Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız bn burda takılmadan önce battan önce test yapıldıgını yumurtlama gününü bat,sat hiç birini bilmiyodum
masumiyetimi geri ver kk

Hahah aynen ben bari çok sonra çözdüm satı çözemedim kafada yormamistim dalgasida geçildi testi hele hep denirdi adet gecikirse 10 gün sonra yapılır diye biliyordum heheyt maşallah adetten önce çıkıyormuş meğersem

Inşallah tüp bebek tutar hemen

Yok canım yanlış anlamıyorum teşekkür ederim cevap verdiğin için ama iki gündür hiç ilişki falanda olmamıştı bende şaşırdım neden böyle erken ağırdı diye

Burda sabah biride yazmıştı fazla stres bişiyi yükseltiyor o sebep oluyor diye çok açıklayıcı oldu

Dün annem aradı diyor teyzenle konustum yemin ederim hiç birşey söylemedim demiş yeni kanuna göre üç tane tüp bebek sigortalilara bedava fazla beklemesin demiş bebek istiyoruz demiş ben az çok niye söylediğini biliyorum annemde benim azimi yokluyor garibim tıp yaptır diye valla hemen yapsalar yaparım bilmiyorki ne aşamalardan geçiliyor bugün testlerde bise görmeyince karar verdim ovi felan yapmıyorum bu ay adama dedim ne zaman canin isterse ozaman yapalım kocişim yeter aylar dir adama onu yedir bunu yedir kendim ye olcağı varsa olurmuş çok kez şahit oldum burda okuduklarım olsun gerçekten artık şu iki ay üstüne düşmucem tabi yumurtlama zamanı kararım değişmezse

Degisiyor değişiyor gitmiyor aklindan ne yaparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…