- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
26 sindan sonra bi daha test yapamadım cnm denk gelmedi bugun yqptim ama bakalım nolcakhiç pik olmadı mı?? koyulasmayı beklicez o zaman
Kızlar adetime 11 h0gün var sağ kasığıma sürekli batma hissi var bu iyi bir belirtimi
hahahahahahaha
yarın sabah geldiginde degerlendirin değerlendirmeden sonra uyusun :) :)Merhaba, bugün Ovü testi yaptım sanırsam yumurtlama günüm ama eşim nöbetçi yarın sabah gelcek
Dün akşam değerlendirdik ama bugün yapamicaz evde yok olmazsa kaçırır mıyız sizce
kız bu ay maas testlere gittiŞuan baksanıza ya benide dene beni de dene diye ağlıyor resmen karsimda
yarın sabah geldiginde degerlendirin değerlendirmeden sonra uyusun :) :)
Bacım az dur bizim de kafamız gitti, yarın yap onu yarın sabah uyanıncaŞuan baksanıza ya benide dene beni de dene diye ağlıyor resmen karsimda
Rabbim hayırlısı ni versin canim arkadisin dedigi gibi bence ovulasyon testi al canim dene bende denedim iki aybata 4 kaldı ama dün kan 1.35 çıktı negatifti umutlar nisana
Telâş yapmayın kızlar yapmayacağım zaten beynimi yitirmedim henüzBacım az dur bizim de kafamız gitti, yarın yap onu yarın sabah uyanınca
bence t çizgisi değil o. test hatalı olabilir
hosgeldinn❤
iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz kızımlagüzel ilerliyor. sen napıyosun?
Çabucakta geçer inşallah mide çok kötü benimki de taş kesiliyor hayat duruyor o zamanNe güzel geçmişti, mide bulantım geri geldi..
Hoş geldinHerkese merhabalar27 yaşındayım 21 aylık evliyim kızlar . 22 aydır yasmin kullanarak korunuyorduk bu ay ilk defa ilacı bıraktım bebek istemeye başladık . Aslında ben Haziran’da tatil dönüşü bırakmak istiyordum ama eşim çok ısrar etti bıraktım bende . Bu arada biraz burayı okudum bende gelmek istedim. İlk denemeleri yapıyoruz bakalım kısmet . Kafamı takmadan sakince beklemek istiyorum. Bat galiba 18 Nisan şimdi ilacı bıraktığım için ne olur bilmiyorum . Yasmini kullanırken de hep aynı gün hasta olurdum döngü 28 di . Evlenmeden önce de 30 gündü . Folik asite başladım biraz aranızda olayım diyorum kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?