Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum kuzum valla araştırmadım araştır istersen cnm ben saha doktor kontrolünden geçmedik ya yapmazlar heralde diye düşünüyorum ama yapsalar bidakka beklemem

Aslında Augustosta ilk Hsg çekildiğimde doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi ama devlette de biraz zaman gerekiyo çünkü sıraya koyuyolar sonra zaman zaman aliyolar hastayi kim bilir ne zaman sıra gelir. Ordaki doktorum da ameliyat diyince tüp bebege gerek yok denildi tüpler açıldığı icin. Kırmızıları yersem gidicem doktora ve çatlatma iğnesini, aşılamayı sorcam insallah gerek bile kalmaz orası ayrıda.

O zaman adet in biter bitmez ilk 5 gün ilişkide bulun sonra bırak yada korun birde öyle dene bakalim bu ay eğer ben adet olursam bu dediğimi yapicam

Benim bu ay yumurta takibi vardı.1 haftada 2 kere doktora gittim ve ikisinde yumurtan çatlamış bugün ilişkiye gibi dedi.tam yumurtaların çatladığı günleri değerlendrdik yani ama tutmadı.yani o günü tutturmakta yetmiyor malesef.nasipte yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…