Yüzme gebelikte de çok yararlı devam edersin gebe olsna bile .ya şişkocuk olmak istemiyorumvücut yapım armut tip olduğundan direk basenden kilo alıyorum o sebeple alınan fazlaca kilo kötü durur bende oyüzden biran önce zayıflamak istiyorum. Aslında çok fazla yemiyorm ama akşamları hareketsiz olmam nedeni ile kiloya dönüşüyor yediklerim Yüzmeye yazıldımda hala sıra bekliyorum 2 aydan fazladır.
Yüzme gebelikte de çok yararlı devam edersin gebe olsna bile .
Tabi havuz da temzlik önemli ..
yaz gelsin kurbaağaaa gibi yüzcem
Tabi artık derinlere gitmemeşimde izin vermez zaten kenarda çimerim
Kuzum rabbım yardım edicek emin ol . Bende ilk gebelikte çıkamadım neden ev borcumuz var dıye . Ama tıplu para geldi eşime primlerden çaat diye kapattık :)Biz ev borcuna girmeyeydik bende çıkardım ama yanlış zamanda girdik resmen yaniİyi yapmışsın gezcem tozcam de gebeyim deme oh
gop çocugu seniiiiibnde avrupa yakasndayım gop ta
gop cocuuuguyuz
Denizi öneriyorlar havuzu önermiyorlar canım .denize girebiliyormu hamişler mikrop felan alma durumları olmazmı
Ayyy inşallah bizde feraha çıkarızKuzum rabbım yardım edicek emin ol . Bende ilk gebelikte çıkamadım neden ev borcumuz var dıye . Ama tıplu para geldi eşime primlerden çaat diye kapattık :)
İlk bebeğim bereketiyle geldi .
Kardeşi rahat etsin diye ♥
Tahmin etmezmıyım kuzumAyyy inşallah bizde feraha çıkarızDua et kuzum bakma çok stresliyim bende
Sorma sorma imkansız, ille de bi borç olucak. Biz krediye girmedik allahtan fazisiz sisteme girdik, annem o sistemlerden birinde mali finans müdürü, olursa olucak olmazsa paramızı geri alırız ne yapalımTahmin etmezmıyım kuzum
İnşallah sizde zorluk çekmeden biran evel borçlarınızdan kurtulursunuz bu devirde maalesef borçsuz bişey sahibi olmak zor
Ssk yatıyorsa hiç bişi yapamazlar.Sözleşmem yok ki kuzum büro gibi bi yer burası, bi de şey sorucam bunlar beni çıkarmazsa 6 ay maaş vermek zorundalar mı?
Tahmin etmezmıyım kuzum
İnşallah sizde zorluk çekmeden biran evel borçlarınızdan kurtulursunuz bu devirde maalesef borçsuz bişey sahibi olmak zor
Sorma sorma imkansız, ille de bi borç olucak. Biz krediye girmedik allahtan fazisiz sisteme girdik, annem o sistemlerden birinde mali finans müdürü, olursa olucak olmazsa paramızı geri alırız ne yapalım
yatıyor kuzum eksiksizSsk yatıyorsa hiç bişi yapamazlar.
Maşallah canım, hep sağlıkla ilerlesinAllah razı olsun canım benim sata göre 5+1 ama geç döllendi bebişim daha doktora gitmedim
Direk hamilesin diye çıkartamaz eğer yaparsa bile tazminat vermek zorunda. Ssk lı hamiş hakkarı çok kuvvetli bi şikayet edersen iliğine kadar alırsıb küçük büyük fark etmezyatıyor kuzum eksiksiz
heeee benm hamile kalmamı bekliceksekkk cok bekleriz kızlar görüşmek için
Bende tam onu soracaktım 13 aydır burdayım, tazminat alabilirim değil mi?Direk hamilesin diye çıkartamaz eğer yaparsa bile tazminat vermek zorunda. Ssk lı hamiş hakkarı çok kuvvetli bi şikayet edersen iliğine kadar alırsıb küçük büyük fark etmez
evet ben en iyisi formun falcı tavuk bacısı olayımgebe olamıyorum falcı olayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?