Olabilir ama biraz bekleyince digeriyle aynı oldu ben senşn tsti görmedimBende yaptım benimki tam koyu oldu attım buraya etiketledim seni gördün mü acaba o sıvıdan dolayı mı gündüze göre silik oldu
Valla öyle bişey varsa bende deniyim hemen sigorta karşılıyosaBencede takmamak gerek de yapamıyoruz kuzum ya, bu ay çok takmadım açıkcası ovu testi yaptım orası var ama ilişki için illa bugün yapalım diye şartlardırmadım mesela 19unda yumurtlama oldu ama takvimime baktığımda o gün ilişki olmamış bile, varsa biseyler gercekten mucizedir
Gündüzle aynı olmuşsa yarın sabah tekrar yap koyulaşır mutlaka canımOlabilir ama biraz bekleyince digeriyle aynı oldu ben senşn tsti görmedim
Ben 10dk beklemeden çektim hemen 10 dakikaya sabahkiyle aynı oldun hemen hemennBak canım bi 10 dakika falan dolunca çektim
Bakalım bugunude degerlendircem amaGğn
Gündüzle aynı olmuşsa yarın sabah tekrar yap koyulaşır mutlaka canım
İnşallah yerleşme kanamasıdır
Kızlar ben şaşılcak bi şeklde ilk defa 4 gün erken oldumyerleşme kanaması olmasın o ?
Aynen öyle düşünmekten başka çare yok canm. Yok çatlatma, aşılama, tüp hiç biri denenmedi kuzum ya baya bi klomen kullandım. Ameliyattan sonra 6 ay kadar da rahim geliştirici ilac kullandım. Kırmızı kartı yine yersem doktora gittiğimde çatlamayı ve aşılamayı soracağım ne der bilmiyorum. Yaşın genç demişti tüp bebek için erken kendini yorma olur dedi.
Biraz beklet canım netleşiyor 10 dakika içinde hele bi at tekrardanBen 10dk beklemeden çektim hemen 10 dakikaya sabahkiyle aynı oldun hemen hemenn
Şimdi evde degilim canım eve geçince atayımBiraz beklet canım netleşiyor 10 dakika içinde hele bi at tekrardan
Tüüüğğ pek ümitliydim sendenKızlar ben şaşılcak bi şeklde ilk defa 4 gün erken oldum
Tam kırmızı gelmedi ama kahverengi gibi gelmeye devam ediyor başlıyo yani cok ilginç.
Bugun 25. Gün
14 geri saydıgımda tam o gün ve ertesi günü yumurtlama akıntısı gelmişti ve iki gün üst üste ilişkide olmuştu niye tutunamadı bebişim
Tamam canım ama çok sık ilişkide de sprem kalitesi düşüyor ben geçen ay yumurtlama öncesi yumurtlama günleri ve çatladığı iki günü üst üste oldu garibim eşim pert oldu bende grip oldum tabiŞimdi evde degilim canım eve geçince atayım
Ayneb öyle kuzum :)Tüüüğğ pek ümitliydim senden ☹ Önündeki maçlara bakcen artıkın
Ayn
Aynen canım yapcak bişey yok
Ben 41 yasin okudum canım öyle bi hedef koymuştum şükür bu ay bitirdim yasinlerimi arada verilen ablalarımın cüzlerini alıp okuyorumAma bence kendine o ay için hedef koy ben oruç tutucam dedim ıliskiden sonra felan yatmayı düşünmüyorum takmamak için olursa başımla ama olmasada üzülmem çünkü beklemiyor olcam zaten
Ben 41 yasin okudum canım öyle bi hedef koymuştum şükür bu ay bitirdim yasinlerimi arada verilen ablalarımın cüzlerini alıp okuyorum ☺☺
Ayy kafam yerinde mi herşeyi çocuk için düşünüyom benYok ondan bahsetmedim ben cnm benim adagım vardı onu yapicam için çocuk için özellikle çalışma yapmicam yumurta takibi felan yapmicam olursa kısmet o manada söyledim
Yokk yokk biizmki pert olmaz o kesin deTamam canım ama çok sık ilişkide de sprem kalitesi düşüyor ben geçen ay yumurtlama öncesi yumurtlama günleri ve çatladığı iki günü üst üste oldu garibim eşim pert oldu bende grip oldum tabi
O zaman durmak yok yola devammYokk yokk biizmki pert olmaz o kesin demecbur deniycez bakalım
hala çatlamamış. ya da yeni çatlıyor falan. bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin canım :)H E morcivertkedi @dvtb Hayalperest07 @Brrk @Ufukta_bebek ve yazamadıgım diger kızlar akşam testşme bakarmısınız
Aynen bugun mutlaka degerlendircemhala çatlamamış. ya da yeni çatlıyor falan. bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?