Sokar kız biiz durmadanevde bir akrep bebek bide kedilerhepsinin başında yay anne ahahah
valla akrepten iyidir
Ben ebedi normal doğum yapamam aklım çıkıyor, kestircem kendimibenim canım çok tatlıdır ama hamile kalırsam allah nasip ederse normal isticem o anı yaşamak istiyorum ve o an bitince kalkıp duşumu alabilmek bebekle ilgilenebilmek isterim daha kolay adapte olunur sanıyorumki normal doğumda
yada tam anlamıyla şuan : bekara karı boşamak kolay
kız ne var doğur çatır çatırBen ebedi normal doğum yapamam aklım çıkıyor, kestircem kendimi
Benide etiketle kizzverdim canısı 10,30 da çıkar sonuç test yapmaktan bıktım valla
Cuma günü de tekrar yapılacak kuzum sonuç çıksın eklerizHayırlı olsun canım maşallahh
Sağlıkla artarak devam etsin ♥♥ Ne zaman eklıyoruz listeye
Gebelik trati yapcan demi bizee
Ya kayınvalidem çok yakın annem İzmirden gelir o kalır evım okdr büyük değil ikisi birden kalamaz zaten anlaşamıyorlarAy kayınvalideler gelcek di mi, ya derdimiz bitmiyiii
valla benim staj yaptıgım hastaneye bir gün acil doğuma aldıgımız bir kadın gelmiştiHee sonuc çıksa sanki yapmıcan
Regl gelene kadar yaparsın
Düşünsene kanda çıkmıyomus ama gebeymıssın
9 ay boyunca test yapıyodum yok
Anam bi gün bir sancı bri ağrı bebk geliyo
Ya kayınvalidem çok yakın annem İzmirden gelir o kalır evım okdr büyük değil ikisi birden kalamaz zaten anlaşamıyorlarAy kayınvalideler gelcek di mi, ya derdimiz bitmiyiii
inşallah unutmazsam etiketlerim canımBenide etiketle kizz
Kız sus kanım çekiliyorkız ne var doğur çatır çatır
Benim annemde yakın, kayınvalidem de tam ortadayız biz. Evde 140 metrekare doluşurlar artıkınYa kayınvalidem çok yakın annem İzmirden gelir o kalır evım okdr büyük değil ikisi birden kalamaz zaten anlaşamıyorlar
Artık annem 1 hafta kalır kayınvalidemde gidip gelir ilk torun bişey diyemem kimseye
Görmemişin bebeği olmus demesinler
Amaaaa doğumdan sonra bir kendimeee bilenziikkk birde bebeğime künye isterim
Öylee bedavadan sevmek yoo
Bende şuan böyle düşünüyorumbenim canım çok tatlıdır ama hamile kalırsam allah nasip ederse normal isticem o anı yaşamak istiyorum ve o an bitince kalkıp duşumu alabilmek bebekle ilgilenebilmek isterim daha kolay adapte olunur sanıyorumki normal doğumda
yada tam anlamıyla şuan : bekara karı boşamak kolay
Ahaaaa büyük konusmmussun geçmiş olsunvalla benim staj yaptıgım hastaneye bir gün acil doğuma aldıgımız bir kadın gelmiştive hamile oldugunu bilmiyormuş olur mu olur ona çok gülmüştüm ve yuh yani 9 ay boyunca hiçmi anlamaz insan diyordum kadın gaz sancısı yaşıyorum şişkinlik oluyor falan diye düşünüyormuş hep gebe oldugu aklına hiç gelmemiş
yok ya bende bu olmaz baksana hergün test yapıyorum illa yakalarımbir yerde hamile oldugumuBende şuan böyle düşünüyorumilk sancıda sezeryana alın diye bağırmma inşallah
Ahaaaa büyük konusmmussun geçmiş olsun
Eve valla erkek alamam lohusa olcam bide ben kapalıyım başımı kapatmakla falan ugramam kimse kusura bkamasın en azından 1 hafta erkek almam eve kayınpederimde hastanede görür sonra bi süre gelmez anlayışlılar bu konuda .Benim annemde yakın, kayınvalidem de tam ortadayız biz. Evde 140 metrekare doluşurlar artıkınYa benim kv iyidir gelsin o gelsin kayınpederim gelmesin Allah için ya bende ondan beziyorum
Kız iyi akıl ettin bende senin istediklerinden istiyorum oh
Normal doğum en iyisi aslında ama nerde bende o yüreeekBen kiminle konussam biri sezeryani kotuluyor biri normal dogumu
en güzeli sağlıklısı normal doğum ama sezeryan gibi kolay iş degil tabiBen kiminle konussam biri sezeryani kotuluyor biri normal dogumu
En guzeli insanin kendi annesi. Bebegi bile bitek ona guvenip raahtca yatabilir. Kayinvalide nekadr uyi olursa olsun kayinvalide isteBenim annemde yakın, kayınvalidem de tam ortadayız biz. Evde 140 metrekare doluşurlar artıkınYa benim kv iyidir gelsin o gelsin kayınpederim gelmesin Allah için ya bende ondan beziyorum
Kız iyi akıl ettin bende senin istediklerinden istiyorum oh
Ben hiçbiirni kötülemiyorum yaaa kimin nokcagı belli değil normal doğum istiyorum ama illa diretmem .Ben kiminle konussam biri sezeryani kotuluyor biri normal dogumu
Kız bizim borç harç var ev borcuna şey ettik ya, işten de çıkıcam aboov eşimden isteyemem de kayınpederden baya bi bi şey istiyim dur sen ilk torun sonuçtaEve valla erkek alamam lohusa olcam bide ben kapalıyım başımı kapatmakla falan ugramam kimse kusura bkamasın en azından 1 hafta erkek almam eve kayınpederimde hastanede görür sonra bi süre gelmez anlayışlılar bu konuda .
Eşimden ne istesem bilemiyorumilk gebelikte 5 taş prlanta istemiştim kaybedince almıstı direk
Şimdi aklıma bişeyde gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?