kimyasal bile olsa bu kadar düşük çıkmazdı dimi bu işte başka birşey var sankiNegatif olcagı belliydi ama canım koyulaşması lazımdı hep gölge şeklinde kaldı
Kız yine mii geliyonuzHaftayı kapattım çok şükür,eve gidip hazirlanicam sonra İstanbul yolları ve henüz 4 günlük bebişi görme zamanı olucakeşimin yokluğunda yine burda oliciim hepinizi ayrı ayrı opuyoruum
Hay Allah razı olsun bebeğim, yarın gideyim benim kıza o zaman dezenfekte ettireyim oraları, ya eskiden bu kadınlar köylerde falan nasıl doğuruyomuş biz mi çok takıntılıyız acepKuzum araştırdım biraz temizliğinden emin oldugun biyerse yaptırabılırmıssın ..
Allah allah nasıl bişi buuuvalla benim staj yaptıgım hastaneye bir gün acil doğuma aldıgımız bir kadın gelmiştive hamile oldugunu bilmiyormuş olur mu olur ona çok gülmüştüm ve yuh yani 9 ay boyunca hiçmi anlamaz insan diyordum kadın gaz sancısı yaşıyorum şişkinlik oluyor falan diye düşünüyormuş hep gebe oldugu aklına hiç gelmemiş
Yoo canım kimysal da değil .kimyasal bile olsa bu kadar düşük çıkmazdı dimi bu işte başka birşey var sanki
Önümüzdeki ay inşallah yüksek yüksek değerler görelimsonuç çıktıı 1,0
Aman ben rahatımm kızzz benım doktor benım hiç sıkmadı canın ne çekiyosa ye ama abartmadan dedi ..Hay Allah razı olsun bebeğim, yarın gideyim benim kıza o zaman dezenfekte ettireyim oraları, ya eskiden bu kadınlar köylerde falan nasıl doğuruyomuş biz mi çok takıntılıyız acep
cam silsen nolcakk hemen batıyor habire cam silmek mantıksız zaten bende 3 ayda bi falan siliyorum bazen 4 oluyodurCamı en son geçen sene sildim
1 aya eşim siler oda 1 yık yeter bize
Kapıda silmesim hiç ev yeni ya ne bilim gözüme hiç batmadı
Ne ğislikmişim beee
Aynı ben ve benim sorumsuzluğum aynıbende 16 seans lazer satın aldım düğünden 3 ay önce. 3 ay gittim balayı dönüşü gidemedim işler yoğundu tam randevu aldıgım gün hastalanıyodum falan. sonrada cocuk düşünmeye başladık gidip dondurmadımda 13 seans lazerim yandı çöpbende ağdaya devamm mecburen :)
YarasınnnnAman ben rahatımm kızzz benım doktor benım hiç sıkmadı canın ne çekiyosa ye ama abartmadan dedi ..
Pinpirikli bir gebe olmanı istemiyorum deid
3 ay dolsun kokoreç yicem
Beni kim engelleyebilir kimse
Yokk kızzz geçen pazar mutfağı temizleidm de ölüyom sndım bel ağrımdan töbeeeecam silsen nolcakk hemen batıyor habire cam silmek mantıksız zaten bende 3 ayda bi falan siliyorum bazen 4 oluyodur
kapıda rutin toz almalarımda öyle bi üstünden geçiyorum ama detaylı cifleyerek falan silmedim henüz sevmediğim için
bizim evde yeni eşim tadilat yaptırdı komple tüm evi cam kapı parke. yeni diye cidden temiz duruyolar ama
yada bu bizim tesellimiz
sen artık silme zaten boşverrrr keyfine bak :)
Amann kimseyi dinleme doktorun ne derse o .YarasınnnnYe tabi, beni çok korkuttu bir arkadaşım ya çayı bile ilk defa bugün sana sorup içtim nalet kadın bir daha konuşmicam onla
Onun gözünde yalancı olmuştum
İyiiyzzz sağoll sennn nasılsınnn ??
Yazma yazma sen burda karışık aylar anaları grubuna yaz ben seni kıskanıyom yazma her yereAmann kimseyi dinleme doktorun ne derse o .
Bizim ekim anaları grubuna yazsam kokoreç yicem diye linç ederler
Aman doktorum izin verid kimene
Çeyrek yerim oturup 1 ekmek yicek değilim ya
Bence hemen başlaaa hemen tutacağının garantisi yok ama tutarsada bana kızmaçok şükür bende iyiyim adet olmayı bekliyorum :) adet sonrasında il denesemmi acaba yoksa mayısımı beklesem
Hadi görüşün benle ben çok hevesliyimkızlar bi çoğumuz istanbuldayız belki hamişler çok ağırlaşmadan görüşebiliriz bile ilerde
Yok kzı ben burda aktifimYazma yazma sen burda karışık aylar anaları grubuna yaz ben seni kıskanıyom yazma her yereBak gitmedim aralık analarına
Kokoreçi de ne severim ye kız ye, arkadaş bana diyo ki çubuk kraker bile yeme çok tuzlu ya o, kürekle vurucam ağzına çay içirmedi bana çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?