ya o terfi biraz zor gelecek galibaHay maşallahhhhAy inşallah bebişte gelir kraliçe olursun terfi al bacım artıkın
Öyle deme sen kahin misin? Az bekle bakalım olucak olucakya o terfi biraz zor gelecek galibaben iş hayatımda da terfi almam imkansız sanırım bu olayda öyle olacak
Ay blmıyorum ki ben yenı m lazerli oldugu için çıkmadı .bir şey sorucam ben bu ay ağdaya gidemedim de gitmem gerek ama artık, bir şey olur mu kızlar? Genital ve göbekteki tüyler falan
inşallah canım benım pek umudum yok amaAnladım. İnşallah gönlünüzdeki gibi olur burada tüp bebek beklerken hamile kalanları da okuduk
Ben altın emzik istiyom çocuuumaYa kayınvalidem çok yakın annem İzmirden gelir o kalır evım okdr büyük değil ikisi birden kalamaz zaten anlaşamıyorlar
Artık annem 1 hafta kalır kayınvalidemde gidip gelir ilk torun bişey diyemem kimseye
Görmemişin bebeği olmus demesinler
Amaaaa doğumdan sonra bir kendimeee bilenziikkk birde bebeğime künye isterim
Öylee bedavadan sevmek yoo
Bizimkide dağıtmazda bizde 2 kedi varyabenimkide yapmaz
ama dağıtmazda çok şükür
zar zor 1.5 senede duştan cıkınca duşu kurulamayıda öğrettim
çokta bi beklentim yok çocukta yok ev dağılmıyo yemeğide anasında yiyo üst katta.
ben diyetteyim akşam yemeği yemiyorum diye evde yemek pişmiyo
inşallah canımmm :)Inşallah tüp bebek tutar hemen
Hemen indiriceeemmnedemistimkibenn happy mom da öyle kuzum forumu var konu bile açıyosun açılan konualra bakıyosun
İndirimleri falan söylüyor şuan pek ilgilenmiyorum eşyayla ama alma zamanım gelince incelicem hep oraları
Lazere de gidicem dedim dedim gitmedim ben akıllanmam vallahi yaAy blmıyorum ki ben yenı m lazerli oldugu için çıkmadı .
Şimdi yeni yeni çıkmaya başladı ..
almıyorumuzatcam örcem
Emzik kullandırmka istemiyorumBen altın emzik istiyom çocuuuma
kız bn ütüyü severim yolla banaBizimkide dağıtmazda bizde 2 kedi varya
Onlar sağolsun dağıtıyo .
Banyoyu benden temzi bırakır benım sorunum ütüyle
Kuzum araştırdım biraz temizliğinden emin oldugun biyerse yaptırabılırmıssın ..Lazere de gidicem dedim dedim gitmedim ben akıllanmam vallahi yaValla bi şey olmayacaksa gidem ben ağdaya yarın
bende 16 seans lazer satın aldım düğünden 3 ay önce. 3 ay gittim balayı dönüşü gidemedim işler yoğundu tam randevu aldıgım gün hastalanıyodum falan. sonrada cocuk düşünmeye başladık gidip dondurmadımda 13 seans lazerim yandı çöpLazere de gidicem dedim dedim gitmedim ben akıllanmam vallahi yaValla bi şey olmayacaksa gidem ben ağdaya yarın
Camı en son geçen sene sildimkız bn ütüyü severim yolla banabenimde en sevmediğim cam silmek kapı silmek
Negatif olcagı belliydi ama canım koyulaşması lazımdı hep gölge şeklinde kaldısonuç çıktıı 1,0
İyiiyzzz sağoll sennn nasılsınnn ??Günaydın hamiş ve müstakbel anne adayları nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?