bulantılar geçinceee acısını cıkarır yersin annesiHahahahaAllah için versin maddiyata önem ya anası zaten 45 kilo iyice ipe dönecek böyle
AlllaaaaaahhhhhKızzz iç tabiii
Doktorum günlük 1 bardak içebilirsin dedi .
Ben sabah 1 akşam 1 açık çay içiyorum ..
Yay 23 kasımdan itibaren miş hade şansın varBen normal doğum yapamam düşer bayılırım daha da ayılmamAy akrep olmasın babam akrep benim düşman başına, yay iyidir yay olsun yay
valla inşalalh yerleşmedirrr sizinki :)Sarı ve hafif kahverengi geliyo arada ilk geldiğinde bir damla da açık renk kan gelmişti
Ohhhhh yarasın bulantınada iyi gelirAlllaaaaaahhhhhBen çay koyuyorum
Ayy ben teraziyim, benim bebe senden oluyorsa seninki de benden olcak duydun mu teyzecim terazi oluyosun brrk teyzen gibiYay 23 kasımdan itibaren miş hade şansın var
Benımde sezeryan olursa terazi , normal doğum istiyorum buyuk ıhtımalle akrep olcka
Kurban olurummmmOhhhhh yarasın bulantınada iyi gelir ♥
Benım bu haftaki belirtiler ,
rüya kısmı kesinlikle gerçek Eki Görüntüle 2254192
Burc konusunda kötü yorum yapmam :)Ayy ben teraziyim, benim bebe senden oluyorsa seninki de benden olcak duydun mu teyzecim terazi oluyosun brrk teyzen gibiAdaletli oluruz, sanatçı ruhlu oluruz nazikizdir
Happy mom kuzum bunu kullanKurban olurummmmKız bu hangi program?
İkizler de biraz şey amaBurc konusunda kötü yorum yapmam :)
İlk bebeğim ikizler olcaktı attım tuttum
Elimde kaldı
Nolursa olsun benım olsun
Burçlara inanmamayı istiyorumeşimle benle tutmadı zıt karakterleriz çünkü
Kesinlikle geçinemezler diyo vayy beee kasımda tanışalı 10 yıl olcak , temuuzda evleneli 7 yıl ♥
10 yıllık hayatımıza bebeğimiz hediye gelcek inşallah♥
Bu ikisini kullanıyorum kuzum .Kurban olurummmmKız bu hangi program?
Ay aynısını kullanıyormuşuz, happy mom u da indirdim şimdiBu ikisini kullanıyorum kuzum .
Happy mom mı günlük kullanıyorum .
Diğerini haftalık orda ultrason görüntüleri falan oluyo onlara bakıyorum
Eki Görüntüle 2254202
Çok şükürİkizler de biraz şey ama
Hay maşallahhhhhKız ben size bayılıyorum ne güzel erkenden hallettiniz her şeyinizi maşallah süphanallah
kız senin terazi de olabilir. 39. haftada gelirse terazi olur. akrepten kaçOyy kuzumm yay olsun yay iyidir ♥
Duygusaldır merhametlidir , özgürdür ♥
Tabii sezeryan olursan akrep olma sansı var sanırım
Benım ki kesin akrep
Napalım sokmaz inşallah bizi
Turşu benım ilk gebelikte çok iyi geldiydi ama 2. Cide iyi gelmedi içim çok bulantı yediğimde
Kaçabilsemkız senin terazi de olabilir. 39. haftada gelirse terazi olur. akrepten kaçbenim her halükarda başak gibi görünüyor
Ben teraziyim çok dengesiz dengekız senin terazi de olabilir. 39. haftada gelirse terazi olur. akrepten kaçbenim her halükarda başak gibi görünüyor
Ay hiçte bile mükemmeliz bacımBen teraziyim çok dengesiz dengeoluyorlar hA soylum sağ gösterip sol vuruyorlar
Ben konuştum yeğenimle kafasını bulandırmayın terazi olcak oKaçabilsem
Ben 9 ay 20 günlükken gelmişim daaha gelmeyede niyetim yokmus
Eğerrr bana çekerse yandık geçmişler olsun :)
İsteğim akrep olmasın ama adı bile kırkunç Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?