimi geri ver kk
hı hıBakın söylüyorum size de adetim geçmeden test filan yapmam inşallah yani yapmayı düşünmüyorumevde de yapmam aile hekimine giderim günüm 2-3 geçerse anca
Hahaayttt ama yapıcanBakın söylüyorum size de adetim geçmeden test filan yapmam inşallah yani yapmayı düşünmüyorumevde de yapmam aile hekimine giderim günüm 2-3 geçerse anca
Aynenkız bn burda takılmadan önce battan önce test yapıldıgını yumurtlama gününü bat,sat hiç birini bilmiyodum
masumiyetimi geri ver kk
merak etme o konuda yalnız degilsin bende aynı şekildeydim sat ne bat ne pik nekız bn burda takılmadan önce battan önce test yapıldıgını yumurtlama gününü bat,sat hiç birini bilmiyodum
masumiyetimi geri ver kk
Ne olur strese sokmayın beni sakin kalayım valla strese girersem olmaz benim biliyorumHahaayttt ama yapıcanBak gör
Büyük konuşma bacım sen yinedeBakın söylüyorum size de adetim geçmeden test filan yapmam inşallah yani yapmayı düşünmüyorumevde de yapmam aile hekimine giderim günüm 2-3 geçerse anca
Benım hala ağır bulantılı geçiyor canımSelamlar kızlar nasılsınzH E @morcivertkedi nedemistimkibenn @uYKuCu KoaLa @dombili_xl @AloeeVeraa @Ardnlina Red Phoenix kizlar nasıl gidiyor hamilelik nasılsınz
Bat bekleyenler sizler nasil hissediyorsunz var mi belirti
Canımm..çok sağolSelamlar kızlar nasılsınzH E @morcivertkedi nedemistimkibenn @uYKuCu KoaLa @dombili_xl @AloeeVeraa @Ardnlina Red Phoenix kizlar nasıl gidiyor hamilelik nasılsınz
Bat bekleyenler sizler nasil hissediyorsunz var mi belirti
Ayol ne stresi güle oynaya atlatıyoruz burdaNe olur strese sokmayın beni sakin kalayım valla strese girersem olmaz benim biliyorum
Aaa tanıdık birini görmek ne güzelHerkese merhabalar27 yaşındayım 21 aylık evliyim kızlar . 22 aydır yasmin kullanarak korunuyorduk bu ay ilk defa ilacı bıraktım bebek istemeye başladık . Aslında ben Haziran’da tatil dönüşü bırakmak istiyordum ama eşim çok ısrar etti bıraktım bende . Bu arada biraz burayı okudum bende gelmek istedim. İlk denemeleri yapıyoruz bakalım kısmet . Kafamı takmadan sakince beklemek istiyorum. Bat galiba 18 Nisan şimdi ilacı bıraktığım için ne olur bilmiyorum . Yasmini kullanırken de hep aynı gün hasta olurdum döngü 28 di . Evlenmeden önce de 30 gündü . Folik asite başladım biraz aranızda olayım diyorum kabul ederseniz
Yeni kan Yeni beden bilmeyen anne adayı en sevdiğimiz dimiNe olur strese sokmayın beni sakin kalayım valla strese girersem olmaz benim biliyorum
O zaman bekle canım artık yapcak bişey yok inşallah Rabbim nasip eder bi an önce ☺
Ben mesela şuan kafaya takayım strese giriyorum hemen istediğim şey olmuyor . Kafama takmazsam beklemez istemezsem ancak öyleAyol ne stresi güle oynaya atlatıyoruz burda
yok kızzz birazc gerçeklerden bahsettik sadeceYeni kan Yeni beden bilmeyen anne adayı en sevdiğimiz dimiRed Phoenix G gamzeli_bebis elçin atacak şimdik bizi konudan
Estafurullah topik hepinizinYeni kan Yeni beden bilmeyen anne adayı en sevdiğimiz dimiRed Phoenix G gamzeli_bebis elçin atacak şimdik bizi konudan
12. Günden sonra yap diyorlar.. kendini sıkma brnde iğne geçen ay 14. Gün gitti bu ay 8.gün bugün hayalet çiZgi var.. yok gibi..Kızlar merhaba vallahi yorumlarınızı okuyup kıskandım böyle pozitif olabilmenize benim bat a 4 gün falan var bunalımlardayımiğnenin 13. Günü evde test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım acaba gerçekten negatif mi belirsizlik beni öldürecek bu ay çok umutluydum yoruldum ağlamaktan başka bişey gelmiyor elimden
Merhaba canım amin inşallah hepimizin gönlüne göre olsunAaa tanıdık birini görmek ne güzelHatta tanıdık demeyelim de aşina ben de Yasmin kullandıktan sonra 4.ayimda güzel haberi aldım.İlk iki ay çok üzerine düşüp deneme olmamıştı ama
Ve gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?