Seni düzeltim bile :)Benim 25 Nisan bat canım. Buraya bile zor yazıyorum başka topiklere hiç yetişemem ben
Hahabah aynen ben pert olana kadarO zaman durmak yok yola devamm
Dikkat et hasta olma ben çok kötü grip olmuştum ve ilacta alamıyordm belki vardır diye bişeylerHahabah aynen ben pert olana kadar
Aynen o ihtimal olunca hiç bir şey alamıyosun ilaç ☺Dikkat et hasta olma ben çok kötü grip olmuştum ve ilacta alamıyordm belki vardır diye bişeyler ☺
Benim de 10 gün kadar önce geliyo galiba aynı lekeler bende de geldi sökülmem 2-3 günü bulur offffkkızlar ben 4 gün erken adet olcam sanırım az önce bi kaç damla kahverengi gibi bişiler geldi
Bilmiyorum kuzum valla araştırmadım araştır istersen cnm ben saha doktor kontrolünden geçmedik ya yapmazlar heralde diye düşünüyorum ama yapsalar bidakka beklemem
Canım soğan kürü adeti düzene koyuyormuş dene istersenReglim iyice düzensizleşti bir ay erken bir geç ne bu böyle yavvv
O zaman adet in biter bitmez ilk 5 gün ilişkide bulun sonra bırak yada korun birde öyle dene bakalim bu ay eğer ben adet olursam bu dediğimi yapicamKızlar ben şaşılcak bi şeklde ilk defa 4 gün erken oldum
Tam kırmızı gelmedi ama kahverengi gibi gelmeye devam ediyor başlıyo yani cok ilginç.
Bugun 25. Gün
14 geri saydıgımda tam o gün ve ertesi günü yumurtlama akıntısı gelmişti ve iki gün üst üste ilişkide olmuştu niye tutunamadı bebişim
Oyle tabi cnm once saglikli olsun da sonra da kalbine gore versin insAllahBen sanki kız hissediyorum canım ama çevremdeki herkes erkek hissediyo bakalım artık :) yeter ki sağlıklı olsun
Öğrenir canımO değil yazarken hızlı yazıyorum tel düzeltiyor oda saolsun abuk subuk yazıyorkız dicek nediyor bu manyak hemen bi köşe açalım oylar toplansın
Amiin canım amiin hepimizin inşallahOyle tabi cnm once saglikli olsun da sonra da kalbine gore versin insAllah
Benim bu ay yumurta takibi vardı.1 haftada 2 kere doktora gittim ve ikisinde yumurtan çatlamış bugün ilişkiye gibi dedi.tam yumurtaların çatladığı günleri değerlendrdik yani ama tutmadı.yani o günü tutturmakta yetmiyor malesef.nasipte yoksaKızlar ben şaşılcak bi şeklde ilk defa 4 gün erken oldum
Tam kırmızı gelmedi ama kahverengi gibi gelmeye devam ediyor başlıyo yani cok ilginç.
Bugun 25. Gün
14 geri saydıgımda tam o gün ve ertesi günü yumurtlama akıntısı gelmişti ve iki gün üst üste ilişkide olmuştu niye tutunamadı bebişim
Insallah en yakin zamanda aramiza katilirsin canim. Kilo verebiliyor musun? Ben cok diyet yapamiyorum masallah senin azmineSevindim canım iyi geçmesine evet bayadır gelemiyorum canım ben aynı diyet spor uğraşıyorum değişiiklik yok simdilik
Canim dayaniyorsan adettin gecmeyene kadar test yapma valla negatifi gormek adetti gormekten daha fazla uzuyor insaniYok gı sabah yaptım testlerse akşam hiç bise çıkmadı da test felan yapmam adetim gelir cumaya kadar zaten yeter beynim yandı bu ay
Bugünleri değerlendir canım ve mutlaka pik olduktan sonra da bir kaç günü değerlendirH E @morcivertkedi @dvtb Hayalperest07 @Brrk U Ufukta_bebek ve yazamadıgım diger kızlar akşam testşme bakarmısınız
İnşallah pikide görürsem değerlendircemBugünleri değerlendir canım ve mutlaka pik olduktan sonra da bir kaç günü değerlendir
Görürsün canım koyulaşmaya başlamış pikte yakındırİnşallah pikide görürsem değerlendircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?