Görüyorum ama senın testlere bişey diyemiyorumÇok silik zaten ben görebiliyorm ama blmiyorum
E yanı direk selamsız sabahsız gelenlere cevap verilmiyordur doğal olarak .Ay geride kaldı cevapta alamadım bata 4 var kızlar sizce?
Valla ben bile bana bişi diyemiyorumGörüyorum ama senın testlere bişey diyemiyorum
HahahahaYok doğru yere ışınlat sen biziHemen iletiyorum
Hahahahaumarim iletilmistir ve gercek olur cok cok aminnn
Benim 25 Nisan bat canım. Buraya bile zor yazıyorum başka topiklere hiç yetişemem beneveeettt listeyı temızlıyorum :) 1 haftadır bşşka topiklere yazan buraya yazmayanları siliyorum ..
Sonra vayy efendımmm benı neden silldddiinn vaayyy efendımmm şuydu buydu bılmem
Rabbim yardimcin olsun kuzum kabul etsin orucunu umarim sen basarirsin
Akşam yaptım kızlar bu testide az daha bekleyince digeriyle aynı koyulukta oldu ne durumda sizce
Canım senin yarına falan koyulaşır sıvı falan alarak mı yaptın acaba gündüz daha iyiydi sankiAkşam yaptım kızlar bu testide az daha bekleyince digeriyle aynı koyulukta oldu ne durumda sizce
Iki isin icinde kolay gelsin cnm
İlaç aldıgım için çok az su içmek zorunda kaldımC
Canım senin yarına falan koyulaşır sıvı falan alarak mı yaptın acaba gündüz daha iyiydi sanki
Sen yaptın mı testiniC
Canım senin yarına falan koyulaşır sıvı falan alarak mı yaptın acaba gündüz daha iyiydi sanki
Ayy valla böyle kafaya takmayacak bişey olsun istiyom beynimi benden alıp götürsünler anam ya
Bende yaptım benimki tam koyu oldu attım buraya etiketledim seni gördün mü acaba o sıvıdan dolayı mı gündüze göre silik olduİlaç aldıgım için çok az su içmek zorunda kaldım
Aynen canım yapcak bişey yokBilmiyorum kuzum valla birşeylerle uğraş dicem ama olmuyor işte
Bak canım bi 10 dakika falan dolunca çektimSen yaptın mı testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?