Bende laboquick 50li almıştım, 4.ayda hamile kaldım elimde bi sürü varkızlar ovulasyon testi alıcam 30 lu laboquick yetermi iyimiidir yoksa başka marka varmı ?
bide bir sorum daha olcak eşim bu ay sperm testi yaptırcak sonuç kaç günde çıkıyor özelde :)
o zaman ben 30 lu alsam yeter yani yada 20 limi alsam günde bbitane değilmi zatenBende laboquick 50li almıştım, 4.ayda hamile kaldım elimde bi sürü var
Günde 1 tane yaptım ben hep, kız yakın olsak akşam 15 tane getirirdim sanao zaman ben 30 lu alsam yeter yani yada 20 limi alsam günde bbitane değilmi zaten
Ben hep gebelikte hem ovüde bu markayı kullanıyorum çok memnunumsizce nasıl fiyatı ve bu test iyimi kullanan varmı ?
kız yakın değilizki olsakk alırdım nolcakGünde 1 tane yaptım ben hep, kız yakın olsak akşam 15 tane getirirdim sana
Biterse falan bana söyle halam gopta oturuyor gidersek sana bırakırım benkız yakın değilizki olsakk alırdım nolcak
olsun ucuz zaten alırım nettn sağol kuzuım düşünmen yeter :)
anladım bende alıyım 5 gun var bata bakalım :)Ben hep gebelikte hem ovüde bu markayı kullanıyorum çok memnunum
2,5 saattekızlar ovulasyon testi alıcam 30 lu laboquick yetermi iyimiidir yoksa başka marka varmı ?
bide bir sorum daha olcak eşim bu ay sperm testi yaptırcak sonuç kaç günde çıkıyor özelde :)
tamam canımmmmBiterse falan bana söyle halam gopta oturuyor gidersek sana bırakırım ben
darısı basımıza ınsallahhhhBende laboquick 50li almıştım, 4.ayda hamile kaldım elimde bi sürü var
aaa çok çabuk çıkıyomuşşş kızzz ben bi kaç gün sürer sanıyodumm valla2,5 saatte
Yok kız çıkıyor hemenaaa çok çabuk çıkıyomuşşş kızzz ben bi kaç gün sürer sanıyodumm valla
Kovarsa vermek zorunda vermezse şikayet etBende tam onu soracaktım 13 aydır burdayım, tazminat alabilirim değil mi?
hahahaha bizde görelim bakalımYok kız çıkıyor hemen ☺ Anyayı konkayı görüyon hemen
valla pek bir adet olacakmışım gibi bir belirtim de yok ve açıkçası strestede degilim1609ece kuzm Hakkında hayrılsı buymş artık kendni yıpratmaa derim regle odaklanki Regl sağlıkla gelsnn stres o kadar adeti geriye atıyor ki inananmzsnn adet gelrse en azndan rahatlayıp diğer ayaaa yeniden toparlanıp başlyorsnn
testlerrr testlerrrrkızlar ovulasyon testi alıcam 30 lu laboquick yetermi iyimiidir yoksa başka marka varmı ?
ya açıkçası seninle çok muhabbetimiz olmadığı için sana pek yorum yapamıycamHic anlamam burclardan ben ne burcuyum de bakiyim
o teste ne kaybolmuş anlamadım gölge varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?