- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Ya tabi öyle de kız benim kayınvalidem Allah razı olsun gerçekten melek gibidir, kendi kızından hiç ayırmaz. Doğumdan sonra canavarlaşmazsa tabiEn guzeli insanin kendi annesi. Bebegi bile bitek ona guvenip raahtca yatabilir. Kayinvalide nekadr uyi olursa olsun kayinvalide iste
birde erkek olursa yüklü birşeyler iste kayınpederdenKız bizim borç harç var ev borcuna şey ettik ya, işten de çıkıcam aboov eşimden isteyemem de kayınpederden baya bi bi şey istiyim dur sen ilk torun sonuçta
Bizimkilerinde ilk torun olcak :)Kız bizim borç harç var ev borcuna şey ettik ya, işten de çıkıcam aboov eşimden isteyemem de kayınpederden baya bi bi şey istiyim dur sen ilk torun sonuçta
Reşat altın taksınlar evladımabirde erkek olursa yüklü birşeyler iste kayınpederdenseninle aynı durumdayız bende eşime kıyamam öyle birşey olsa gönlünden ne koparsa derim ama annemle babamdan istemedigim kalmaz herhalde
Bizimkiler kız istiyobirde erkek olursa yüklü birşeyler iste kayınpederdenseninle aynı durumdayız bende eşime kıyamam öyle birşey olsa gönlünden ne koparsa derim ama annemle babamdan istemedigim kalmaz herhalde
Bir akrep olarak cok aliniyorumKaçabilsem
Ben 9 ay 20 günlükken gelmişim daaha gelmeyede niyetim yokmus
Eğerrr bana çekerse yandık geçmişler olsun :)
İsteğim akrep olmasın ama adı bile kırkunç Allahım
Ohhhh benim canım ev bile çekiyor vallaBizimkilerinde ilk torun olcak :)
Dün limon istedim evde yokmus
Kayım gitmedi ayağım ağrıyo dedi kayınvalidem yazık yengen istemiyo yegenın istiyo sen ne biçim amcasın tü yazıklar olsun falan diye biton laf söyledi çocuğa
Sonra yazık kayınpederim gitti okdr istemiyorum vazgeçtim dedim ama
Böyle devam ederlerse ben derim benım canım beşi bi yerde çekti
Ne yani olamaz mı
hahahahahaha ahanda bizim kız uçtu gittiReşat altın taksınlar evladımaYa da direkt oturdukları evi bize verebilirler ben torun vermişim sonuçta yani
Sen başkasııınn, bambaşkasınnnnBir akrep olarak cok aliniyorumNeyimiz var bu kadar ey arkadaşlar
O zaman iki ev isterimhahahahahaha ahanda bizim kız uçtu gittikızım oturdukları ev zaten er yada geç sizin olacak biraz daha mantıklı şeyler iste sana ait olsun banka hesabına 10 bin lira yatırın de mesela
Hiççç demi kuzum konusssBir akrep olarak cok aliniyorumNeyimiz var bu kadar ey arkadaşlar
onlarda doğurma içerde kalsın desinlerhahahahahaha ahanda bizim kız uçtu gittikızım oturdukları ev zaten er yada geç sizin olacak biraz daha mantıklı şeyler iste sana ait olsun banka hesabına 10 bin lira yatırın de mesela
benim eşimde 3 erkek kardeşBizimkiler kız istiyo
3 tane erkke çocukları var kız çok istemişler kız olursa yandık kesin çocuğumu kaçırırlar
Aaaanolır mu kızz şimdiden yerini yapOhhhh benim canım ev bile çekiyor vallaValla elçin iyi soktun kız aklıma künye bilezik falan ben öylece doğururdum yoksa valla iyi oldu
sonra dönüp sana demesinler sanki bize padişah mı doguracaksın bırak dogurma içinde kalsın diyeO zaman iki ev isterimÇocuk doğurucam ben boru değil
Bizim isimleri ben belirledim yalan yokkbenim eşimde 3 erkek kardeşabimizin 1 kızı var bir tanesi de yolda 2 kız torun gelmiş olacak yani benim eşimde erkek çocuk meraklısı kendi adını koyacakmış sayın egoist eşim
O senin iyi niyet,güzel görüşün tatlis ya,valla başka olan sensinSen başkasııınn, bambaşkasınnnn
Bizim isimleri ben belirledim yalan yokk
7-8 yıldır çocugumuz olursa bunları koyarız dedim hep öyle kaldı
Valla okdr ay taşıcam , aha bu kadar şey çekiyorum kusura bakamsın
Valla daha evlenmemiş kızlarını beklerler o zaman torun sevek diyeonlarda doğurma içerde kalsın desinler
Bana sen çaktırmayan akreplerdensin denir canıımHiççç demi kuzum konusss
Herkesler bir mi
Akreeepp vaaarrr ekreeepp varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?