Senınki hala silikGünaydın lokum anne
Ay adet sancısı da çok zordur, ben ağladığımı bilirim Allah yardım etsin bebeğim, inşallah son adetin olurben iyiyim canım ilk günü diye adetin ağrım var biraz ilk gün ağrılı olur benim sanki sağ kasığımı bıçakla kesiyolar içerde
valla zor oluyordurr allah yardımcın olsun :) tatlı bulantılar :)
amin canımmm benimAy adet sancısı da çok zordur, ben ağladığımı bilirim Allah yardım etsin bebeğim, inşallah son adetin olur
Kız ne tatlısıDaha 5.haftada bunu yapıyorsa 2 hafta sonra ne edicez acep H E el verdi bana zaar
Yaa olcagı buydu aha bana benzedin benzeyer benzeyeeeeAy adet sancısı da çok zordur, ben ağladığımı bilirim Allah yardım etsin bebeğim, inşallah son adetin olur
Kız ne tatlısıDaha 5.haftada bunu yapıyorsa 2 hafta sonra ne edicez acep H E el verdi bana zaar
Valla bilmiyorum ki regl olacak gibi ağrım da var10 gün erken gelmezki amaaa
belki sizinki yerleşme kanaması falandırrr ?
Anası kurban olsunamin canımmm benim
dayanıcaksınnn annesi ben burdayım diyorrr
yaaa ben seni yerim okurken gözlerim doldu anlamsız bi şekildeSenın eşşek sıpası yılın ilk ayı dedik gelmedi .
14 şubat dedik gelmedi ,
Mart ayı dert ayı dedik gelmedi ,
1 nasina şaka gibi gelsin dedik gelmedi ..
inşallah 1 mayıs işçi bayramında gelir yoksa benden çekceği var
Reglin önceden gelmesine sevindim .
Morcininde gebelik öncesi 3 gün önce gelmiştiRed Phoenix inde geblik öncesi erken geldi hadi inşallah rahım beeebbeerrrkk bebeeeeeekkkk diye aranıyodur
Ayy nerde dün bütün gece elimde turşu bidonuyla gezdim evde biraz iyi geliyor da turşuYaa olcagı buydu aha bana benzedin benzeyer benzeyeeee
Asık garip olan benım bile bukdr erken başlamadı
Ben bu evrede 3 kilo almıştımgece uykudan kalkıp çikolatayalı ekmek yiyodum
Şişkinlik sinir vsValla bilmiyorum ki regl olacak gibi ağrım da var
hahahaAnası kurban olsunDün konuştum evladım farklı şekillerde de ben burdayım diyebilirsin dedim iste dedim portakallı hindi iste, havyar iste ille de bu yöntemi seçme dedim ama seçiyor
lekelerin devamı geldimi ?Valla bilmiyorum ki regl olacak gibi ağrım da var
Hahahaha
Oyy kuzumm yay olsun yay iyidirAyy nerde dün bütün gece elimde turşu bidonuyla gezdim evde biraz iyi geliyor da turşu
Valla sana benzedim, zaten benim bebe senle de aynı ayda doğuyor komple alayım demiş almışken
Sarı ve hafif kahverengi geliyo arada ilk geldiğinde bir damla da açık renk kan gelmiştilekelerin devamı geldimi ?
Gelicek annesi nazlı çıktı napalımyaaa ben seni yerim okurken gözlerim doldu anlamsız bi şekilde
yoksa hamilemiyim yoksa üstünemi gördüm hahahaahahaha
tamam teyzesi korktuuu söz gelicekkkk
bu ay ovulasyon testide alıcammm bomba gibi hazırız nisan çalışmalarına
Ben normal doğum yapamam düşer bayılırım daha da ayılmamOyy kuzumm yay olsun yay iyidir ♥
Duygusaldır merhametlidir , özgürdür ♥
Tabii sezeryan olursan akrep olma sansı var sanırım
Benım ki kesin akrep
Napalım sokmaz inşallah bizi
Turşu benım ilk gebelikte çok iyi geldiydi ama 2. Cide iyi gelmedi içim çok bulantı yediğimde
Kızzz iç tabiiiay elçin ben korkumdan çay içemiyorum bi açık çay içsem bi şey olur mu?H E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?