siz neresinden istanbulun :)
İlk kontrolde bilginedirme yapıuo bazıları liste veriyor .
Benımkıyle oturup 1 saat konusmustuk ..
tabı ben uyamadım ben 5 kilo verdim bulantılardan
Çok bulandıgım içinde doktor ne yiyosan ye yeterki ye dedi
Zaten ilk 3 ay bebek depodan beslenıyor .
3 aydan sonra daha önemli beslenme .
Kızz ozaman yasal hakkını ara hamileliktr öyle şeymi olur .Kızlar ben daha çalıştığım yere söylemedim kalbini duyayım rabbimin izniyle o zaman söyleyeceğim bunlar beni 1 aya kalmaz işten çıkarır ben hepinize tek tek gelirim kendi kendime gün yaparım
Bende 168 e 58 dim hamileliktebenimde boyum 156 kilomda 55 evlenirken 43 kiloydum sonra yemek yiye yiye midemi büyülttüm şimdide boğazımı tutamıyorum güzel yemekler yemeyi çok seviyorum sağlıklıda pek beslenemiyorumhamile kalmadan önce 52 kilolara düşmek istiyorumda nasıl başarcam bilemiyorum
Doktor civanıma bi gidemedim ki gitsem iliğini kurutucam onun her şeyi yazsın bana her şeyi..Red Phoenix ay o kızla birdaha hamilelik muhabbeti yapma sakın .
Sinir oluyorum böyle insanlara en güzeli doktorun canım kafanın takıldıgını ona sor benım doktorum rahat ..
Kahve sigara içkiyi yasakladı e zaten onlarda bende yok
Diğer bilinen sebze meyveleride abartmadan tadına bak dedi . Kısıtlama kendını dedi ..
Nar mesela yeme düşük yaptırır dediler ama doktorum yarım yıyebılırsın demişti .
Abartmadan canın ne çekerse ye ama temizliğinden emin ol en önemli konu o bide et ürünlerinde kesinlikleeee çok iyi pişmiş olucak
Sözleşmem yok ki kuzum büro gibi bi yer burası, bi de şey sorucam bunlar beni çıkarmazsa 6 ay maaş vermek zorundalar mı?Kızz ozaman yasal hakkını ara hamileliktr öyle şeymi olur .
Sözleşmeye gerek yok .
Yasal izne kadar çıkaaramazlar ..
Saat farketmez kuzum iki gğnde bir yaptırmadın ya saate gerek yok artık müsait oldugunda ver ..Doktor civanıma bi gidemedim ki gitsem iliğini kurutucam onun her şeyi yazsın bana her şeyi..
Kahveyi kestim, içki yok. Sigara vardı kestim ama acayip bir yoksunluk sendromu içindeyim 171 i falan aradım yardım alıyorum rabbim kimseyi o pislik şeye alıştırmasın çok kötüyüm onsuzAma asla asla asla içmicem bi demet maydanoz yerim sigara içmem
Eti ezelden beridir çok pişmiş severim, şu haşlanmış yumurta işine alıştırmam lazım kendimiAşkım bi şey dicem cuma akşam 6da kan verdim pazarda 6da kan verdim. Cumartesi bir daha vericem saat farkeder mi?
Bende 168 e 58 dim hamilelikte
Hedefim kilo almaktı 52 kiloya düştüm
Şimdi yavaş yavaş 54 e çıktım
Eğer çok bulanırsan verebilirsin ..
Ben mesela asla ama kilo vercem desem vermem boğazım durmaz çünkü
Şimdi küçük işyerlerınde obiraz sıkıntı senın işini görcek birisi varmı ?Sözleşmem yok ki kuzum büro gibi bi yer burası, bi de şey sorucam bunlar beni çıkarmazsa 6 ay maaş vermek zorundalar mı?
Amaaann yaaa bebek gelsinde kilo verilir o kdr abartılcak kilonda yok kiaslında bünyem hassas mide bulantım olur diye düşünüyorum zayıflayabilirim ama ya olmasa riske de atmak istemiyorm gerçi önümüzde ramazan geçen sene ramazanda 52 küsür e düşmüştüminşAllah yine düşerim
Benim de yerime biri gelmek zorunda kuzum o zaman mecbur izne kadar çalışıp çıkıcamŞimdi küçük işyerlerınde obiraz sıkıntı senın işini görcek birisi varmı ?
Mesela ben ilk gebelikte çalışcaktım izne kadar .
İzinden sonra ayrılacaktım öyle anlaştım çünkü yerime biri gelmek zorundaydı .
bnde avrupa yakasndayım gop taanadolu yakasındayım ben bikaç ay önce maltepedeydim şuan tuzladayım ama daha sonra taşınıcam yine kartal tarafları düşünüyorum
Amaaann yaaa bebek gelsinde kilo verilir o kdr abartılcak kilonda yok ki
İnşallah canımKuzum bugün yarın koyulaşır testin
Büyük ihtimalle canın çünkü şimdi sonra sen gelirsen o kızı mı çıkarcaklr ??Benim de yerime biri gelmek zorunda kuzum o zaman mecbur izne kadar çalışıp çıkıcam
bnde avrupa yakasndayım gop ta
gop cocuuuguyuz
bakalım öyle bi plan yapılırsa toplu buluşma gibi.ortak yerde buluşuruz yalevent bebek arnavutköy taraflarına geliyorum arada
Biz ev borcuna girmeyeydik bende çıkardım ama yanlış zamanda girdik resmen yaniBüyük ihtimalle canın çünkü şimdi sonra sen gelirsen o kızı mı çıkarcaklr ??
O sıkıntı biraz ..
Doğrusu ben şuan gitsem benı alın desem alırlar
Geçen gittim ziyarete sıkılmadın mı hadi gel diyolar
Eee kolay değil iyi emek verdim .
Hamile oldugumu söylemedim onlarayok dediö ben gezcem arada antep fısıtıgı baklava yemeye gelirim yeter deim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?