Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık konusunda hakkını yıyemem iyi bakar hem o hem kayınpederım hem kayınlarım
ne guzel o zmn masAllah hep oyle devam etsin cnm
Kendi adima iyiyim kuzum sen nasılsın nasil gidiyor tez vakitte sende katıl inş. Aramiza
Bende iyiyim cnm bklk idare ediorum simdilik hayırlı zmnda bende aranızda olurum inşAllah

Cok degerlendrmesem de bati normalde takip etmiyorum ama topige girince baktim bata su an takvime gore 10 gün var ovu test bugün yaptım silik gördüm belki de hala yumurtlamadım bklm ne zmn adet olcam

Kızlar adetime 11 h0gün var sağ kasığıma sürekli batma hissi var bu iyi bir belirtimi

Korkma kuzum Allah in izniyle bebegin seninle haklsn ne zmn gidicen kese icin

Yarın sağlık ocağında kan vereceğim canımm değerim artmış mı ne durumda diye. Artık oradaki doktora soracağım. Belki değerin şöyle şöyle olunca git der. Gerçi ben yine de 15 nisana randevu aldımm

Bu normal mi? C çizgisine çok yakın ama ilk zamanlarda böyle de değildi ilk yarım saat icinde olanı da şimdikini de ekliyorum bakar mısınız?
H E morcivertkedi @Eslem91 @1609ece @dvtb
bence t çizgisi değil o. test hatalı olabilir
hosgeldinn
iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz kızımla güzel ilerliyor. sen napıyosun?

bence t çizgisi değil o. test hatalı olabilir

hosgeldinn❤
iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz kızımla güzel ilerliyor. sen napıyosun?
Hb cnm ne guzel hep böyle ilerlesin insAllah cnm bnde iyiyim zayiflama sürecine devam simdlik bugun test yaptım silikti 25inde yumurta aki uzayan akintim geldi 26 sinda silikti testim bugun hala silik var hala yumurtlamadim mi bilemdim

Hb cnm ne guzel hep böyle ilerlesin insAllah cnm bnde iyiyim zayiflama sürecine devam simdlik bugun test yaptım silikti 25inde yumurta aki uzayan akintim geldi 26 sinda silikti testim bugun hala silik var hala yumurtlamadim mi bilemdim
hiç pik olmadı mı?? koyulasmayı beklicez o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…