Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haftayı kapattım çok şükür,eve gidip hazirlanicam sonra İstanbul yolları ve henüz 4 günlük bebişi görme zamanı olucak eşimin yokluğunda yine burda oliciim hepinizi ayrı ayrı opuyoruum
Kız yine mii geliyonuz

Ayyy cennet kokuyodu o şimdi miisss koklaa koklaa öp

İyi yolcular canım

Kuzum araştırdım biraz temizliğinden emin oldugun biyerse yaptırabılırmıssın ..
Hay Allah razı olsun bebeğim, yarın gideyim benim kıza o zaman dezenfekte ettireyim oraları, ya eskiden bu kadınlar köylerde falan nasıl doğuruyomuş biz mi çok takıntılıyız acep

Allah allah nasıl bişi buuu

Hay Allah razı olsun bebeğim, yarın gideyim benim kıza o zaman dezenfekte ettireyim oraları, ya eskiden bu kadınlar köylerde falan nasıl doğuruyomuş biz mi çok takıntılıyız acep
Aman ben rahatımm kızzz benım doktor benım hiç sıkmadı canın ne çekiyosa ye ama abartmadan dedi ..

Pinpirikli bir gebe olmanı istemiyorum deid
3 ay dolsun kokoreç yicem
Beni kim engelleyebilir kimse

Camı en son geçen sene sildim

1 aya eşim siler oda 1 yık yeter bize

Kapıda silmesim hiç ev yeni ya ne bilim gözüme hiç batmadı
Ne ğislikmişim beee
cam silsen nolcakk hemen batıyor habire cam silmek mantıksız zaten bende 3 ayda bi falan siliyorum bazen 4 oluyodur
kapıda rutin toz almalarımda öyle bi üstünden geçiyorum ama detaylı cifleyerek falan silmedim henüz sevmediğim için
bizim evde yeni eşim tadilat yaptırdı komple tüm evi cam kapı parke. yeni diye cidden temiz duruyolar ama
yada bu bizim tesellimiz
sen artık silme zaten boşverrrr keyfine bak :)

Aynı ben ve benim sorumsuzluğum aynı

Aman ben rahatımm kızzz benım doktor benım hiç sıkmadı canın ne çekiyosa ye ama abartmadan dedi ..

Pinpirikli bir gebe olmanı istemiyorum deid
3 ay dolsun kokoreç yicem
Beni kim engelleyebilir kimse
Yarasınnnn Ye tabi, beni çok korkuttu bir arkadaşım ya çayı bile ilk defa bugün sana sorup içtim nalet kadın bir daha konuşmicam onla

Yokk kızzz geçen pazar mutfağı temizleidm de ölüyom sndım bel ağrımdan töbeeee
Eşim turdan gelince evi bir derler toplar
Ben öyle üstten üstten topluyorum

Yarasınnnn Ye tabi, beni çok korkuttu bir arkadaşım ya çayı bile ilk defa bugün sana sorup içtim nalet kadın bir daha konuşmicam onla
Amann kimseyi dinleme doktorun ne derse o .
Bizim ekim anaları grubuna yazsam kokoreç yicem diye linç ederler

Aman doktorum izin verid kimene
Çeyrek yerim oturup 1 ekmek yicek değilim ya

Amann kimseyi dinleme doktorun ne derse o .
Bizim ekim anaları grubuna yazsam kokoreç yicem diye linç ederler

Aman doktorum izin verid kimene
Çeyrek yerim oturup 1 ekmek yicek değilim ya
Yazma yazma sen burda karışık aylar anaları grubuna yaz ben seni kıskanıyom yazma her yere Bak gitmedim aralık analarına

Kokoreçi de ne severim ye kız ye, arkadaş bana diyo ki çubuk kraker bile yeme çok tuzlu ya o, kürekle vurucam ağzına çay içirmedi bana çay

Yok kzı ben burda aktifim diğer topiğide ben yönetiyorum yöneticilik ruhumda var

Orda test mest yapıyolarya onları konusuyoruz

Ayy benımm aralık anammmm yerim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…