Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben mesela şuan kafaya takayım strese giriyorum hemen istediğim şey olmuyor . Kafama takmazsam beklemez istemezsem ancak öyle
sen şuan cok istemiyorum esim daha cok istiyor dedinya cok kafaya takmazsın heralde.
bakma bizde çok aşırı takmıyoruzzz negatifsede gülüp eğleniyoruzzz gördüğün gibi
umarım istediğin zamanda ve hayırlısını verir Allah

Estafurullah topik hepinizin
Kimseye zorla test yaptırmıyruz ama batınyakın olanlar yapınca insanjn yapası geliyo
Düşün 11 haftalık gebeyim elimde test olsa utanmadan bende yapcam
Bizim fazlalıklardan katgo yapar çift çizgide mutlu oluyoz biz yaparsın sevinirik

Amin amin inşallah

Negatif olsa da üzülmeyin aama demekki uygun zaman değil .
Burda aylardır bekleyen arkadaşlar var hiçbirine üzülmek yok .
Ne diyoruz hep dua ederken Allahım hayırlı evlatlar nasip eyle ..
demekki o evladın daha zamanı gelmedi ..

Hem bak daha geçenlerde Red Phoenix arkadaşımzıın batı geçti öyle çıktı çizgisi :)
Her türlü ihtimal var hemen karalar bağlamayalım en kötüsü nolur regl gelir üüzülmğyoruuzzz diğer aya hazırlıga başlıyoruz

Ben 14 aydır o testleri incelemekten şaşı olcam artık hayalet bir tek çizgi görsem dünya benim olcak ama yok malesef yok
Ümidini yitirme tatlım..zamanı değilmiş de.. iğne gerçekten çok etkiliyor bütün hamilelik belirtilerini yaşatıyor .. brn iki aydır kullanıyorum iğneyi ve beraberinde aşılama denedik bu sefer..

Her ayrıntıyı her durumu düşünüyorum 14 ay oldu kardeşim benim üzerime hamile kaldı bu ay doğumu var o kadar ümitliydim ki nisan ayı kesin olacak diyordum ama biliyorummki yine olmucak elimde değil çok üzülüyorum

Ümidini yitirme tatlım..zamanı değilmiş de.. iğne gerçekten çok etkiliyor bütün hamilelik belirtilerini yaşatıyor ..☹ brn iki aydır kullanıyorum iğneyi ve beraberinde aşılama denedik bu sefer..
İğne yerine bende aşılama yapalım dedim doktoruma erken dedi bu ay olmazsa yine aşılama diyeceğim inşllh kabul eder 14 ay erken değil bence ve 30 yaşındayım

O durumu bile yaşadım .
Ekim ayında gebe kaldım kasımda kalbı durdugu için kürtaj oldum .
Aralık ayında ablamın hamile kaldıgını öğrendim hemde korunurken
Ama üzülmedim okdr sevındım kı bebeğim yerıne koyarım dedim .
Şükürler olsun rabbıme şubat ayında tekrar hamıle kaldım .
Ama bu sefer ablam bebeğini kybetti :/
Bu sefer benım bebeğim onun bebeği gibi olucak yeri hep farklı olucak biliyorum :/

Rabbım hiçbir acı uaşamadan nasip etsin inşallah

Ben mesela şuan kafaya takayım strese giriyorum hemen istediğim şey olmuyor . Kafama takmazsam beklemez istemezsem ancak öyle
Bence bunu düşünerek kafaya takıyosun, bunu da düşünme sal gitsin. Varsa vardır yoksa zaten bi sürü ay var önünde, testi de istemezsen yapmazsın kuzum da insan gördükçe yapıyor valla bir zaman sonra benden söylemesi

Qiremimmm valla kuzum elçin doğru söylüyor benim battan 3 gün sonra çıktı haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…