Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bilmiyorum kuzum valla araştırmadım araştır istersen cnm ben saha doktor kontrolünden geçmedik ya yapmazlar heralde diye düşünüyorum ama yapsalar bidakka beklemem

İnşallah yerleşme kanamasıdır
yerleşme kanaması olmasın o ?
Kızlar ben şaşılcak bi şeklde ilk defa 4 gün erken oldum
Tam kırmızı gelmedi ama kahverengi gibi gelmeye devam ediyor başlıyo yani cok ilginç.
Bugun 25. Gün
14 geri saydıgımda tam o gün ve ertesi günü yumurtlama akıntısı gelmişti ve iki gün üst üste ilişkide olmuştu niye tutunamadı bebişim

Aynen sor bakalım böyle ise yarar belki inşallah

Tüüüğğ pek ümitliydim senden Önündeki maçlara bakcen artıkın

Ama bence kendine o ay için hedef koy ben oruç tutucam dedim ıliskiden sonra felan yatmayı düşünmüyorum takmamak için olursa başımla ama olmasada üzülmem çünkü beklemiyor olcam zaten
Ben 41 yasin okudum canım öyle bi hedef koymuştum şükür bu ay bitirdim yasinlerimi arada verilen ablalarımın cüzlerini alıp okuyorum

Ben 41 yasin okudum canım öyle bi hedef koymuştum şükür bu ay bitirdim yasinlerimi arada verilen ablalarımın cüzlerini alıp okuyorum ☺☺

Yok ondan bahsetmedim ben cnm benim adagım vardı onu yapicam için çocuk için özellikle çalışma yapmicam yumurta takibi felan yapmicam olursa kısmet o manada söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…