- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Rabbim yardimcin olsun kuzum kabul etsin orucunu umarim sen basarirsinYa gitmesi lazım 14 günlük adak orucum kaldı tut tut bitmiyor ya bidaki ay ramazan yumurtlama olayına girince tutsun bebek diye tutmuyorum olmuyor bu ay es gecerim şu orucu bitirmem lazım artik
Iki isin icinde kolay gelsin cnmYeter su mutfağı toplayim oturdum kaldım işlerimi halledeyim sonra adamı ayartayim adet olmadan
Kısmet bakalımBi ay olmasın ikinci ay görcem ben seni enin ok bütün kızlar hatirlatcak sana bunu
Sizin icin icat etcem ışınlanma makinesinisecim seysi gibi oldu ahhh keske kuzum bazen hic goremicem gibi geliyor
Ya farklı yere ışınlarsa diye korkumHaydi et et et etBana da öyle geliyo da inanıyorum bizde birgün o çift çizgiyi göreceğizz
Ben sanki kız hissediyorum canım ama çevremdeki herkes erkek hissediyo bakalım artık :) yeter ki sağlıklı olsunHayırlı sonuçlar al insAllah cnmhissettiğin bi cinsiyet var mi sağlıklı olsun da
Ben iyiyim şükür canım aynı değişik birşey yok
Ayy valla böyle kafaya takmayacak bişey olsun istiyom beynimi benden alıp götürsünler anam yaBurda sabah biride yazmıştı fazla stres bişiyi yükseltiyor o sebep oluyor diye çok açıklayıcı oldu
Dün annem aradı diyor teyzenle konustum yemin ederim hiç birşey söylemedim demiş yeni kanuna göre üç tane tüp bebek sigortalilara bedava fazla beklemesin demiş bebek istiyoruz demiş ben az çok niye söylediğini biliyorum annemde benim azimi yokluyor garibim tıp yaptır diyevalla hemen yapsalar yaparım bilmiyorki ne aşamalardan geçiliyor bugün testlerde bise görmeyince karar verdim ovi felan yapmıyorum bu ay adama dedim ne zaman canin isterse ozaman yapalım kocişim yeter aylar dir adama onu yedir bunu yedir kendim ye olcağı varsa olurmuş çok kez şahit oldum burda okuduklarım olsun gerçekten artık şu iki ay üstüne düşmucem tabi yumurtlama zamanı kararım değişmezse
Yok gı valla değil kısmeti yok bence henüz değil sen çatlama iğnesi aşılama vs hiç bise olmadinmi yapmıyorlarmi sana yada zaman kaybetmeden tup bebek denesen
Ya farklı yere ışınlarsa diye korkuminsallah insallah söyle o günlere cabuk gelsin kuzum
Ben bişey göremedim canımGoren varmı kizlare
Sağol canımEvet cnm benim 5.5 cıktı ilk
Göremedim ama sen görüyorsan vardırGoren varmı kizlare
Canım ben göremedim bişeyAy geride kaldı cevapta alamadım bata 4 var kızlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?