Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben normal doğum yapamam düşer bayılırım daha da ayılmam Ay akrep olmasın babam akrep benim düşman başına, yay iyidir yay olsun yay
Yay 23 kasımdan itibaren miş hade şansın var

Benımde sezeryan olursa terazi , normal doğum istiyorum buyuk ıhtımalle akrep olcka

Yay 23 kasımdan itibaren miş hade şansın var

Benımde sezeryan olursa terazi , normal doğum istiyorum buyuk ıhtımalle akrep olcka
Ayy ben teraziyim, benim bebe senden oluyorsa seninki de benden olcak duydun mu teyzecim terazi oluyosun brrk teyzen gibi Adaletli oluruz, sanatçı ruhlu oluruz nazikizdir

Ayy ben teraziyim, benim bebe senden oluyorsa seninki de benden olcak duydun mu teyzecim terazi oluyosun brrk teyzen gibi Adaletli oluruz, sanatçı ruhlu oluruz nazikizdir
Burc konusunda kötü yorum yapmam :)
İlk bebeğim ikizler olcaktı attım tuttum
Elimde kaldı
Nolursa olsun benım olsun

Burçlara inanmamayı istiyorum eşimle benle tutmadı zıt karakterleriz çünkü
Kesinlikle geçinemezler diyo vayy beee kasımda tanışalı 10 yıl olcak , temuuzda evleneli 7 yıl
10 yıllık hayatımıza bebeğimiz hediye gelcek inşallah

İkizler de biraz şey ama

Hay maşallahhhhh Kız ben size bayılıyorum ne güzel erkenden hallettiniz her şeyinizi maşallah süphanallah

İkizler de biraz şey ama

Hay maşallahhhhh Kız ben size bayılıyorum ne güzel erkenden hallettiniz her şeyinizi maşallah süphanallah
Çok şükür
Deliyiz bazı delilikler yaptık ama rabbım verdiğimiz kararlardan pişman etmedi çok şükğr

kız senin terazi de olabilir. 39. haftada gelirse terazi olur. akrepten kaç benim her halükarda başak gibi görünüyor

kız senin terazi de olabilir. 39. haftada gelirse terazi olur. akrepten kaç benim her halükarda başak gibi görünüyor
Kaçabilsem

Ben 9 ay 20 günlükken gelmişim daaha gelmeyede niyetim yokmus
Eğerrr bana çekerse yandık geçmişler olsun :)

İsteğim akrep olmasın ama adı bile kırkunç Allahım

Kaçabilsem

Ben 9 ay 20 günlükken gelmişim daaha gelmeyede niyetim yokmus
Eğerrr bana çekerse yandık geçmişler olsun :)

İsteğim akrep olmasın ama adı bile kırkunç Allahım
Ben konuştum yeğenimle kafasını bulandırmayın terazi olcak o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…