Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kzı ben burda aktifim diğer topiğide ben yönetiyorum yöneticilik ruhumda var

Orda test mest yapıyolarya onları konusuyoruz

Ayy benımm aralık anammmm yerim seni
Aralık anaları diye grubu sen aç anca o zaman girerim, elin topiğinde ne işim varmış burda ne güzel ay may yok karışık aylar anasıyız biz ne ararsan var valla mis gibin En çok buraya yaz en çok buraya gir, oraya da yalandan çiziktir alınmasınlar diye Brrk kötü etkileniyor dersin soran olursa

Ne yicen afedersin

Kız bazı ana adayları salatadakı maydanozu ayırıyomus böyle şeyler duymucam dedi doktorum
Ama sakatat konusunda biraz kendime engel olmaya çalışıyorum ben sakatat çok severimde

Ay ağzım sulancka

Bence hemen başlaaa hemen tutacağının garantisi yok ama tutarsada bana kızma

işte ondan biraz korkuyorum doğum zamanı kışa doğru geliyor birde zaten folik asite başlayı 2 hafta felan oldu ondada 4 gündür unuttum kullanmayı dün hatırlayınca aldım :)

ben kokoreç falan sevmemde midye kalamar tarzı şeyleri affetmem özellikle midye limonlu limonlu

Yoo kzı ne sorcaklar pek aktif değil ora :)

Kuzummm sen zaten bizden sonra geliyon merak ettiğin ne varsa sor biz illla ki yaşıyozdur senden önce

Kız bana diyo ki maydanozdan tırnak kadar bile yemiceksin yengem yedi düşük yaptı falan bana geldi mi bi korku, geçen patates salatasında az bi şey yemişim 2.5 saat ağladım Pis kadın pis yakalarım ben onu bugün yarın

Hamilelik zamanlarınızda ne yiyeceğinizi doktormu söylüyor kızlar kilo kontrolü vs nasıl yapıyorsunuz biraz bilgilendirseniz şu cahili

Yoo kzı ne sorcaklar pek aktif değil ora :)

Kuzummm sen zaten bizden sonra geliyon merak ettiğin ne varsa sor biz illla ki yaşıyozdur senden önce
Oh vallaha rahatladım ne zamandır söylicem, adım kıskanç karıya çıkar diye söyleyemiyodum ohhh

Hamilelik zamanlarınızda ne yiyeceğinizi doktormu söylüyor kızlar kilo kontrolü vs nasıl yapıyorsunuz biraz bilgilendirseniz şu cahili
İlk kontrolde bilginedirme yapıuo bazıları liste veriyor .
Benımkıyle oturup 1 saat konusmustuk ..
tabı ben uyamadım ben 5 kilo verdim bulantılardan
Çok bulandıgım içinde doktor ne yiyosan ye yeterki ye dedi

Zaten ilk 3 ay bebek depodan beslenıyor .
3 aydan sonra daha önemli beslenme .

Kız yine mii geliyonuz

Ayyy cennet kokuyodu o şimdi miisss koklaa koklaa öp ♥

İyi yolcular canım
Anneler orda olunca 4-5 haftada bir muhakkak iki gün orda oluyoruz canım Neyse ki şimdi bebek var da daha heyecanlı gelmiş oluyorum ay içim bir kıpır kipirlandiiçok sağol canım beniim

nedemistimkibenn amanın İstanbul'a mı geliyosunnn??
Evet tatlisiim Minicik minnacık bebek doğdu gorumcemin,tanışmaya gidiyoruz beyefendiyle 5 hafta üzerine gelmiş olucaz ikinci memlekete ay hepimiz nerdeyse İstanbul semalarında olmuş olucaz,hey gidi

işte ondan biraz korkuyorum doğum zamanı kışa doğru geliyor birde zaten folik asite başlayı 2 hafta felan oldu ondada 4 gündür unuttum kullanmayı dün hatırlayınca aldım :)
Ben hamileyım ve içmiyorum
Dokunuyoda artık doktorum hafta 1-2 be alırsna al dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…