- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Niye bu kadar olumsuzsun ki canım inan çok fazla var böyle hamile kalan hatta tüp deneyip defalarca negatif gören bir ablamız 40 yaşlarında ardarda normal yolla iki evlada sahip oldu problem cerrahi değilse olacaktırinşallah canım benım pek umudum yok ama
Aralık anaları diye grubu sen aç anca o zaman girerim, elin topiğinde ne işim varmış burda ne güzel ay may yok karışık aylar anasıyız biz ne ararsan var valla mis gibinYok kzı ben burda aktifimdiğer topiğide ben yönetiyorum yöneticilik ruhumda var
Orda test mest yapıyolarya onları konusuyoruz
Ayy benımm aralık anammmm yerim seni
Ne yicen afedersinYazma yazma sen burda karışık aylar anaları grubuna yaz ben seni kıskanıyom yazma her yereBak gitmedim aralık analarına
Kokoreçi de ne severim ye kız ye, arkadaş bana diyo ki çubuk kraker bile yeme çok tuzlu ya o, kürekle vurucam ağzına çay içirmedi bana çay
Bence hemen başlaaa hemen tutacağının garantisi yok ama tutarsada bana kızma
ben kokoreç falan sevmemde midye kalamar tarzı şeyleri affetmem özellikle midye limonlu limonluNe yicen afedersin
Kız bazı ana adayları salatadakı maydanozu ayırıyomus böyle şeyler duymucam dedi doktorum
Ama sakatat konusunda biraz kendime engel olmaya çalışıyorumben sakatat çok severimde
Ay ağzım sulancka
Yoo kzı ne sorcaklar pek aktif değil ora :)Aralık anaları diye grubu sen aç anca o zaman girerim, elin topiğinde ne işim varmış burda ne güzel ay may yok karışık aylar anasıyız biz ne ararsan var valla mis gibinEn çok buraya yaz en çok buraya gir, oraya da yalandan çiziktir alınmasınlar diye Brrk kötü etkileniyor dersin soran olursa
Kız bana diyo ki maydanozdan tırnak kadar bile yemiceksin yengem yedi düşük yaptı falan bana geldi mi bi korku, geçen patates salatasında az bi şey yemişim 2.5 saat ağladımNe yicen afedersin
Kız bazı ana adayları salatadakı maydanozu ayırıyomus böyle şeyler duymucam dedi doktorum
Ama sakatat konusunda biraz kendime engel olmaya çalışıyorumben sakatat çok severimde
Ay ağzım sulancka
kızlar görüşelim deyin valla gelirim benİşten çıkınca gün yapalım gün G gamzeli_bebis
Oh vallaha rahatladım ne zamandır söylicem, adım kıskanç karıya çıkar diye söyleyemiyodum ohhhYoo kzı ne sorcaklar pek aktif değil ora :)
Kuzummm sen zaten bizden sonra geliyon merak ettiğin ne varsa sor biz illla ki yaşıyozdur senden önce
Midye yiyemem sanırım şuanben kokoreç falan sevmemde midye kalamar tarzı şeyleri affetmem özellikle midye limonlu limonlu
bende yiyemem diyete uygun değil boşver bi hayaldi sadeceMidye yiyemem sanırım şuannormalde aslaa affetmem ama şaibeli bir yiyecek doğumdan sonra yerım bir oturuşta 100 tane yedııgm var
İlk kontrolde bilginedirme yapıuo bazıları liste veriyor .Hamilelik zamanlarınızda ne yiyeceğinizi doktormu söylüyor kızlar kilo kontrolü vs nasıl yapıyorsunuz biraz bilgilendirseniz şu cahili
Anneler orda olunca 4-5 haftada bir muhakkak iki gün orda oluyoruz canımKız yine mii geliyonuz
Ayyy cennet kokuyodu o şimdi miisss koklaa koklaa öp ♥
İyi yolcular canım
Evet tatlisiimnedemistimkibenn amanın İstanbul'a mı geliyosunnn??
kızlar görüşelim deyin valla gelirim ben
Ben hamileyım ve içmiyorumişte ondan biraz korkuyorum doğum zamanı kışa doğru geliyor birde zaten folik asite başlayı 2 hafta felan oldu ondada 4 gündür unuttum kullanmayı dün hatırlayınca aldım :)
siz neresinden istanbulun :)gruba yeni yeni takılmaya başladım ben henüz tanışmıyoruz bir çoğunuzla ama bende istanbuldayım çağırırsanız bende katılabilirim etkinliğinize
Ayy kıskanılmayı çook severimOh vallaha rahatladım ne zamandır söylicem, adım kıskanç karıya çıkar diye söyleyemiyodum ohhh
Dün gördüm çok hoşuma gitti seviliyorumAyy kıskanılmayı çook severim ☺♥
Bende sizi takipteyım yorumlarınıza bakıyorumbazen beğenşyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?