Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin tabiki bu kadar sabredip üzerine daha büyük acı yaşatmasın rabbim. Kardeşimde korunurken kaldı aynı resmen, asla üzülmedim aksine çok mutluyum bir yeğenim var 3 yaşında kendi çocuğumdan farksız gibi o kadar aşığım ona ama ne bileyim işte onun doğum yaptığı ay hamile olduğumu öğrensem birlikte büyütsek bebişlerimizi çok mu şey istiyorum :)

Merhabalar inşallah anne olma arzusuyla yanıp tutuşan herkese bu duyguyu nasip etsin Rabbım. Benim 10 aylık bir oğlum var yaş geçiyor diye mayıs ayında tekrar bebek çalışmasına başlamayı düşünüyorum. İki ay sonra aranıza aktif katılırım inşallah şimdilik arada girip güzel haberlerinize bakarım.

İğne yerine bende aşılama yapalım dedim doktoruma erken dedi bu ay olmazsa yine aşılama diyeceğim inşllh kabul eder 14 ay erken değil bence ve 30 yaşındayım
Allah allah ..bende 31 yaşındyım. biz 9. Ay aydayız ilk denemede kimsayal var arada.. sperm hareketlilikte az bi düşüklük var.. garanti olsun diye bize yaptı kendi önerdimhatta.. 14 ay uzun bir süre başka doktora gittim mi hiç?

Bencede ya şuan aşırı hak verdim sana hayırlısı izleyip göreceğiz bakalım ne yapacağım

Hayır gitmedim doktorumu çok seviyorum ve özel hastane aslında bazı doktorlar sırf para için hemen yapıyo ama benim doktorum ümitli galiba benden birde hiçbi sorun yok testlerimizde 3 4 kez iğne denemeden yapmaya gerek yok dedi bu 2. İğnem bakalım bu kezde olmazsa kabul eder belki aşılamayı

Hakkında hayırlısı olsun canım.. sürecimiz aynı hemen hemen.. olumlu sonuçları alırız inşallah biran öncr

Kızlar biraz ayakta durayım hemen belimin sağ tarafına ağrı giriyor, korkuyorum normal değil mi?

İyiyim kuzumm sen nasılsın? Yarım saat midem bulanıyor 10 dk iyiyim bu döngüdeyim hep
Allah kolaylik versin cnm insAllah gecer bu surecler de daglikla ilerlesin de
Benım hala ağır bulantılı geçiyor canım
oyy kıyamam ya insAllah saglikla ilerlesinde geçsin bi an once
Canımm..çok sağol çok şükür ben de iyiyim,hamilelikte normal gidiyor sen nasılsiın..inşallah seninde güzel haberlerini alırız
sevindim cnm saglikla ilerlesin insAllah bende iyiyim şükür kilo vermeye devam hayırlı zmnda bende alirim guzel haberler insAllah saolasin
Hadi hayrlısı iyi olur git kal tabi ilgi alaka varsa tadını çıkar

Biliyomusun hikayemiz hemen hemen aynı. Bende 14 buçuk aylık evliyim hiç korunmadım geçen yıl 28 nisanda hamile olduğumu öğrendim 30 nisanda kanamam başladı düşük oldu. Çok üzülmedim yine olur dedim kardeşimin eşi ağustosta hamile kaldı ona çok sevinirken kendime çok üzüldüm. Belki sonraki ay olur dedim olmadı her ay hüsran oldu. Sonra kardeşimin eşine 28 nisanda doğum olur demiş dr. Bi heveslendim var bi hayır dedim bu nisan ayında geçen yıl 28 nisanda hamile kalmıştım çünkü. Sabırsızlıkla nisan ayını bekledim 3 gün var adetime tabi adet düzenim değişti 5 günde olabilir bu gün bi test yaptım negatif çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyo işte senin içinde hayırlısı inş. canım en kısa zamanda evladına kavuşursun.

Gerçekten hepsi aynı resmen:) biz evlilikte 2 yılı doldurduk eylülde 3 yıl olacak ve artık çevredende bi beklenti var takmamaya çalışıyorum ama olmuyo üzülüyorum, hep hayırlısını diledim ama artık gelsin diyorum o hayırlı vakit çok ümitlendiğim aylar daha çok üzülüyorum eşim diyorki hep olumsuz düşünüyorsun çünkü olumlu düşünmek sonunda daha büyük üzüntü demek. Rabbim herkesin kucağını tez vakitte doldursun çok zor evlat hasreti çekmek

Amin inş. Belki bu ay doğacak olan bebişleri severken oluverir bizimde güzel bi haber alıveririz belki kim bilir ☺

Merhaba sevindim sizin için
Hayırlı olsun
Değeriniz 5 mi çıktı ilk
Benim de 20 çıktı
Gebelik var diyemediler ama bıgğn yaptığım test daha koyuydu
Ben de yarın gidecepim
Allah yardımcınız olsun
Evet cnm benim 5.5 cıktı ilk

Sağlık konusunda hakkını yıyemem iyi bakar hem o hem kayınpederım hem kayınlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…