Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yüzme gebelikte de çok yararlı devam edersin gebe olsna bile .
Tabi havuz da temzlik önemli ..
yaz gelsin kurbaağaaa gibi yüzcem
Tabi artık derinlere gitmem eşimde izin vermez zaten kenarda çimerim

Yüzme gebelikte de çok yararlı devam edersin gebe olsna bile .
Tabi havuz da temzlik önemli ..
yaz gelsin kurbaağaaa gibi yüzcem
Tabi artık derinlere gitmem eşimde izin vermez zaten kenarda çimerim

denize girebiliyormu hamişler mikrop felan alma durumları olmazmı

Biz ev borcuna girmeyeydik bende çıkardım ama yanlış zamanda girdik resmen yani İyi yapmışsın gezcem tozcam de gebeyim deme oh
Kuzum rabbım yardım edicek emin ol . Bende ilk gebelikte çıkamadım neden ev borcumuz var dıye . Ama tıplu para geldi eşime primlerden çaat diye kapattık :)

İlk bebeğim bereketiyle geldi .

Kardeşi rahat etsin diye

Ayyy inşallah bizde feraha çıkarız Dua et kuzum bakma çok stresliyim bende

Ayyy inşallah bizde feraha çıkarız Dua et kuzum bakma çok stresliyim bende
Tahmin etmezmıyım kuzum
İnşallah sizde zorluk çekmeden biran evel borçlarınızdan kurtulursunuz bu devirde maalesef borçsuz bişey sahibi olmak zor

Tahmin etmezmıyım kuzum
İnşallah sizde zorluk çekmeden biran evel borçlarınızdan kurtulursunuz bu devirde maalesef borçsuz bişey sahibi olmak zor
Sorma sorma imkansız, ille de bi borç olucak. Biz krediye girmedik allahtan fazisiz sisteme girdik, annem o sistemlerden birinde mali finans müdürü, olursa olucak olmazsa paramızı geri alırız ne yapalım

Tahmin etmezmıyım kuzum
Sorma sorma imkansız, ille de bi borç olucak. Biz krediye girmedik allahtan fazisiz sisteme girdik, annem o sistemlerden birinde mali finans müdürü, olursa olucak olmazsa paramızı geri alırız ne yapalım

Bizde ev bakma sürecindeyiz bulursak kredi çekcez mecbur. Allah nasip ederde hamile kalırsam doğumdan önce taşınmak istiyorum orda heycanla odasını yapmak istiyorum. Rabbim inşaAllah isteyen herkese nasip eder.

Direk hamilesin diye çıkartamaz eğer yaparsa bile tazminat vermek zorunda. Ssk lı hamiş hakkarı çok kuvvetli bi şikayet edersen iliğine kadar alırsıb küçük büyük fark etmez
Bende tam onu soracaktım 13 aydır burdayım, tazminat alabilirim değil mi?

1609ece kuzm Hakkında hayrılsı buymş artık kendni yıpratmaa derim regle odaklanki Regl sağlıkla gelsnn stres o kadar adeti geriye atıyor ki inananmzsnn adet gelrse en azndan rahatlayıp diğer ayaaa yeniden toparlanıp başlyorsnn

arkadaslar ben haziranda tüp bebek yaptırıcam bu ay 16 tane iğne vuruldum ama aşılama olamadım bu ay regliden sonra kendım yumurta takıbı yapıp ovilasyon testi falan yapsammı acaba çatlatma iğnem duruyor değerlendırebilirim nasip belki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…