Insallah gec dollenme olmustur kuzumBugün yarın en gec 6sinda bekliyorum canm. Yumurtlama 19unda olmuştu
Belki gec dollenme olmustur umudunu yutirmeEvet cnm olsa çıkardı hem erken gebelik yaptım hem kaset 15 dakka kadar durdu çıkmadı
Cok sagol tesekkur ederim iyi gidiyor canim sen nasilsin coktandir gorulmuyorsunSelamlar kızlar nasılsınzH E @morcivertkedi @nedemistimkibenn @uYKuCu KoaLa @dombili_xl A AloeeVeraa Ardnlina Red Phoenix kizlar nasıl gidiyor hamilelik nasılsınz
Bat bekleyenler sizler nasil hissediyorsunz var mi belirti
Teşekkür ederim inşallah hayırlı zamanda olsunHoş geldinben hiç ilaç kullanmadım direk istedik inşallah en kısa zamanda olur minnoşun
Sevindim canım iyi geçmesine evet bayadır gelemiyorum canım ben aynı diyet spor uğraşıyorum değişiiklik yok simdilikCok sagol tesekkur ederim iyi gidiyor canim sen nasilsin coktandir gorulmuyorsun
Insallah gec dollenme olmustur kuzum
Ben iyiyim canım çok şükür, yarın ikili taramam var onun için heyecanlıyım. Bi de belki cinsiyet tahmini yapar doktorumuz :) sen nasılsınSelamlar kızlar nasılsınzH E @morcivertkedi @nedemistimkibenn @uYKuCu KoaLa @dombili_xl A AloeeVeraa Ardnlina Red Phoenix kizlar nasıl gidiyor hamilelik nasılsınz
Bat bekleyenler sizler nasil hissediyorsunz var mi belirti
Hakkınızda hayırlısı olsun ama üç başarısız aşılamadan sonra neden dördüncüyü denediniz kiMerhaba Arkadaslar ben de aranıza yenı katıldım 4 yıllık evliyim ama hiç hamıle kalamadım 3 kere aşılama yaptırdım bu ayda aşılama için tedavi gördüm fakat yumurta kendılıgınden çatladığı için aşılama olamadım haziranda tup bebek olucam ınsallahbu arada suan kı bat : 11.04.2019
çünkü devlet hastanesi en az 2 defa iğneli aşılama yapmadan rapor vermiyor suan HACETTEPEDE tedavı görüyorum haziranda tüp bebek dedı hazırana kadar dınlenme dedıHakkınızda hayırlısı olsun ama üç başarısız aşılamadan sonra neden dördüncüyü denediniz ki
Hayırlı sonuçlar al insAllah cnmBen iyiyim canım çok şükür, yarın ikili taramam var onun için heyecanlıyım. Bi de belki cinsiyet tahmini yapar doktorumuz :) sen nasılsın
İnşallah yerleşme kanamasıdırkkızlar ben 4 gün erken adet olcam sanırım az önce bi kaç damla kahverengi gibi bişiler geldi
Herkese merhabalar27 yaşındayım 21 aylık evliyim kızlar . 22 aydır yasmin kullanarak korunuyorduk bu ay ilk defa ilacı bıraktım bebek istemeye başladık . Aslında ben Haziran’da tatil dönüşü bırakmak istiyordum ama eşim çok ısrar etti bıraktım bende . Bu arada biraz burayı okudum bende gelmek istedim. İlk denemeleri yapıyoruz bakalım kısmet . Kafamı takmadan sakince beklemek istiyorum. Bat galiba 18 Nisan şimdi ilacı bıraktığım için ne olur bilmiyorum . Yasmini kullanırken de hep aynı gün hasta olurdum döngü 28 di . Evlenmeden önce de 30 gündü . Folik asite başladım biraz aranızda olayım diyorum kabul ederseniz
Kızlar aranızda hiç adetten bi hafta sonra göğüslerde ağrı hisseden yok mu ben korkmaya başladım acaba hormonal bişey mi oldu
Yaaaa evettt Geçen hafta Pazartesi günü içmem lazımdı yeni paketten içmedim. Perşembe günü faranjit oldum doktora gittim . Doktor dedi ki hamile olabilirsin uzun süre kullanıp bırakıldığı zaman çok hızlı gebelik oluşuyor dedi .
Yok canım yanlış anlamıyorum teşekkür ederim cevap verdiğin için ama iki gündür hiç ilişki falanda olmamıştı bende şaşırdım neden böyle erken ağırdı diyeCanım göguslerdeki ağrının sebebi sadece hormonlar değil çok tuzlu yemek ve karşın tüketmek te sebep oluyor bide affedersin esin oralarınla uğraşıyorsa biraz ağrı yapıyor kendim yaşıyorum oyuzden söyledim yanlış anlama
yerleşme kanaması olmasın o ?kkızlar ben 4 gün erken adet olcam sanırım az önce bi kaç damla kahverengi gibi bişiler geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?