Haha ben bilmedigim için her kapıyı deniyom sozlerimlehadi bakalım inşallah gelmez kuzum.
Ya ben ise geçmeden bi kan vereyim en iyisi bu iş böyle devam etmeztest bağımlılığı olsun istemiyorum ilk resim ilk 1 2 dakika içerisinde olan diğeri de 5 dakika bekledikten sonra . Günaydın bu arada kraliçe arılar
senin olsaydı artık bariz çıkması lazımdı. ama ver yine de kan :)Ya ben ise geçmeden bi kan vereyim en iyisi bu iş böyle devam etmeztest bağımlılığı olsun istemiyorum ilk resim ilk 1 2 dakika içerisinde olan diğeri de 5 dakika bekledikten sonra . Günaydın bu arada kraliçe arılar
Bilemiyorum içimde kocaman bir boşluk var inşallah öyledir 2 gündür ateşim 36.7 yükselmedi düşmedi de kafam karıştıHaber verirsin o zaman bizede, insallah olumlu sonuçtur
Bu çekenler nedir lo onu de hele bisenin olsaydı artık bariz çıkması lazımdı. ama ver yine de kan :)
Hayırlı olsun canım maşallahhBuarada kızlar ben söyledim mi bilmiyorum tekrar kan testi yaptırdım 31 den 104 e çıkmış değerim
Günaydın lokum anneGünaydınnnnnnnnn
Allah razı olsun canım benim sata göre 5+1 ama geç döllendi bebişim daha doktora gitmedimRed Phoenix canım sen hamileymişsin valla yeni gördüm çok sevindim hayırlı olsun :) bu araya hep giriyorum da çok mesaj oluyo okumadan geçmek zorunda kalıyorum görmemişim. Kaç haftalık oldunuz canım
Kuzum bugün yarın koyulaşır testinH E morcivertkedi @dvtb @eslem0706 Red Phoenix @Ufukta_bebek ve yazamadıgım diger kızlar akşam testşme bakarmısınız
10 gün erken gelmezki amaaaBenim
Benim de 10 gün kadar önce geliyo galiba aynı lekeler bende de geldi sökülmem 2-3 günü bulur offff
aynrn öyle allah hangi ay nasip ettiyse o zaman olcak :)Benim bu ay yumurta takibi vardı.1 haftada 2 kere doktora gittim ve ikisinde yumurtan çatlamış bugün ilişkiye gibi dedi.tam yumurtaların çatladığı günleri değerlendrdik yani ama tutmadı.yani o günü tutturmakta yetmiyor malesef.nasipte yoksa
Ah kuzum akşam çok fenaydım çareyi turşu da buldum yiyip yiyip su içiyorumRed Phoenix nasılsın kuzum bulantıların nasıl iyimisin bugun ?
ben iyiyim canım ilk günü diye adetin ağrım var biraz ilk gün ağrılı olur benim sanki sağ kasığımı bıçakla kesiyolar içerdeAh kuzum akşam çok fenaydım çareyi turşu da buldum yiyip yiyip su içiyorumAma şimdi de hafif hafif geliyor hissediyorum
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?