- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Ayy hadsizler ya ne doğuracaktım derimsonra dönüp sana demesinler sanki bize padişah mı doguracaksın bırak dogurma içinde kalsın diye
Evet ben şu haberi verdikten sonra evladımın bir künyesi bile yok boynu daha doğmadan büküldü, anasının bileziği bile yok çocuk utanıyor falan diye diye yuvasını yapayımAaaanolır mu kızz şimdiden yerini yap
Ben hem ailemden alırım hem eşimin aileisnden
Kolay mı o kdr bulantı çekiyorum
Sevdirmem valla zaten kıskancım biliyolar gözümü çelsinler
sende bi aslan burcu edası seziyorum ama dogrumuAyy hadsizler ya ne doğuracaktım derim
Kıskanç mısın yandıkBana sen çaktırmayan akreplerdensin denir canıımsessiz sakin kendi halimdeyim,gerçek yüzümü kiskancliklarimi bir eşim bilir yani akrep yine de çok iyi değildir
Hu huuuO senin iyi niyet,güzel görüşün tatlis ya,valla başka olan sensinama tenk yuu
Programlar konusulmus benim kullandigimda buultrason videolar filanda var haftasına gore,hatta hamilelikle ilgili insanlara soru yazma kısmı bile varmış,onu yeni keşfettim
Aynen çok güzelEvet ben şu haberi verdikten sonra evladımın bir künyesi bile yok boynu daha doğmadan büküldü, anasının bileziği bile yok çocuk utanıyor falan diye diye yuvasını yapayım
Yok beyim aslan benim, kayınpeder de aslansende bi aslan burcu edası seziyorum ama dogrumuhayır kendim aslan burcuyum bende de aynı edalara var ondan dedim
Ayy darısı benimkinin başınaaaaAynen çok güzel
Eşim biraz patavatsız oldugu için direk bilezik olmadan göremezsiniz dedi
Hu huuuKız ne güzel programlar yapmışlar ya
Aynen çok güzel
Eşim biraz patavatsız oldugu için direk bilezik olmadan göremezsiniz dedi
aslanın yanında yata kalka ona benzedin o zamanYok beyim aslan benim, kayınpeder de aslanBen teraziyim
benim burcum ne senceaslanın yanında yata kalka ona benzedin o zamanhoş terazininde aslandan pek bir farkı yoktur
Ben böyle değildim ya ne kadar da naif bir kadındım, benim adam devamlı haklı olmak isteyince bi süre sonra sindirdim onu aslanlığı falan kalmadı devraldımaslanın yanında yata kalka ona benzedin o zamanhoş terazininde aslandan pek bir farkı yoktur
ya sende çok naif bir burç seziyorum balık yengeç tarzı ama arada kova veya aslanlıkta yapıyorsun
kız yengeçim ben yükselenimde balıkya sende çok naif bir burç seziyorum balık yengeç tarzı ama arada kova veya aslanlıkta yapıyorsun
Gebe de olcan dur kızevet ben en iyisi formun falcı tavuk bacısı olayımgebe olamıyorum falcı olayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?