Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En guzeli insanin kendi annesi. Bebegi bile bitek ona guvenip raahtca yatabilir. Kayinvalide nekadr uyi olursa olsun kayinvalide iste
Ya tabi öyle de kız benim kayınvalidem Allah razı olsun gerçekten melek gibidir, kendi kızından hiç ayırmaz. Doğumdan sonra canavarlaşmazsa tabi Benim annem çok yoğun çalışıyor ama anneannem gelir muhtemelen

Kız bizim borç harç var ev borcuna şey ettik ya, işten de çıkıcam aboov eşimden isteyemem de kayınpederden baya bi bi şey istiyim dur sen ilk torun sonuçta
birde erkek olursa yüklü birşeyler iste kayınpederden seninle aynı durumdayız bende eşime kıyamam öyle birşey olsa gönlünden ne koparsa derim ama annemle babamdan istemedigim kalmaz herhalde

Kız bizim borç harç var ev borcuna şey ettik ya, işten de çıkıcam aboov eşimden isteyemem de kayınpederden baya bi bi şey istiyim dur sen ilk torun sonuçta
Bizimkilerinde ilk torun olcak :)
Dün limon istedim evde yokmus
Kayım gitmedi ayağım ağrıyo dedi kayınvalidem yazık yengen istemiyo yegenın istiyo sen ne biçim amcasın tü yazıklar olsun falan diye biton laf söyledi çocuğa
Sonra yazık kayınpederim gitti okdr istemiyorum vazgeçtim dedim ama

Böyle devam ederlerse ben derim benım canım beşi bi yerde çekti
Ne yani olamaz mı

birde erkek olursa yüklü birşeyler iste kayınpederden seninle aynı durumdayız bende eşime kıyamam öyle birşey olsa gönlünden ne koparsa derim ama annemle babamdan istemedigim kalmaz herhalde
Reşat altın taksınlar evladıma Ya da direkt oturdukları evi bize verebilirler ben torun vermişim sonuçta yani

Bizimkiler kız istiyo
3 tane erkke çocukları var kız çok istemişler kız olursa yandık kesin çocuğumu kaçırırlar

Ohhhh benim canım ev bile çekiyor valla Valla elçin iyi soktun kız aklıma künye bilezik falan ben öylece doğururdum yoksa valla iyi oldu

Reşat altın taksınlar evladıma Ya da direkt oturdukları evi bize verebilirler ben torun vermişim sonuçta yani
hahahahahaha ahanda bizim kız uçtu gitti kızım oturdukları ev zaten er yada geç sizin olacak biraz daha mantıklı şeyler iste sana ait olsun banka hesabına 10 bin lira yatırın de mesela

Bizimkiler kız istiyo
3 tane erkke çocukları var kız çok istemişler kız olursa yandık kesin çocuğumu kaçırırlar
benim eşimde 3 erkek kardeş abimizin 1 kızı var bir tanesi de yolda 2 kız torun gelmiş olacak yani benim eşimde erkek çocuk meraklısı kendi adını koyacakmış sayın egoist eşim

Ohhhh benim canım ev bile çekiyor valla Valla elçin iyi soktun kız aklıma künye bilezik falan ben öylece doğururdum yoksa valla iyi oldu
Aaaanolır mu kızz şimdiden yerini yap
Ben hem ailemden alırım hem eşimin aileisnden
Kolay mı o kdr bulantı çekiyorum
Sevdirmem valla zaten kıskancım biliyolar gözümü çelsinler

benim eşimde 3 erkek kardeş abimizin 1 kızı var bir tanesi de yolda 2 kız torun gelmiş olacak yani benim eşimde erkek çocuk meraklısı kendi adını koyacakmış sayın egoist eşim
Bizim isimleri ben belirledim yalan yokk
7-8 yıldır çocugumuz olursa bunları koyarız dedim hep öyle kaldı

Valla okdr ay taşıcam , aha bu kadar şey çekiyorum kusura bakamsın

Sen başkasııınn, bambaşkasınnnn
O senin iyi niyet,güzel görüşün tatlis ya,valla başka olan sensin ama tenk yuu
Programlar konusulmus benim kullandigimda bu ultrason videolar filanda var haftasına gore,hatta hamilelikle ilgili insanlara soru yazma kısmı bile varmış,onu yeni keşfettim

Eklentiler

• IMG_20190404_095053.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…