İnşallahhh bide bu ay cift cizyi görürsem dahada ne isterim kiGörürsün canım koyulaşmaya başlamış pikte yakındır
Maşallah saglıkla gelsin inşallah bebiş ☺Buarada kızlar ben söyledim mi bilmiyorum tekrar kan testi yaptırdım 31 den 104 e çıkmış değerim
Canim bende cok duydum kafan rahat olursa bebek daha kolay oluyor diye bana basta cok anlamsiz geliyordu. Insan nasil kafasindan cikarta bilirki diye. Sunu tum samimiyetimle soyliyeyim cocuk fikrini kafamda cikartigim ay oldu oyalanacak birsey bul kafan dagilsin insallah hemencik olurDün annem aradı diyor teyzenle konustum yemin ederim hiç birşey söylemedim demiş yeni kanuna göre üç tane tüp bebek sigortalilara bedava fazla beklemesin demiş bebek istiyoruz demiş ben az çok niye söylediğini biliyorum annemde benim azimi yokluyor garibim tıp yaptır diyevalla hemen yapsalar yaparım bilmiyorki ne aşamalardan geçiliyor bugün testlerde bise görmeyince karar verdim ovi felan yapmıyorum bu ay adama dedim ne zaman canin isterse ozaman yapalım kocişim yeter aylar dir adama onu yedir bunu yedir kendim ye olcağı varsa olurmuş çok kez şahit oldum burda okuduklarım olsun gerçekten artık şu iki ay üstüne düşmucem tabi yumurtlama zamanı kararım değişmezse
Görürsün canım sen günleri iyi değerlendir gerisi kısmetİnşallahhh bide bu ay cift cizyi görürsem dahada ne isterim ki
İnşallahhh canım şuan en büyük dileğim sağlıklı olmasıMaşallah saglıkla gelsin inşallah bebiş ☺
veriyorum canım bakalım şimdilik iyi gidiyor sen zaten sağlıklı beslen diyet yapma canım bebeğin saglikla gelişsin insAllahInsallah en yakin zamanda aramiza katilirsin canim. Kilo verebiliyor musun? Ben cok diyet yapamiyorum masallah senin azmine
MaşAllah canım saglikla ilerlesinBuarada kızlar ben söyledim mi bilmiyorum tekrar kan testi yaptırdım 31 den 104 e çıkmış değerim
İnşallahhh canım benimveriyorum canım bakalım şimdilik iyi gidiyor sen zaten sağlıklı beslen diyet yapma canım bebeğin saglikla gelişsin insAllah
MaşAllah canım saglikla ilerlesin
İnşallahhh bide bu ay cift cizyi görürsemGörürsün canım koyulaşmaya başlamış pikte yakındır
İnşallahh Allahım nasip ederseGörürsün canım sen günleri iyi değerlendir gerisi kısmet
Kilo sıkıntın varmıydi senin kız hatırlayamadım ama kontrollü gitmek en güzeli cidden alması kolay da vermesi zor sanırım nasil olursa bi evlat daha bende kontrollü giderimİnşallahhh canım benimbende cuma günü netleşince duruma göre diyetisyen desteği alacam
Ayy kafam yerinde mi herşeyi çocuk için düşünüyom ben
Aslında Augustosta ilk Hsg çekildiğimde doktorum tüp bebek merkezine yönlendirdi ama devlette de biraz zaman gerekiyo çünkü sıraya koyuyolar sonra zaman zaman aliyolar hastayi kim bilir ne zaman sıra gelir. Ordaki doktorum da ameliyat diyince tüp bebege gerek yok denildi tüpler açıldığı icin. Kırmızıları yersem gidicem doktora ve çatlatma iğnesini, aşılamayı sorcam insallah gerek bile kalmaz orası ayrıda.
Kuzu onları yaptır olmadı sıraya git kim bilir dira gelene kadar belki hamile bile kalırsın
Canim dayaniyorsan adettin gecmeyene kadar test yapma valla negatifi gormek adetti gormekten daha fazla uzuyor insani
Canim bende cok duydum kafan rahat olursa bebek daha kolay oluyor diye bana basta cok anlamsiz geliyordu. Insan nasil kafasindan cikarta bilirki diye. Sunu tum samimiyetimle soyliyeyim cocuk fikrini kafamda cikartigim ay oldu oyalanacak birsey bul kafan dagilsin insallah hemencik olur
Simdi artık tüpler açık olduğu için tekrar yönlendirmezlerki kuzuO yüzden önce çatlatma ve aşılamayı sorcam bakalım. Bugün büyük gün gelmez insallah
Masallah canim. Ben bu ara zaten diyet yapamam ama normalde de cok yapamiyorumveriyorum canım bakalım şimdilik iyi gidiyor sen zaten sağlıklı beslen diyet yapma canım bebeğin saglikla gelişsin insAllah
MaşAllah canım saglikla ilerlesin
Gozun aydin canim saglikla devam etsin insallahBuarada kızlar ben söyledim mi bilmiyorum tekrar kan testi yaptırdım 31 den 104 e çıkmış değerim
Calisiyor musun? Eger calismiyorsan orgu cok rahatlatiyor insaniOrucu tutmadım adetten sonrayı bekliyorum birakmadan tutucam ve takip etmicem ilişki be zaman istersek ozaman olacak ille öğün oksun diye diretmicem her ay beklemekten yoruldum bu au en azindan beklemem
Yaparsın Allah in izniylr sen bi saglikla dünyaya getir bebeğini sonra o azim de gelir ki insAllah gerek kalmazMasallah canim. Ben bu ara zaten diyet yapamam ama normalde de cok yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?