Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya gitmesi lazım 14 günlük adak orucum kaldı tut tut bitmiyor ya bidaki ay ramazan yumurtlama olayına girince tutsun bebek diye tutmuyorum olmuyor bu ay es gecerim şu orucu bitirmem lazım artik
Rabbim yardimcin olsun kuzum kabul etsin orucunu umarim sen basarirsin

Hayırlı sonuçlar al insAllah cnm hissettiğin bi cinsiyet var mi sağlıklı olsun da
Ben iyiyim şükür canım aynı değişik birşey yok
Ben sanki kız hissediyorum canım ama çevremdeki herkes erkek hissediyo bakalım artık :) yeter ki sağlıklı olsun

Valla öyle bişey varsa bende deniyim hemen sigorta karşılıyosa Bencede takmamak gerek de yapamıyoruz kuzum ya, bu ay çok takmadım açıkcası ovu testi yaptım orası var ama ilişki için illa bugün yapalım diye şartlardırmadım mesela 19unda yumurtlama oldu ama takvimime baktığımda o gün ilişki olmamış bile, varsa biseyler gercekten mucizedir

Yok gı valla değil kısmeti yok bence henüz değil sen çatlama iğnesi aşılama vs hiç bise olmadinmi yapmıyorlarmi sana yada zaman kaybetmeden tup bebek denesen

Aynen öyle düşünmekten başka çare yok canm. Yok çatlatma, aşılama, tüp hiç biri denenmedi kuzum ya baya bi klomen kullandım. Ameliyattan sonra 6 ay kadar da rahim geliştirici ilac kullandım. Kırmızı kartı yine yersem doktora gittiğimde çatlamayı ve aşılamayı soracağım ne der bilmiyorum. Yaşın genç demişti tüp bebek için erken kendini yorma olur dedi.

Ay geride kaldı cevapta alamadım bata 4 var kızlar sizce?

Eklentiler

• F39C46B7-0667-4511-B809-0308F4EEBEB7.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…