Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bende cok duydum kafan rahat olursa bebek daha kolay oluyor diye bana basta cok anlamsiz geliyordu. Insan nasil kafasindan cikarta bilirki diye. Sunu tum samimiyetimle soyliyeyim cocuk fikrini kafamda cikartigim ay oldu oyalanacak birsey bul kafan dagilsin insallah hemencik olur

Insallah en yakin zamanda aramiza katilirsin canim. Kilo verebiliyor musun? Ben cok diyet yapamiyorum masallah senin azmine
veriyorum canım bakalım şimdilik iyi gidiyor sen zaten sağlıklı beslen diyet yapma canım bebeğin saglikla gelişsin insAllah
Buarada kızlar ben söyledim mi bilmiyorum tekrar kan testi yaptırdım 31 den 104 e çıkmış değerim
MaşAllah canım saglikla ilerlesin

İnşallahhh canım benim bende cuma günü netleşince duruma göre diyetisyen desteği alacam
Kilo sıkıntın varmıydi senin kız hatırlayamadım ama kontrollü gitmek en güzeli cidden alması kolay da vermesi zor sanırım nasil olursa bi evlat daha bende kontrollü giderim

Kuzu onları yaptır olmadı sıraya git kim bilir dira gelene kadar belki hamile bile kalırsın

Kuzu onları yaptır olmadı sıraya git kim bilir dira gelene kadar belki hamile bile kalırsın

Simdi artık tüpler açık olduğu için tekrar yönlendirmezlerki kuzu O yüzden önce çatlatma ve aşılamayı sorcam bakalım. Bugün büyük gün gelmez insallah

Orucu tutmadım adetten sonrayı bekliyorum birakmadan tutucam ve takip etmicem ilişki be zaman istersek ozaman olacak ille öğün oksun diye diretmicem her ay beklemekten yoruldum bu au en azindan beklemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…