Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben böyle değildim ya ne kadar da naif bir kadındım, benim adam devamlı haklı olmak isteyince bi süre sonra sindirdim onu aslanlığı falan kalmadı devraldım
Aferin sana bir aslanı kedi yapmak her yigidin harcı degildir benim eşim yengeç evde zerre iş yapmıyorum yengeç erkegi candır kızlar en dogru seçimi bir aslan olarak ben yaptım

Aferin sana bir aslanı kedi yapmak her yigidin harcı degildir benim eşim yengeç evde zerre iş yapmıyorum yengeç erkegi candır kızlar en dogru seçimi bir aslan olarak ben yaptım
Kız bende yapmıyorum bi yemeği beceremiyor onu da öğretsem tamam Aslandan yelengeç çıkarmışım

ben içtim şimdi sende iç gebelik testi paylaşmayalım bari fal bakalım burda bizde birşey çıkmayacak belli ki fallarda çıkar belki
he onlar gebelik konuşsun biz astroloji fal falan topic bambaşka bişeye döndürelim
fincanı çekip atıyomuşum bak bakalım yumurtlama ne zaman diye hahahaahah

Kız bende yapmıyorum bi yemeği beceremiyor onu da öğretsem tamam Aslandan yelengeç çıkarmışım
valla hiç yalan yok ben o konuda çok şanslıyım kaldı ki bende çok becerikliyidir ve elim lezzetlidir ama benim eşim bana iş yaptırmıyor yemekte yapıyor temizlikte yapıyor tadilat tamirat işleride yapıyor misafir gelince misafirleri de gayet güzel agırlıyor ben baba evinde böyle degildim koca evinde prenses oldum

Vayy bee ne kocalar var
Benımkıdr anca evde yemek yoksa dışarda yşyelim desin
Ev pisse eve temizlikçi getirtelim desin

Hay maşallahhhh Ay inşallah bebişte gelir kraliçe olursun terfi al bacım artıkın

Vayy bee ne kocalar var
Benımkıdr anca evde yemek yoksa dışarda yşyelim desin
Ev pisse eve temizlikçi getirtelim desin
benimkide yapmaz
ama dağıtmazda çok şükür
zar zor 1.5 senede duştan cıkınca duşu kurulamayıda öğrettim
çokta bi beklentim yok çocukta yok ev dağılmıyo yemeğide anasında yiyo üst katta.
ben diyetteyim akşam yemeği yemiyorum diye evde yemek pişmiyo

bir şey sorucam ben bu ay ağdaya gidemedim de gitmem gerek ama artık, bir şey olur mu kızlar? Genital ve göbekteki tüyler falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…