Hayırlısı canım bekleyip görücez. Senin için de hayırlısı ne ise o olsun canım inşallah bu ayda olur gelir bebişinvalla inşalalh yerleşmedirrr sizinki :)
benimki başladı mesela kırmızılar gelmeyee bildiğin adet yani erken oldum :)
Galiba bu bana Özel bişiAy hiçte bile mükemmeliz bacım
Evet mükemmeliz diyorum sizebenim kocam teraziiii çok iyidir yerim onubi dengesizliğini görmedim
Tamam bakalım teyzesini dinlicek miBen konuştum yeğenimle kafasını bulandırmayın terazi olcak o
yok daha lh yapmadımSenınki hala silik
Lh testi yaptın mı davuk
Adını değiştir gıdgıdgıdak yap
Bi yay kadar olamazsınızda neeeyyseeeEvet mükemmeliz diyorum size
evde bir akrep bebek bide kedilerKaçabilsem
Ben 9 ay 20 günlükken gelmişim daaha gelmeyede niyetim yokmus
Eğerrr bana çekerse yandık geçmişler olsun :)
İsteğim akrep olmasın ama adı bile kırkunç Allahım
valla akrepten iyidirBen teraziyim çok dengesiz dengeoluyorlar hA soylum sağ gösterip sol vuruyorlar
Sezaryen şey edelim seni kız korkmuyon mu normal doğumdan benim aklım çıkıyoTamam bakalım teyzesini dinlicek mi
10 kasımda doğmasını çok isterdim
Ama zor
Düşün akrep olmasını bile gözardı ederdim
Aşkıtoşkomla tanışma yıldönümümüzde
hahahahahahaha aynen benim kuzumun da gözü tok
İyi hadi az kalmıs çıkıyomuymus 5 ve ğstüyok daha lh yapmadımöglen yaparım onu da şimdi hastaneden geldim kan verdim 10,30 da belli olacak ak koyun kara koyun
Sezeryandan korkuyorumSezaryen şey edelim seni kız korkmuyon mu normal doğumdan benim aklım çıkıyo
kimyasal mıdır nedir bilemiycem artık gölge var koyulaşma yok sadece anında çıkmaya başladı o kadar kesin sonuç 10,30 da kadınlar klübünde
Hadi bakalımmm kuzumverdim canısı 10,30 da çıkar sonuç test yapmaktan bıktım valla
Hee sonuc çıksa sanki yapmıcanverdim canısı 10,30 da çıkar sonuç test yapmaktan bıktım valla
İnşallahhh kuzum cuma tekrarlayacağız testi o zaman da böyle artarsa çok rahatlarımGozun aydin canim saglikla devam etsin insallah
valla pek sanmıyorum ama bakalım görücezİyi hadi az kalmıs çıkıyomuymus 5 ve ğstü
Ay kayınvalideler gelcek di mi, ya derdimiz bitmiyiiiSezeryandan korkuyorum
Ben kimsenın evımde kalmasını istemyiorum yaa
Normal doğurayım da bebeğime kendim bakayım herkesi evden postalayım
Eğer sezeryan olmak zorunda kalırsam tamamen uyuturum kendimi ayy kestiremem kendimi
benim canım çok tatlıdır ama hamile kalırsam allah nasip ederse normal isticem o anı yaşamak istiyorum ve o an bitince kalkıp duşumu alabilmek bebekle ilgilenebilmek isterim daha kolay adapte olunur sanıyorumki normal doğumdaSezeryandan korkuyorum
Ben kimsenın evımde kalmasını istemyiorum yaa
Normal doğurayım da bebeğime kendim bakayım herkesi evden postalayım
Eğer sezeryan olmak zorunda kalırsam tamamen uyuturum kendimi ayy kestiremem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?