Aferin sanaBen böyle değildim ya ne kadar da naif bir kadındım, benim adam devamlı haklı olmak isteyince bi süre sonra sindirdim onu aslanlığı falan kalmadı devraldım
kız bi kahve içim kapatimde salla bari iki yalanevet ben en iyisi formun falcı tavuk bacısı olayımgebe olamıyorum falcı olayım bari
kova burcu çok laylaylomcu oluyor ondan arada yaptıgın kafası güzel hareketleri ona bagladımkız yengeçim ben yükselenimde balıkama full yengeç özellikleri taşıyorum
bravo valla
kovalık aslanlık ne oluyorr onu bilmiyorum ama
anam acıdım adamaAferin sanabir aslanı kedi yapmak her yigidin harcı degildir benim eşim yengeç evde zerre iş yapmıyorum yengeç erkegi candır kızlar en dogru seçimi bir aslan olarak ben yaptım
hahahahaah kafası güzel hareketlerkova burcu çok laylaylomcu oluyor ondan arada yaptıgın kafası güzel hareketleri ona bagladım
ben içtim şimdi sende iç gebelik testi paylaşmayalım bari fal bakalım burdakız bi kahve içim kapatimde salla bari iki yalantavuk bacı
bende o durumdayım yavrumhahahahaah kafası güzel hareketler
saol yaaaa
Kız bende yapmıyorum bi yemeği beceremiyor onu da öğretsem tamamAferin sanabir aslanı kedi yapmak her yigidin harcı degildir benim eşim yengeç evde zerre iş yapmıyorum yengeç erkegi candır kızlar en dogru seçimi bir aslan olarak ben yaptım
he onlar gebelik konuşsun biz astroloji fal falan topic bambaşka bişeye döndürelimben içtim şimdi sende iç gebelik testi paylaşmayalım bari fal bakalım burdabizde birşey çıkmayacak belli ki fallarda çıkar belki
yok kız alınmak kim ben kimbende o durumdayım yavrumhemen yengeçligini belli edip alınma
hahahhahahahaa bizim seninle sonumuz öyle olacak bak görürsünhe onlar gebelik konuşsun biz astroloji fal falan topic bambaşka bişeye döndürelim
fincanı çekip atıyomuşum bak bakalım yumurtlama ne zaman diye hahahaahah
sorma yaaahahahhahahahaa bizim seninle sonumuz öyle olacak bak görürsünadımız da deli kızlara çıkacak
Hehe ben bunu her regliden sonra indiriyorumOhhhhh yarasın bulantınada iyi gelir ♥
Benım bu haftaki belirtiler ,
rüya kısmı kesinlikle gerçek Eki Görüntüle 2254192
valla hiç yalan yok ben o konuda çok şanslıyım kaldı ki bende çok becerikliyidir ve elim lezzetlidir ama benim eşim bana iş yaptırmıyor yemekte yapıyor temizlikte yapıyor tadilat tamirat işleride yapıyor misafir gelince misafirleri de gayet güzel agırlıyorKız bende yapmıyorum bi yemeği beceremiyor onu da öğretsem tamamAslandan yelengeç çıkarmışım
Vayy bee ne kocalar varvalla hiç yalan yok ben o konuda çok şanslıyım kaldı ki bende çok becerikliyidir ve elim lezzetlidir ama benim eşim bana iş yaptırmıyor yemekte yapıyor temizlikte yapıyor tadilat tamirat işleride yapıyor misafir gelince misafirleri de gayet güzel agırlıyorben baba evinde böyle degildim koca evinde prenses oldum
Hay maşallahhhhvalla hiç yalan yok ben o konuda çok şanslıyım kaldı ki bende çok becerikliyidir ve elim lezzetlidir ama benim eşim bana iş yaptırmıyor yemekte yapıyor temizlikte yapıyor tadilat tamirat işleride yapıyor misafir gelince misafirleri de gayet güzel agırlıyorben baba evinde böyle degildim koca evinde prenses oldum
yok bizimkine öyle dersen yüzünün şekli degişir hemenVayy bee ne kocalar var
Benımkıdr anca evde yemek yoksa dışarda yşyelim desin
Ev pisse eve temizlikçi getirtelim desin
benimkide yapmazVayy bee ne kocalar var
Benımkıdr anca evde yemek yoksa dışarda yşyelim desin
Ev pisse eve temizlikçi getirtelim desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?