Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben daha çalıştığım yere söylemedim kalbini duyayım rabbimin izniyle o zaman söyleyeceğim bunlar beni 1 aya kalmaz işten çıkarır ben hepinize tek tek gelirim kendi kendime gün yaparım

Red Phoenix ay o kızla birdaha hamilelik muhabbeti yapma sakın .
Sinir oluyorum böyle insanlara en güzeli doktorun canım kafanın takıldıgını ona sor benım doktorum rahat ..
Kahve sigara içkiyi yasakladı e zaten onlarda bende yok

Diğer bilinen sebze meyveleride abartmadan tadına bak dedi . Kısıtlama kendını dedi ..

Nar mesela yeme düşük yaptırır dediler ama doktorum yarım yıyebılırsın demişti .

Abartmadan canın ne çekerse ye ama temizliğinden emin ol en önemli konu o bide et ürünlerinde kesinlikleeee çok iyi pişmiş olucak

benimde boyum 156 kilomda 55 evlenirken 43 kiloydum sonra yemek yiye yiye midemi büyülttüm şimdide boğazımı tutamıyorum güzel yemekler yemeyi çok seviyorum sağlıklıda pek beslenemiyorum hamile kalmadan önce 52 kilolara düşmek istiyorumda nasıl başarcam bilemiyorum

Kızlar ben daha çalıştığım yere söylemedim kalbini duyayım rabbimin izniyle o zaman söyleyeceğim bunlar beni 1 aya kalmaz işten çıkarır ben hepinize tek tek gelirim kendi kendime gün yaparım
Kızz ozaman yasal hakkını ara hamileliktr öyle şeymi olur .
Sözleşmeye gerek yok .
Yasal izne kadar çıkaaramazlar ..

Bende 168 e 58 dim hamilelikte
Hedefim kilo almaktı 52 kiloya düştüm
Şimdi yavaş yavaş 54 e çıktım
Eğer çok bulanırsan verebilirsin ..

Ben mesela asla ama kilo vercem desem vermem boğazım durmaz çünkü

Doktor civanıma bi gidemedim ki gitsem iliğini kurutucam onun her şeyi yazsın bana her şeyi..

Kahveyi kestim, içki yok. Sigara vardı kestim ama acayip bir yoksunluk sendromu içindeyim 171 i falan aradım yardım alıyorum rabbim kimseyi o pislik şeye alıştırmasın çok kötüyüm onsuz Ama asla asla asla içmicem bi demet maydanoz yerim sigara içmem

Eti ezelden beridir çok pişmiş severim, şu haşlanmış yumurta işine alıştırmam lazım kendimi Aşkım bi şey dicem cuma akşam 6da kan verdim pazarda 6da kan verdim. Cumartesi bir daha vericem saat farkeder mi?

Kızz ozaman yasal hakkını ara hamileliktr öyle şeymi olur .
Sözleşmeye gerek yok .
Yasal izne kadar çıkaaramazlar ..
Sözleşmem yok ki kuzum büro gibi bi yer burası, bi de şey sorucam bunlar beni çıkarmazsa 6 ay maaş vermek zorundalar mı?

Saat farketmez kuzum iki gğnde bir yaptırmadın ya saate gerek yok artık müsait oldugunda ver ..

Haşlanmış şart değil omlette yapabılırsın .
Ben beyaz yemem mesela çırıpırıyrum içine peynır atıyorum götüruyorum

aslında bünyem hassas mide bulantım olur diye düşünüyorum zayıflayabilirim ama ya olmasa riske de atmak istemiyorm gerçi önümüzde ramazan geçen sene ramazanda 52 küsür e düşmüştüm inşAllah yine düşerim

Sözleşmem yok ki kuzum büro gibi bi yer burası, bi de şey sorucam bunlar beni çıkarmazsa 6 ay maaş vermek zorundalar mı?
Şimdi küçük işyerlerınde obiraz sıkıntı senın işini görcek birisi varmı ?
Mesela ben ilk gebelikte çalışcaktım izne kadar .
İzinden sonra ayrılacaktım öyle anlaştım çünkü yerime biri gelmek zorundaydı .

Amaaann yaaa bebek gelsinde kilo verilir o kdr abartılcak kilonda yok ki

Benim de yerime biri gelmek zorunda kuzum o zaman mecbur izne kadar çalışıp çıkıcam

Amaaann yaaa bebek gelsinde kilo verilir o kdr abartılcak kilonda yok ki

ya şişkocuk olmak istemiyorum vücut yapım armut tip olduğundan direk basenden kilo alıyorum o sebeple alınan fazlaca kilo kötü durur bende oyüzden biran önce zayıflamak istiyorum. Aslında çok fazla yemiyorm ama akşamları hareketsiz olmam nedeni ile kiloya dönüşüyor yediklerim Yüzmeye yazıldımda hala sıra bekliyorum 2 aydan fazladır.

Benim de yerime biri gelmek zorunda kuzum o zaman mecbur izne kadar çalışıp çıkıcam
Büyük ihtimalle canın çünkü şimdi sonra sen gelirsen o kızı mı çıkarcaklr ??

O sıkıntı biraz ..

Doğrusu ben şuan gitsem benı alın desem alırlar
Geçen gittim ziyarete sıkılmadın mı hadi gel diyolar
Eee kolay değil iyi emek verdim .
Hamile oldugumu söylemedim onlara yok dediö ben gezcem arada antep fısıtıgı baklava yemeye gelirim yeter deim

Biz ev borcuna girmeyeydik bende çıkardım ama yanlış zamanda girdik resmen yani İyi yapmışsın gezcem tozcam de gebeyim deme oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…