Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Arkadaslar ben de aranıza yenı katıldım 4 yıllık evliyim ama hiç hamıle kalamadım 3 kere aşılama yaptırdım bu ayda aşılama için tedavi gördüm fakat yumurta kendılıgınden çatladığı için aşılama olamadım haziranda tup bebek olucam ınsallah bu arada suan kı bat : 11.04.2019

Hakkınızda hayırlısı olsun ama üç başarısız aşılamadan sonra neden dördüncüyü denediniz ki

Red Phoenix canım sen hamileymişsin valla yeni gördüm çok sevindim hayırlı olsun :) bu araya hep giriyorum da çok mesaj oluyo okumadan geçmek zorunda kalıyorum görmemişim. Kaç haftalık oldunuz canım

Ben iyiyim canım çok şükür, yarın ikili taramam var onun için heyecanlıyım. Bi de belki cinsiyet tahmini yapar doktorumuz :) sen nasılsın
Hayırlı sonuçlar al insAllah cnm hissettiğin bi cinsiyet var mi sağlıklı olsun da
Ben iyiyim şükür canım aynı değişik birşey yok

Inşallah hemen kalırsın canim ama hapı bıraktığın iyi olmuş Bence gördüğün gibi bi çoğumuz aylardır uğraşıyor inşallah istediğin zamanda tutunur bebişin

Kızlar aranızda hiç adetten bi hafta sonra göğüslerde ağrı hisseden yok mu ben korkmaya başladım acaba hormonal bişey mi oldu

Canım göguslerdeki ağrının sebebi sadece hormonlar değil çok tuzlu yemek ve karşın tüketmek te sebep oluyor bide affedersin esin oralarınla uğraşıyorsa biraz ağrı yapıyor kendim yaşıyorum oyuzden söyledim yanlış anlama

Yok canım yanlış anlamıyorum teşekkür ederim cevap verdiğin için ama iki gündür hiç ilişki falanda olmamıştı bende şaşırdım neden böyle erken ağırdı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…