Hahaayttt ama yapıcanBak gör
ne guzel o zmn masAllah hep oyle devam etsin cnmSağlık konusunda hakkını yıyemem iyi bakar hem o hem kayınpederım hem kayınlarım
Bende iyiyim cnm bklk idare ediorum simdilik hayırlı zmnda bende aranızda olurum inşAllahKendi adima iyiyim kuzum sen nasılsın nasil gidiyor tez vakitte sende katıl inş. Aramiza
Canım benim bazen aynı gün geliyor bazen 1 gün bazen 4,5 gün atıyor o yüzden hiç bilmiyorum geçen ay 6sında olmuştumİnş. Canım inş. Bu arada senin adete gününe kaç gün vardı
Hadi bakalım inş. bu ay olmayızCanım benim bazen aynı gün geliyor bazen 1 gün bazen 4,5 gün atıyor o yüzden hiç bilmiyorum geçen ay 6sında olmuştum
ne guzel o zmn masAllah hep oyle devam etsin cnm
Bende iyiyim cnm bklk idare ediorum simdilik hayırlı zmnda bende aranızda olurum inşAllah
İnşllh olmayız çok çok amin :) senin bat kaç ?Hadi bakalım inş. bu ay olmayız
Ayy canımsınAyyyy seniiii bu topiklerde görmeyi özlemişimmmmm balımmmmm yaaa
Canım 6 nisan ama en geç 8 nisan da olabilirİnşllh olmayız çok çok amin :) senin bat kaç ?
Bat bile aynı :) hayırlısı olsun hakkımızdaCanım 6 nisan ama en geç 8 nisan da olabilir
İnşaallah canım seni takip edicem umarım hayırlı haberler alırız.Bat bile aynı :) hayırlısı olsun hakkımızda
Ayy canımsıntakvim yapmamışsın nie
Aynen canım bende olumlu yada olumsuz yazacağım sana buradan :)İnşaallah canım seni takip edicem umarım hayırlı haberler alırız.
Korkma kuzum Allah in izniyle bebegin seninle haklsn ne zmn gidicen kese icinKorkudanKese için gitmedim yaa hala emin olamadım. Nasıl bir kadınım ya
Tamam canım mutlaka haberleşelim olumlu yada olumsuzAynen canım bende olumlu yada olumsuz yazacağım sana buradan :)
Korkma kuzum Allah in izniyle bebegin seninle haklsn ne zmn gidicen kese icin
bence t çizgisi değil o. test hatalı olabilirBu normal mi? C çizgisine çok yakın ama ilk zamanlarda böyle de değildiilk yarım saat icinde olanı da şimdikini de ekliyorum bakar mısınız?
H E morcivertkedi @Eslem91 @1609ece @dvtb
hosgeldinnSelamlar kızlar nasılsınzH E morcivertkedi @nedemistimkibenn @uYKuCu KoaLa @dombili_xl @AloeeVeraa @Ardnlina @Brrk kizlar nasıl gidiyor hamilelik nasılsınz
Bat bekleyenler sizler nasil hissediyorsunz var mi belirti
Hb cnm ne guzel hep böyle ilerlesin insAllah cnm bnde iyiyim zayiflama sürecine devam simdlik bugun test yaptım silikti 25inde yumurta aki uzayan akintim geldi 26 sinda silikti testim bugun hala silik var hala yumurtlamadim mi bilemdimbence t çizgisi değil o. test hatalı olabilir
hosgeldinn❤
iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz kızımlagüzel ilerliyor. sen napıyosun?
hiç pik olmadı mı?? koyulasmayı beklicez o zamanHb cnm ne guzel hep böyle ilerlesin insAllah cnm bnde iyiyim zayiflama sürecine devam simdlik bugun test yaptım silikti 25inde yumurta aki uzayan akintim geldi 26 sinda silikti testim bugun hala silik var hala yumurtlamadim mi bilemdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?